|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost
11.12.2006 9:16:04   
Anonimen
Pozdravlejni!
Imam eno vprašanje. Noseča sem en mesec, pri ginekologu še nisem bila, torej še čakam uradno potrditev, grem čez 14 dni. Ampak glede na znake lahko rečem, da sem noseča. Rada bi vas vprašala, kaj se da narediti proti slabosti. Iz dneva v dan mi je grozno slabo user posted image in ker sem prvič noseča nimam pojma o tem.
Lep pozdrav.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost
11.12.2006 9:24:22   
Felicity
Jaz sem bila kar nekaj časa na grisinih in goveji juhici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2006 9:29:27   
Samoyedka
Meni ni pomagalo čisto nič do 18.tedna- sem pač sprejela dejstvo, da sem bila ene trikrat na dan najboljša prijateljica z wc školko user posted image . Potem pa je minilo tako naenkrat kot se je začelo. Čestitke za user posted imageuser posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2006 9:54:47   
jade1
Pri meni je enako, nič ni pomagalo. Pojedla sem kar mi je zapasalo, čeprav je večina šla v školjko. Pač se moraš s tem sprijaznit vsaj jaz ne poznam nobenega učinkovitega "zdravila". Počivaj, probaj piti po požirkih in jesti večkrat male količine hrane. Jaz sem tako ali tako objemala školjko vse tri nosečnosti. Slabo mi je še sedaj, ko sem tretjič noseča, rok pa imam čez 3 tedne. Če boš imela srečo te bo tam pri 3 mesecih minilo.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2006 14:17:03   
Mateja82
Vse kar sem pojedla je šlo ven user posted image . Včasih je pomagalo če sem šla takoj po kosilu ležat. Bilo mi je slabo ampak vsaj bruhala nisem. Tud to je nekaj user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2006 22:50:22   
Anonimen
Čestitke  najprej za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vprašanje "slabost" je pa verjetno najpogostejše na tem forumu. Priporočam iskalnik user posted image . Ker si nova user posted image sem ti kar jaz malo pomagala, poleg tega se mi pa ne ljubi še enkrat pisat, kar sem že ene 37X napisala user posted image user posted image (šala):

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1136036&mpage=1&key=��

Upam, da ti bodo nasveti pomagali!

Lp

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?