Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slabost,umirjenost-pomoč 17.9.2010 10:05:40
|
|
|
|
Naja31
|
Verjetno je staknila kaj trebušnega. Daj ji jest kar ji paše, pa veliko naj pije. Zakaj pa bi bile gliste? Meni se zdi bolj trebušna viroza.
|
|
|
|
RE: slabost,umirjenost-pomoč 17.9.2010 10:13:06
|
|
|
|
eva1
|
Ja virizo, počakaj še kakšen dan doma, pa bo ok, kaj jo češ brezveze okol vlačit, pa matrat...mi smo jo meli na morju, vsi 3-j otroci pa še jst...tavelik in tasrednja sta bila v 3 dneh približno ok, mali pa je cel teden bil k spužvica, samo spal je..sem pa gledala da ni dehidriral..sama sem bla 2 dni čist adijo..1 dan sem sam ležala...no pol sem 2 lekadola vzela, pa sem vsaj malo k seb pršla..pač bolezen zdela človeka ni kaj ..sej bo kmalu ok!
|
|
|
|
RE: slabost,umirjenost-pomoč 17.9.2010 11:24:31
|
|
|
|
oka
|
Tole je mojo hči doletelo 14 dni nazaj. Nič hujšega, enodnevna viroza, ki mine. Utrujena je lahko od bruhanja, malo ji je verjetno padel krvni sladkor. Moja mala madam je bila tudi naslednje jutro kot cota pa se ji je stanje tekom dneva popravilo. Jaz sem ji tisti dan skuhala korenčkovo juho, jedla je še bobi palčke in pila bebi čaj. Vse v manjših količinah, skozi cel dan in je bila do večera kot nova.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?