Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
slabost, izčrpanost in bolniška 2.9.2008 9:34:56
|
|
|
|
tojeto1
|
Zanima me vaše mnenje. Sem v 7.tednu nosečnosti . Doma imam 4,5 let in 1,5 let zelo živahna fantka . V službi mi ni hudega, brez stresa in preobremenjenosti, ampak jaz sem tako crknena! Čez dan mi je skozi slabo , ko pridem domov mi tamaledva požreta še zadnji atom energije. Ko gresta spat (ob 20:00-20:30), jaz samo padem dol . Čist sem fertik. Zaspim v isti sekundi . A moj dragi se pa pritožuje, ker nimava nič časa za sebe, ker bi se on šel ''zajčke skakat''. Sam je ful razumljiv, ampak jaz se še premaknit ne morem. Vem, da to škodi najinemu odnosu in tudi ni dobro, da nimam niti 5 minut za sebe. Pa me zanima, kaj bi ve v mojem primeru naredile. Bi šle na bolniško?? Če bi bila doma, bi šla lahko dopoldne na sprehod, pa po kosilu spat in ne bi bila zvečer tako ''ubita''? Hvala za vaše mnenje.
|
|
|
|
RE: slabost, izčrpanost in bolniška 2.9.2008 10:08:07
|
|
|
|
TINKA05
|
Sama bi na tvojem mestu šla na bolniško, saj za ta čas dokler ti je tako slabo. Če imaš kolikor toliko razumljivo osebno zdravnico -ka, ti bo dal bolniško za ta čas. Mogoče pa se ti potem stvar nekoliko znormalizira.
|
|
|
|
RE: slabost, izčrpanost in bolniška 2.9.2008 10:11:01
|
|
|
|
Anonimen
|
seveda, kr privošči si, če se da itak celo življenje plačujemo za to zdravstvo itd. - pa to ne malo- se lahko kaj tudi povrne
|
|
|
|
RE: slabost, izčrpanost in bolniška 2.9.2008 10:12:40
|
|
|
|
Dali*
|
Če se tako počutiš, tudi v službi najbrž nisi ravno efektivna. Bog ne daj, da se ti pojavijo še kake slabosti, kot so se meni v 7 tednu. Pojdi do zdravnika in mu povej situacijo. Povej, da nisi zbrana in da te muči utrujenost.....in si zrihtaj bolniško. No, on ti jo lahko da do 30 dni, naprej ti bo pa G napisala predlog za zzzs.
|
|
|
|
RE: slabost, izčrpanost in bolniška 2.9.2008 10:13:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1 Pa me zanima, kaj bi ve v mojem primeru naredile. Bi šle na bolniško?? Če bi bila doma, bi šla lahko dopoldne na sprehod, pa po kosilu spat in ne bi bila zvečer tako ''ubita''? Ne. Samo zato, da bi zvečer ustregla možu v postelji, pa res ne bi šla na bolniško. čez dan ti naj malo več "pomaga", pa bo zvečer lahko dobil, kar želi. Nosečnost ni bolezen, četudi je tretja po vrsti.
|
|
|
|
RE: slabost, izčrpanost in bolniška 2.9.2008 10:34:20
|
|
|
|
Naja30
|
Ja, bi šla na bolniško, če bi imela možnost. Ti verjamem, da je težko z dvema malima. Jaz sem bila z eno malo doma, sploh ne v službi, pa sem bila konec dneva zmučena do amena. Privošči si, da boš počivala in imela več energije za otroke in konec koncev tudi za moža. Čeprav bi te lahko malo bolj razumel oz. pomagal kolikor se da. Saj sta oba v tej situaciji, ne samo ti. In če imaš kakšno pomoč okolice (starši, prijateljice...), jo le sprejmi.
|
|
|
|
RE: slabost, izčrpanost in bolniška 2.9.2008 10:43:32
|
|
|
|
gajer
|
definitivno bolniška, če ti jo bo zdravnica dala
|
|
|
|
RE: slabost, izčrpanost in bolniška 2.9.2008 10:59:18
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1 Pa me zanima, kaj bi ve v mojem primeru naredile. Bi šle na bolniško?? Če bi bila doma, bi šla lahko dopoldne na sprehod, pa po kosilu spat in ne bi bila zvečer tako ''ubita''? Ne. Samo zato, da bi zvečer ustregla možu v postelji, pa res ne bi šla na bolniško. čez dan ti naj malo več "pomaga", pa bo zvečer lahko dobil, kar želi. Nosečnost ni bolezen, četudi je tretja po vrsti. Sem popolnoma enakega mnenja.
|
|
|
| Stran: [1] |
notečevapali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijoda (
35%)
ne (
42%)
za vse (
2%)
na kater e-mail naslov (
7%)
nikoli (
12%)
seveda, za klavirsko harmoniko (
2%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!