|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost, izčrpanost in bolniška
2.9.2008 9:34:56   
tojeto1
Zanima me vaše mnenje. Sem v 7.tednu nosečnostiuser posted image . Doma imam 4,5 let in 1,5 let zelo živahna fantkauser posted image user posted image . V službi mi ni hudega, brez stresa in preobremenjenosti, ampak jaz sem tako crknena! Čez dan mi je skozi slabouser posted image , ko pridem domov mi tamaledva požreta še zadnji atom energije. Ko gresta spat (ob 20:00-20:30), jaz samo padem doluser posted image . Čist sem fertik. Zaspim v isti sekundiuser posted image . A moj dragi se pa pritožuje, ker nimava nič časa za sebe, ker bi se on šel ''zajčke skakat''. Sam je ful razumljiv, ampak jaz se še premaknit ne morem. Vem, da to škodi najinemu odnosu in tudi ni dobro, da nimam niti 5 minut za sebe.
Pa me zanima, kaj bi ve v mojem primeru naredile. Bi šle na bolniško?? Če bi bila doma, bi šla lahko dopoldne na sprehod, pa po kosilu spat in ne bi bila zvečer tako ''ubita''?
Hvala za vaše mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost, izčrpanost in bolniška
2.9.2008 10:08:07   
TINKA05
Sama bi na tvojem mestu šla na bolniško, saj za ta čas dokler ti je tako slabo. Če imaš kolikor toliko razumljivo osebno zdravnico -ka, ti bo dal bolniško za ta čas. Mogoče pa se ti potem stvar nekoliko znormalizira.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2008 10:11:01   
Anonimen
seveda, kr privošči si, če se dauser posted image itak celo življenje plačujemo za to zdravstvo itd. - pa to ne malo- se lahko kaj tudi povrneuser posted image

(odgovor članu TINKA05)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2008 10:12:40   
Dali*
Če se tako počutiš, tudi v službi najbrž nisi ravno efektivna. Bog ne daj, da se ti pojavijo še kake slabosti, kot so se meni v 7 tednu.

Pojdi do zdravnika in mu povej situacijo. Povej, da nisi zbrana in da te muči utrujenost.....in si zrihtaj bolniško. No, on ti jo lahko da do 30 dni, naprej ti bo pa G napisala predlog za zzzs.

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2008 10:13:08   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1

Pa me zanima, kaj bi ve v mojem primeru naredile. Bi šle na bolniško?? Če bi bila doma, bi šla lahko dopoldne na sprehod, pa po kosilu spat in ne bi bila zvečer tako ''ubita''?

Ne. Samo zato, da bi zvečer ustregla možu v postelji, pa res ne bi šla na bolniško. čez dan ti naj malo več "pomaga", pa bo zvečer lahko dobil, kar želi. Nosečnost ni bolezen, četudi je tretja po vrsti.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2008 10:34:20   
Naja30
Ja, bi šla na bolniško, če bi imela možnost. Ti verjamem, da je težko z dvema malima. Jaz sem bila z eno malo doma, sploh ne v službi, pa sem bila konec dneva zmučena do amena. Privošči si, da boš počivala in imela več energije za otroke in konec koncev tudi za moža. Čeprav bi te lahko malo bolj razumel oz. pomagal kolikor se da. Saj sta oba v tej situaciji, ne samo ti. In če imaš kakšno pomoč okolice (starši, prijateljice...), jo le sprejmi.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2008 10:43:32   
gajer
definitivno bolniška, če ti jo bo zdravnica dala

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2008 10:59:18   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1

Ne. Samo zato, da bi zvečer ustregla možu v postelji, pa res ne bi šla na bolniško. čez dan ti naj malo več "pomaga", pa bo zvečer lahko dobil, kar želi. Nosečnost ni bolezen, četudi je tretja po vrsti.

Sem popolnoma enakega mnenja.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2008 14:00:45   
tojeto1
Hvala za odgovore, ste me malce opogumile.
Sj na bolniško ne bi šla zato, da bi možu ustregla. Še zdraleč ne!! Tud jaz pogrešam malo miru, časa zase in pogovora z njim. Pa da sem polna energije, ko so tamalimi pokonci. Res se preveč ženem.
Bom predlagala ginekologinji, pa bom vidla, kaj bo ona rekla. Ženske smo take, da mislimo da smo super mame in da vse zmoremo. Pa si moramo kdaj tud upravičeno privoščit mal več časa.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (35%)

ne (42%)

za vse (2%)

na kater e-mail naslov (7%)

nikoli (12%)

seveda, za klavirsko harmoniko (2%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!