|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabooooo
12.9.2005 16:20:49   
Olgica
Kdaj je vam postalo slabo? js trenutno niti še nimam 100% dokaza da sem noseča, niti ne razmišljam nonstop o tem al sem al nisem (tako, da najbrž ni psihičnega izvora) ampak men je že tri dni ful slabo.
Kda je torej vam postalo slabo, na začetku, pr enem mesecu, dveh?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   slabooooo
12.9.2005 16:24:35   
lenika
Meni zaenkrat še ni nič slabo.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   slabooooo
12.9.2005 16:43:13   
brianna
oj
meni je bilo takoj slabo, tudi še sploh nisem vedla ali je ali ni. Lahko je psiha, lahko pa pikica. To boš pa vedela, ko bo čas za test.

Mi pa v prvi nosečnosti ni bilo, v drugi pa po mojem takoj, ko se je prijelo nekaj, tako da je različno

lp

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   slabooooo
12.9.2005 21:39:12   
vika1
Danes,joj.........

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   slabooooo
12.9.2005 22:16:56   
Anonimen
Pri 6 tednih.

(odgovor članu Olgica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   slabooooo
12.9.2005 22:37:48   
snežinka *
Pri 3 tednih

Lp.......Snežinka

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   slabooooo
12.9.2005 22:43:29   
Jančika_
7 tednov in 1 dan. Ob prvem bruhanju mi je počila še žilica v nosu in je bilo vse krvavo- juhej .

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   slabooooo
13.9.2005 11:50:19   
PiaM
V 7.tednu, pa do 13.je bila živa groza, sedaj mi je še vedno, a je vzdržljivo in brez bruhanj.

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   slabooooo
13.9.2005 22:41:14   
Tia-na
Men je tud slabo za znoret, še nikoli tako in to že drugi dan. Pa tudi menstruacijo mam že drugi dan ...

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   slabooooo
14.9.2005 7:55:09   
DrejcDrejc
Začelo se je takoj, kaj vem, v 4. tednu in se še ni končalo, pa sem malo čez 8. Upam, da tisto o drugem trimesečju drži, ker se počutim blazno bolna, ne pa blazno noseča!
Sicer pa je pri vsaki malo drugače. Srečke tiste, ki slabosti nimajo!

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   slabooooo
14.9.2005 7:58:49   
Anonimen
mi je blo ta vikend...drgač pa zdej sam če sem lačna al pa preveč sita..pa zvečer tko da se hit spat poberem pa je

upam da se ne vrne

(odgovor članu Olgica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   slabooooo
15.9.2005 9:07:11   
TANTRA
V februarju mi je postajalo slabo od vgnezditve. Malo vrtoglavice, ccca 12 dan pa občutljiv vonj, utrujenost, ...Tudi tokrat (danes je 24 dan ciklusa) imam podobne težave.....Občutljiv vonj, povišana tt, utrujenost, zaspanost... občutljiv trebuh...

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   slabooooo
15.9.2005 12:30:35   
AlinaPrapi

Zdravo Olgica,

sem nova uporabnica te strani, čeprav jo pogosto iz radovednosti obiščem in se veselim nad pozitivno energijo, ki jo je čutiti iz sporočil srečnih nosečk. Tudi pri nas smo se odločili, da se ne "merkamo" več in zdi se mi, da sem v podobni situaciji kot ti. Prezgodaj je še za test, pa vendar se dogaja nekaj čudnega. Prejšnji teden me je nekaj noči zaporedoma oblivala vročina in nisem mogla spati, ta teden pa me stalno spremlja slabost, ne le zjutraj, ampak čez cel dan in celo ponoči. Mogoče, upam... Samo toliko sem se želela oglasiti, da ti sporočim, da nisi sama v svojih dvomih. Potrebno bo očitno še malo počakati, pa bo situacija bolj jasna. Naj ti čas čimprej mine in čeprav slabost ni prijetna, vseeno upam, da še traja.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu Olgica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?