Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 14:26:29
|
|
|
|
Naja30
|
Je možno.
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 14:35:04
|
|
|
|
Neni13
|
Možno je
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 14:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa bi mi v primeru nosečnosti test že zdaj kaj pokazal?
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 14:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem nekako na podobnem,tudi meni je slabo. kaj pravite poznavalke,če naredim test,kako bi pokazal? se opravičujem za anon.
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 14:39:34
|
|
|
|
portugalka
|
glede na neredno menstruacijo ne razumem, kako lahko napoveš, da boste točno čez en teden čakali menstruacijo... tudi sama sem namreč v tej skupini nerednih in točnost žal pri tem nima nič skupnega z ... kakorkoli že, poskusi poiskati še kak znak (nabrekle prsi mogoče - jaz sem mela to izraženo zelooo), in potem veselo na delo s testom... držim pesti da bo želja uresničena veliko uspeha
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 14:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, je tudi tebi slabo toliko prej? Kdaj pričakuješ ?
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 14:39:55
|
|
|
|
mala pikica
|
Seveda, zakaj pa ne. Sploh če praviš, da si imela dokaj neredne cikluse. Jaz sem pri drugi nosečnosti tudi vedela pred testom, da sem noseča, so me že tri dni prej prsi bolele.
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 14:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Portugalka, vem. Po tistem izračunu na neki hrvaški strani je pač čez en teden rok za "najzgodnejšo" menstruacijo. Nabrekle prsi imam, ampak predvsem zato, ker starejšega otroka odvajamo od dnevnega dojenja .
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 14:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
tam okrog 18. slabo mi je,pa tudi rahla napetost v prsih je že prisotna.ravno tako kot prvič. V petek bom šla po test.
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 15:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena. Ja, je možno. Mogoče pa si le nosečka. Sporoči. aspirinčica
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 15:20:30
|
|
|
|
Taula
|
Možno, je lahko je pa samo psiha. Samo test bo pakazal kaj je res.
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 15:37:23
|
|
|
|
N _ B
|
v drugi je bilo meni slabo kak teden pred predvideno M. Se mi je zdelo nemogoče in sem to pripisovala psihi, ampak en dan pred predvideno M je bil pa +. Srečno. Pa ne pozabi sporočiti.
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 8.1.2008 16:47:37
|
|
|
|
polly80
|
lp ja na testu piše da je zanesljiv,če ga opraviš prvi dan zaostanka menstruacije al pa 19.dan po spolnem odnosu..če ga narediš prehitro,ti bo lahko pokazal -, pa ga lahko čez par dni ponoviš,če še ne boš dobila .. no,pa vso srečo!
|
|
|
|
RE: slaboooo...pred testom? 9.1.2008 8:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne bit tako nestrpna Nestrpna sem samo zato, ker sem nekaj dni nazaj zbolela in marsičesa nisem upala vzeti. Zdaj sem že skoraj zdrava, samo že 3. dan mi je slabo. Enako kot v prvi nosečnosti, samo da se mi je prvič to začelo dogajati šele po 5. tednu. Tole pa sem našla pri Pušenjaku: Test je pozitiven kmalu po vgnezditvi zarodka, torej takoj po "zanositvi", kar je običajno okrog 8 - 10 dni po ovulaciji in cca 4 - 6 dni pred pričakovano M, vendar so tudi odstopanja od tega pravila, zato odsvetujemo teste nosečnosti pred izostankom M (preveč lažno negativnih izvidov). Anonimna s slabostjo, je pri tebi kaj novega? Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?