|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabo razpoloženje
27.2.2006 11:20:18   
corfu
No, saj niti ne vem kako bi temu rekla, a vseeno, kako pri vas mineva tisti čas, ko imata s partnerjem obdobje, ki ni ravno najbolj idealno. Zatopljena vsak v svoje delo, obveznosti, otroka...a čutita, da med vama ni iskric...Pri nama je zdaj ta stadij (še dobro, da traja kratek čas, je pa vseeno moreče) in kljub temu, da si dava zjutraj lubčka, si po telefonu poveva, da se imava rada...torej je tudi pri vas takšno obdobje, kako ga prebrodite, zakaj do tega lepega dne kar pride in kam potem tako nepričakovane izgine oz. se potuhne?

Lep snežni dan...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabo razpoloženje
27.2.2006 11:26:30   
Dejča
Ja, včasih pride tako obdobje - najbrž kar pri vseh. Takrat sem jaz ponavadi tečna kot user posted image , svojemu non stop nekaj težim in iščem prepir, da se mi premalo posveča, da se premalo ukvarja z user posted image  ipd. Nekaj dni je pestro, nato pa večinoma mine tako, kot je prišlo. Treba je pač malo potrpeti, se včasih ugrizniti v jezik, raje oditi na sprehod ali se drugače zamotiti. Če se oba (po)trudita, bo minilo. Tudi to namreč spada v naše družinsko življenje.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2006 11:28:02   
Anonimen
Kaj pa vem res kaj to pride. Tudi midva sva se včeraj fajn spričkala, se pol tud pogledala nisva. Sem jezna nanj ko šus!!! Mi je zabrusil tako besedo, da je ne bom kmalu pozabila, al pa nikoli. Seveda mu potem tudi jaz nisem ostala dolžna. Je pa tako, da pol zmeraj jaz gladim zadevo in sem jo tudi včeraj pri kregu že hotla pogladit, pa je on potem zagnal svojo trmo. Kakor hoče pol pa nič. A pri vsem tem se mi smilijo najbolj otroci. Pri nas so že toliko veliki, da razumejo. Predvsem hči je potem zelo prizadeta, če vidi, da je med nama kaj narobe. Zelo trpi. Ah tako je to naše življenje!!!!

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2006 11:28:25   
muki1
Ponavadi odide s soncem.
Povabi ga na en sprehod, pa se malo pogovorita, pa na svežem zraku izdihajta. Če sta še pri ljubčkih in rada te imam,sploh ni panike user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2006 11:34:37   
viv_
Midva sva imela tako obdobje tam nekje, ko je bila mala stara okrog pol leta. Nisva se kregala ampak živela sva eden mimo drugega. To me je totalno morilo. Potem sva se pa pogovorila, da tako se pa ne greva. Takrat je prišlo do odločitve, da vsake toliko časa tamalo "obesiva komu za vrat" (to mi je zadnjič ena napisala), midva pa kam greva. In tako sva to rešila.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2006 11:46:10   
soncece24
Ponavadi mava taka obdobja ko mava oba gužvo, on v službi, jaz na faksu, potem pa prideva domov in sva oba čist koma, da se nama še pogovarjat ne da... samo pa za vikend vse nadoknadiva, kam greva, al pa samo doma skupaj kuhava, se pogovarjava, greva malo v mesto, na kako kavico.... pač v vsaki zvezi so vzponi in padci in važno je, da je med obema stanjema neko ravnovesje.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2006 12:00:37   
corfu
Z vsako posebej se strinjam. Najin zakon še daleč od tega, da bi bil v krizi, ampak tako kot je rekla Viv, nekako živiš eden mimo drugega in ja, to je zelo moreče.

Uživaj življenje...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2006 13:47:58   
Pupica
Nikoli ne traja več kot 1 dan. Sva si namreč obljubila, da ne bova šla nikoli skregana spat. Zaenkrat deluje.user posted image Kako prenašam ta čas...ja ka pa vem, sva dve veliki čveki, tko da zgovarjava se normalno, ...ja v bistvu izmenjava mnenji, nato opiliva mnenji, da vsaj za silo pašeta skup, pa gremo dalje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2006 14:03:08   
Anonimen
A je polna luna al kaj..pri nama je tudi v zadnjih parih dneh katastrofa..ful mu zamerim veliko stvari in nikakor ne morem preko tega..njegova izjava pa je a je to res toliko vredno, da sva tako eden stran od drugega pa čeprav skupaj..ampak meni je enostavno dojadilo, da sem zadnje kolo vedno..pa kakor hoče, sem mu par krat povedala, ga prosila..lahko mu edino še narišem..če pa ne razume pa ok...bo pa skozi moje obnašanje ugotovil kako je, ko je pratnerju vse ostalo bolj pomembno kot ti...

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2006 14:36:20   
smrka
Midva z mojim sva ze od septembra takorekoc bolj nastrojena en do drugega. Jest vem v cem je problem da sva taka, ve tudi ON, vendar ko sva se pogovarjala o tem  PROBLEMU on zmeraj pravi da je vse OK,...  Najin odnos pa sepa.... Jest se netrudim vec da bi uredila stvar, zdaj je vse na njegovih ramenih. Dovolj sem se trudila in vlagala v najin odnos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2006 14:43:41   
lory05
A zdaj boš pa kar vrgla puško v koruzo al kaj Smrka?!
Misliš, da se ne da več rešit ali ti ni do tega? Vidim, da imaš majhnega otroka, pa se mi zdi, da bi bilo vredno se potrudit. Sicer pa ti sama najboljše veš, ki poznaš situacijo.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2006 17:05:23   
smrka
Hoj LORY. Med nama ni tako hudo da sva pred tem ali se bova razsla ali ne. Se pa prickava vsak dan. Omenila sem da vem kje je problem in skusala sem ga resevat s pogovorom, z lepimi dejanji, ... vendar brez uspeha. Kaj naj vec storim? Saj vem da govorim kot macek hodi okrog vrele kase... neupam se javno govorit o najinih problemih. Jest samo upam da bova medsebojno krizo resila. 

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2006 20:37:37   
bskrle
Ja se vleče že ene 3 mesece, priznam, da je zoprno.
Bo bolje, bo minilo ... se tolažim.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2006 21:00:23   
rija
Po takem obdobju pride po navadi razpotje: ali se bosta potrudila in hodila skupaj naprej, ali pa gresta vsak svojo pot.

Ali pa do konca življenja vegetirata eden ob drugem...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2006 0:25:57   
Suzi*
No, pri nama je tudi eno tako obdobje, ko je na videz vse ok, kregava se ne, vsaj nič posebnega ne, samo v sebi pa čutim, da ni vse ok, ni iskric. Malo živiva eden mimo drugega, ja. Sva pa danes imela temeljit pogovor, pa upam, da bo zdaj bolje, ko sva si spucala vest, pa premlela kar naju je morilo že lep čas.

Sva pa skupaj že dolgo in vsake toliko časa pride tako obdobje, zdaj ko je otrok in ni toliko časa za NAJU, se mi zdi da še bolj hitro padeš v ta začaran krog in je treba se malo ustavit in si stvari razjasnit, da lahko potem spet normalno funkcionirava.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: problem - kako ga rešiti
28.2.2006 13:12:45   
anis
lep pozdrav. Vidim da nimam le jaz takih problemov. Pri naju se je začelo ko se je narodil najin sonček. To se vleče že 7 mesecev. vendar opažam da je čedalje huje. Pri naju je kriva njegova mama. ko me razkuri  to povem njemu in on mi odgovori da ji naj povem nazaj. in da je že od nekdaj taka in se ne bo spremenila. doma imava papire za v dom pa še zdaj jih ni šel rihtat. vidi da me ubija pa nič ne naredi. ko se je zgradila hiša se je znašal nad delom, zdaj pa ko nima toliko dela pa ne gre. Saj razumem da je njegova mama a naj nekaj ukrene. med nama ni več ljubezni ki bi marala biti. nima časa za mene, za otroka si ga vzame le večer. ko ni v službi si najde neko delo. ga prosim naj popazi na malega pa ne. jaz pa moram njemu in njegovi mami kuhati, pospravljati, prati perilo.... !enkrat sem že odšla k drugemu. ni imel časa zame. ko mu zagrozim da se bom odselila mi pove: " pa idi. jaz imam dosti tvojega grdega obnašanja." naj malo pogleda kdo me je naredil tako. zadje čase pa sem mu našla neke št. od punc in ko ga vprašam kaj je to mi pove da so to le kolegice. tak sem na robu z živci. ko grem za en dan domov k staršem me že sprašuje kdaj pridem. to je za pop..... sploh več nimam volje do takega življenja. tolažim se stem da bo boljše samo ne vem kje in kdaj. PROSIM ZA NASVET.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.2.2006 20:21:14   
corfu
Vidim, da smo se tukaj našle dve skupine. Prva (v katero sodim tudi jaz) kjer so to samo prehodne težave oz. tako kot je Viv napisala, so to kratka obdobja nekega čudnega vzdušja, a se kljub temu pokličeva, si poveva, da se imava rada, lubčka za adijo, za lahko noč...se pravi neko stanje, ki mine in ga ima večina, če ne skoraj vsi pari. Druge pa imate, doma, kar relativno resne zadeve, kot to, da več ne veste kaj storiti, ste se že odselile, ste prišle nazaj...

Prvi skupini želim, da bi bilo teh obdobij čim manj, če pa že pridejo, da bi hitro minevalauser posted image

Drugim pa želim, da bi bilo takega napetega stanja in nesoglasij čim manj, in bi znali najdi srednjo pot in s partnerjem življenje preživljati v sožitjuuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu anis)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.2.2006 20:59:44   
Gina
Anis, več odgovorov boš dobila, če boš postavila svoje vprašanje pod novo temo. Samo skopiraj jo in prenesi pod nov naslov.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.2.2006 21:54:31   
kapica
Jaz sem tudi po dolgih razmisljanjih in prickanjih  videla, da je to normalno. Ali obdobja ko gres mimo drugega ali pa obdobje prave krize.
Ko pride pri nama do tega, da sva bolj drug mimo drugega kot skupaj, vem da je nekaj v luftu, vseeno s katere stvari in edino kaj nama takrat pomaga je pogovor. Sicer ne takoj, najprej vlecema par dni, potem pa se ornik skupaj vsedema. In je spet boljse.
Tako da za naju vem, da karkoli je pogovor nama super pomaga, tako vsaj vidima kaj nama gre po glavi.  Je pa tudi za naju taksna situacjia ali tisti dnevi morece, meni se zdi, da nekako kar vse crno vidim in nic kaj mi vec ne gre od rok.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?