|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabo počutje
26.5.2007 16:02:52   
Ketrin24
Živijo!

Test mi je pokazal user posted image za kar sem ful vesela.
Pri ginekologu sicer še nisem bila, ker je bila moja zadnja user posted image 19.4.07 in je baje še prehitro, da bi se kar koli videlo. Predvidevam da sem noseča tam okrog 5 tednov

Zanima me pa, če ste se ve tudi tako slabo počutile. Jaz sem sicer še na začetku, vendar se prebližno dva tedna že tako čudno počutim da groza. Na momete mi je slabo, amapk ne bruham. Upamm da to tega ne bo prišlo. Sem pa skoz zmatrana in bi kar spala. A je to normalno že v tako zgodnji nosečnosti ali bi obsajala možnost da bi bila noseča od prej. user posted image To je sicer moja prva nosečnost in nisem ravno na tekočem.

hvala vam za odgovore.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabo počutje
26.5.2007 16:05:19   
BLAŽIKA
Pri meni je bilo isto in je trajalo nekje dva meseca, potem pa kot bi odrezal ni bilo do konca user posted image vse ok in brez slabosti.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2007 16:10:35   
Ketrin24
jojjjjjjjj upam, da bo kmalu minilo, ker sem prav tečna user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2007 17:04:05   
sneška_
 Čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image .V prvi nosečnosti mi je bilo super tako da nisem vedela da sem noseča in vse sam delala.Še zdaj mi ni jasno  kako mi je lepo bilo ni bruhanje ni utrujenost nič ampak res nič.

Zdaj pa v drugi nosečnosti mi je res teško.Sicer zdaj sem 28 tednov ampak imam  težave od samega začetka pa bruhanje pa utrujenost pa samo bi spala če pa se nekaj delam tako hitro se zmatram da me samo na postelji vleče.

Tako da je to normalno v nosečnosti  tudi od nosečnosti do nosečnosti ima velike razlike .Upam da bo pri tebi vse kar na hitro minilo.Pa čim lepšo nosečnost ti želim.  

< Sporočilo je popravil maja 30 -- 26.5.2007 17:05:23 >

Najdojenček

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2007 18:52:54   
natasarobi
ojla! čestitam za nosečnost!

Je pa to čisto normalno - jaz sem prvič samo spaaaala in spaalaaaaa - tudi ven se mi ni dalo it, najbolj vesela sem bila če sem spala, slabo mi ni bilo; v drugo mi je bilo na začetku slabo, bila sem utrujena, ampak ne tako hudo kot prvič!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2007 16:23:23   
Ajvy
Jst sem doživela pravi pekel s školjko, tak da dokler si samo zaspana, uživaj... tečna je pa po mojem čist vsaka, kdaj pa kdaj user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2007 21:02:39   
* Tofsi *
Čestitke in uživaj čim bolj nosečnost user posted image

Utrujenost pa bo nahujša do treh mesecev, potem pa boš polna elana user posted image

Srečno

Živi in pusti živeti!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
27.5.2007 21:39:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu * Tofsi *)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.