|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabo,slabo in še enkrat slabo
10.6.2005 12:52:01   
dadica
Vem da nas je veliko takšnih,a vseeno paše če se lahko malo potožiš.Zadnja dva dni imam spet napade slabosti,bruham če sem lačna,bruham če jem,bruham ponoči,zjutraj in zvečer.Včasih študiram da bi hrano kar direkt v WC vrgla:zmeden:
Noseča sem malo več kot osem tednov in pravkar sem klicala:love: pa sem ga vprašala kdaj me bo minlo,odgovoril mi je da januarja:( .

zaenkrat lep pozdrav in sporočajte kakop ste ostale!!

Ne smem ležat ker imam potem vse gori:((

lp dadica in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.6.2005 13:03:14   
Tiamo
boga reva ;)

tudi men se je to dogajalo....

Rešitev jej po malo en ali dva grižljaja in potem pol ure nič, potem spet grižljaj ali dva...

Meni so pomagali še mehurčki radenska in cocacola. Čeprav Cocacola ni zdrava!!!!

A ješ Tifol? Mogoče ti je po njemu slabo???

LP Tia74

P.S. mene je minil tam okoli 10 tedna, vendar mi je zdaj od 22 tedna spet slabo..ampak je drugačna slabost...

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2005 13:09:00   
dadica
tifola ne jem ker jemljem dabroston in mi enostavno to dvoje skupaj ne odgovarja,pa je G rekla da je dabroston pomembnejši.Je pa res da te slabosti niso trajne,tri dni nič slabo,potem gre dva dni spet vse iz mene,in takšen ritem naprej.

Saj vem da bo bolje, če druga ne je imel moj mož prav ko je rekel da januarja mi pa ne bo več slabo 100%.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2005 13:15:30   
Tiamo
res je januarja ti ne bo več slabo :bravo::bravo::bravo: za tvojega :love:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2005 13:35:56   
pika_b
To je pa res hudo:grrr:

Jaz sem bruhala tja do 20t - neprestano. Vmes je bilo celo obdobje hospitalizacije zaradi dehidriranosti.
Ko so me v bolnici porihtali v cca.14 dneh sem po prihodu domov še vedno bruhala, ampak se je stanje izboljševalo. Najprej manj, nato sem še samo bruhala zjutraj in potem je bilo počasi konec.

Ko je :duda: prvič malce zamigal pa so slabosti in bruhanja popolnoma izginila. Strašili so me celo, da se lahko to dogaja do konca nosečnosti. To je odvisno od vsake posameznice. Kaj čmo tudi to je potrebno dati skozi.

Sedaj sem v 33t in sem že vse skupaj pozabila, čeprav je bilo tisto obdobje od :hudicek:

Pa še to. Pri meni je bilo vseeno kaj sem jedla ali pila - zbruhala sem vse. Tudi prepečenci in voda po žlicah itd. ni pomagalo!!

Želim ti čim manj slabosti in bruhanj in čim bolj prijetno :nosecka:

Lep in prijeten, pa čeprav ne preveč sončen dan ti želim!!

pika_b :sloncek:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2005 13:47:28   
Primoza
Kaj pa kisle kumarice, ali kaj prijajo? Zanimivo, da je bilo to ankaa všeč pri prvem, pri drugem pa ne.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2005 13:51:59   
Urša
Poznam, poznam, je bilo v obeh nosečnostih isto... Jaz sem se tolažla s tem, da je to zaradi hormonov in da se vsaj počutim noseča. :)- Upaš lahko, da bo minilo, mene je obakrat okrog 15.tedna...samo potem se je pa začela kislina ob večerih in trajala do poroda.
Proti slabosti mi je pomagala cocacola, donat in pa predvsem kisli limonini trdi bonboni, vsaj za nekaj časa. Good luck! ;)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2005 14:33:57   
leah
Joj,boga.Sploh si ne znam predstvljat,ker mene ni 9 mesecev nič mstralo....upam,da bo kmalu minilo.:bravo:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2005 18:16:40   
BlankaT
Verjetno ti je slabo od Dabrostona, tako je meni rekel moj G. Verjetno ti bo odleglo, ko jih boš nehala jemati. Meni sicer ni nič manj slabo sedaj ko ga ne jem več :zmeden2: Mi pa pomaga, če večkrat po malem pojem in pravijo, da pomaga ingver (keksi ali čaj). :sloncek:

Lp, Blanka :nosecka::sloncek:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?