|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabi copatki
13.3.2008 23:36:54   
* Mateja *
Čau! vaše menjenje rabim.
tamalemu sem kupila en mesec nazaj cicibanove copatke v otr. trgovini pr nas. In pred 1 tednom so se začeli na pasku od ježka trgat. In jih nesem nazaj z računom in mi prodajalka reče, da to je od tega ker se plazi. Pa pravim jaz, da se ne plazi tok, da bi se copati začeli trgat! In danes vidim, da se mu je odlepila guma spredaj in jih spet nesem nazaj in mi rečejo, da je zagotovo z njimi drsal po tleh in je tako ratalo. da jih pa lahko pošljejo v Miren v tovarno, da morajo spolnit reklamacijski obrazec in da bo trajalo 14 dni, da jih dobim zalepljene nazaj!! In pol sem rekla da hvala lepa, da zalimam jih lahko tudi sama!! Ma se mi zdi ful zamalo, ker jih ima samo en mesec!!! halo!!!

kaj bi ve naredile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabi copatki
14.3.2008 6:58:17   
SašaR
Ti pomoje kar zateži glede reklamacije. Naša je počela s copatki vse živo od vožnje s poganjalčkom po asfaltu,... pa se niso nobeni strgali in tudi plazila se je ful pa ni noben ježek se strgal. Pri nas so se zelo dobro odnesli (in jih imamo še vedno).

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2008 7:57:05   
Janya
Spakiraj in sama pošlji v tovarno z računom in povej kar jim gre.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2008 8:04:14   
Lunca1
Mi smo imeli pa od ene druge firme ene čeveljčke in so bili tako "kvalitetni", da so se že prvi dan zgoraj malo poškodovali, ko je samo malo z nogico nekam zadela. Odgovor, da takih poškodb ne morejo upoštevat. user posted image  Ja pa kaj delajo za otročke take čevlje, da se takoj uničijo. Kakšni bi šele bili, če bi se kobacala.user posted image  S cicibanovimi copati pa mi na srečo nismo imeli nikoli problemov.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2008 8:06:54   
kristinaj
naša ima tudi cicibanove copatke in moram priznat da ni nobenih težav.

na tvojem mestu bi vztrajala pri reklamaciji. naj oni lepijo, če si jih že plačala.

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2008 8:13:31   
natasar
Tudi nam se je zgodilo, da se je odlepil podplat in sem copate nesla nazaj v trgovino, kjer so mi brez problema zamenjali (oni pa so potem sami reklamirali firmi). Bile pa so le 1 teden stare cicibanove copate. Z ostalimi cicibanovimi copati pa nisem imela nobenih težav. 

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2008 8:21:23   
adrijana.sara
Kar nesi jih nazaj in zahtevaj nove, ker te je prodajalka hotela samo odpraviti. Jaz s samimi copatki nisem imela težav, s prodajalkami pa velike. So mi hoteli na vsak način prodati tiste prvi koraki in jo se je mala začela plazit po trgovini z njimi, je znorela, da ne more delat tega, ker jih bo uničilauser posted image  - ja, za kaj bi jih pa mi imeli potem, če ne za plazit, če še ni hodila sama.
In ko sem ene vzela, plačam, zagledam take lahke copatke in sem jih hotela zamenjati za tiste (ki po prodajalkinih besedah niso prej obstajale), se to ni dalouser posted image . Sem šefico zahtevala in po par krepkih mi je izplačala denar, pa sem potem druge vzela.

Zdaj se pa trgovine izogibam, ker to je bil pa res višek. Da ne govorimo o cenah!

(odgovor članu natasar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2008 8:28:26   
Lunc_a
ne kupuj cicibanove,ker so odsvetovane zaradi trdega podplata.
žKupi rajši kakšne robeez ali shoe shoes
Odvisno če boš dobila,eni imajo reklamacijo 1 mesec samo eni pa več

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2008 8:38:17   
smigli
Tudi jaz imam zelo slabe izkušnje s cicibanovimi prodajalkami ( Nova Gorica). So zelo okorne, vsiljive, nič jih ne smeš vprašati, skratka če moj user posted image  ne bi rabil njihovih čevljev, me tam ne bi več videli.
Meni so prodale čevlje (40 eur), ki so imeli že zelo umazan podplat in zdrsano konico. To sem opazila šele ob prihodu domov in ob kasnejši reklamaciji mi je prodajalka povedala, da jih ne bodo zamenjali, ker smo jih že nosili. user posted image  Žal so bile take okoliščine, da nisem imela ne časa ne volje za se prerekat, pa sem popustila in odšla, pa mi je še danes žal.

Glede copatk pa mislim, da se po enem mesecu ne bi smele tako razdelat, zahtevaj reklamacijo! Sicer pa se mi zdijo njihovi copatki pretrdi, zato imamo raje nogavičke z usnjem.

lp

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2008 8:49:25   
blue sky
Jaz sem malemu kupila Robeezke in so po dveh mesecih plazenja, kobacanja in hoje kot še vedno kot novi.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2008 9:15:14   
frutka_
Ko otrok začne plaziti je najbolje kupiti tiste modele copatk, ki so spredaj gumirani. Super Fit ima takšne modele, da je guma še preko prstkov.
Normalno je, da se guma odlepi, ker copat podrsava po tleh.
Na žalost se bodo odlepili tudi, če jih boš zalepila. Mi smo imeli enak problem pred časom in sem zalepila z Neostikom pa je vseeno hitro spusilo.
Super Fitke raje kupi!

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2008 9:55:22   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Normalno je, da se guma odlepi, ker copat podrsava po tleh.
Na žalost se bodo odlepili tudi, če jih boš zalepila.

Meni pa se ne zdi prav nič normalno, da se guma odlepiuser posted image  Dve sem dala skozi že s plazenjem in s tem imela ene najmanj troje copate in še kakšne čevlje pa se mi še nobene niso odlepile.

Jaz bi zahtevala denar nazaj ali zamenjavo.
Evo, pa še nekaj v vednost iz Zakona o varstvu potrošnikov:
1) Prodajalec mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne in pravne napake svoje izpolnitve.
  (2) Napaka je stvarna:
  1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
  2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
  3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
  4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.
  (3) Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.
  (4) Za odgovornost za stvarne in pravne napake se uporabljajo določbe zakona, ki ureja obligacijska razmerja, če ta zakon ne določa drugače.
37.a člen
(1) Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.
  (2) Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.
  (3) Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo.
37.b člen
(1) Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.
  (2) Če je predmet pogodbe med prodajalcem in potrošnikom rabljena stvar, ne odgovarja prodajalec za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mine leto dni, odkar je bila stvar izročena.
  (3) Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve.
37.c člen
(1) Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:
  – odpravi napako na blagu ali
  – vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
  – blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali
  – vrne plačani znesek.
  (2) V vsakem primeru ima potrošnik tudi pravico, da od prodajalca zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih delov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka tega člena.
  (3) Pravice potrošnika iz prvega odstavka ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

Pa še celoten zakon

Tako, da izkoristi, ker pomojem denar ti ne raste na drevesu...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2008 10:13:08   
smigli
asso user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2008 11:00:08   
frutka_
Asso moj jih uniči med plazenjem po tleh, ko drajsa avtke. Podobno kot uniči kolena na hlačah. In tudi hlač ne nosim nazaj. Nalepim preko fliko, če je luknja pa je rešeno.
Ko je bil manjši in je plazil je imel H&M nogavice z nedrsečo podlago, v vrtcu pa zmeraj Cicban in Super Fit. Poleg tega se mi copati zdijo potrošni material.
Prej se mi zdi težava na ježkih kot opisuje Mateja, to pa ni noramlno, da se trga. Guma na copatku je vseeno bolj izpostavljena mehanskemu drsanju kot ježki sami, ki jih prilepiš parkrat na dan.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?