Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slaba vidljivost srčka na ultrazvoku? 21.1.2011 13:54:41
|
|
|
|
Katy78
|
Pri meni sicer ni bilo slabe vidnosti srčka, je pa nekje v 32. tednu moj G rekel, da se mu zdi da sliši aritmijo pri otroku. Poslal me je v P kjer mi je Pušenjak 2x naredil UZ in ugotovil, da ni govora o kakšni aritmiji. Tudi po porodu so sina pregledali in niso ugotovili aritmije. Srečno!
|
|
|
|
RE: slaba vidljivost srčka na ultrazvoku? 21.1.2011 14:13:46
|
|
|
|
HHH
|
Tudi pri meni se nekaj ni dobro videlo, nekaj v zvezi z žilami okoli srčka. Naročili so me na še en UZ čez en teden in takrat se je videlo vse. Res pa je, da sem se blazno sekirala tisti teden, zato te razumem kako ti je. Ampak res se na UZ ne vidi vedno vsega. Vse bo Ok, samo prepričati se želijo.
|
|
|
|
RE: slaba vidljivost srčka na ultrazvoku? 21.1.2011 14:19:46
|
|
|
|
marantz
|
Tudi pri meni je bilo nekaj slabo vidno (se ne spomnim več kaj), ampak me je takoj potolažila da to nič ne pomeni in da bo naslednjič opravila še en UZ. Na koncu je bilo vse v redu.
|
|
|
|
RE: slaba vidljivost srčka na ultrazvoku? 21.1.2011 14:32:35
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem v obeh nosečnostih hodila še na pregled v porodnišnico, enkrat se ni vredu videl srček, drugič hrbtenica, ampak je bilo vse ok. Takrat se pač ni vredu videlo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Osnovne šole Ptujsisi77Katera osnovna šola na Ptuju je najboljša?OŠ Ljudski vrt (
63%)
OŠ Mladika (
12%)
OŠ Breg (
3%)
OŠ Olga Meglič (
12%)
DRUGO (
10%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!