lukec
|
Tudi jaz sem bila v podobni situaciji. Ko je potekla porodniška je bilo treba začeti iskati službo. Otroka sem dala v vrtec takrat, ko se je pač odprlo prosto mesto, v službo pa sem šla šele pet mesecev pozneje (s tem, da sem ga imela čez poletje 2,5 meseca doma). Službo sem dobila tako rekoč v tednu dni in če Luka ne bi bil že prej v vrtcu, bi imela probleme z varstvom, moja mami namreč še vedno hodi v službo, doma je samo moj ati. Težko bi bilo pustiti leto in pol starega otroka za devet ur pri mojem očetu, saj bi mu bilo treba dati tri obroke, skuhati, ga previjati..., kar je velika obveznost, sploh za moškega. Trenutno sem spet doma (določen čas), študiram ozr. počasi lezem proti diplomi, Luka pa je vrtcu, drugače pač ne bi zmogla vsega. Jaz ti pravim, ne imej slabe vesti, otroku v vrtcu ni slabega, ti pa lahko popoldne z njim preživiš veliko kvalitetnega časa. Želim ti veliko uspeha pri iskanju službe!