muki1
|
Draga Mojca. Prva stvar ki jo delaš narobe je ta, da se zgleduješ po drugih otrocih. Kaj te briga če že vsi znajo iti na WC, tvoja je pač individualist in se še ni odločila. Sicer pa mamice itak rade pretiravajo v hvaljenju svojih otročičkov in potem tiste, ki iskreno povejo, so vedno zafrustrirane in mislijo, da niso dobre mamice. Jaz če se hočem hvalit, bom rekla, da Neža lula na kahlo že od 15 meseca starosti, če pa bom povedala še bolj iskreno, moram priznati da se je v času od 15 - 24 mesecev trikrat polulala v kahlo.Pa še ne silim je, to se zdi bolj moji mami kul, da jo nonstop daje na kahlo...... koza stara . Jaz bom definitivno počakala do poletja, kot pravi Splišni, ko bo toplo. Kar se tiče avtoritete. Pri nas je tako, da kadar sva oba z možem zraven, ne uboga nobenega. Če je sama z mano ali pa sama z atijem je pa kot mali angelček. Sicer še nisem skužila v čem je fora,ampak tako se je pač odločila. Zato zdaj gre k frizerju naprimer sama z atijem, po nakupih sama z mano, ko pa hočemo kam skupaj, pa pač potrpimo, se malo prepiramo in ne pustimo da zmaga ona. Tudi moj je precej mehke sorte, ampak je že ugotovil, da to nikamor ne pelje, pa je začel z drugačnim - bolj strogim pristopom,pa bolj je dosleden, ne popušča ji več toliko. Tudi sama imam občutek, da včasih prav nič ne uboga. Včeraj naprimer ni hotela v avtosedež. Po vsej sili je hotela sedeti na klopi. Ko sem jo hotela zvezati v avtosedež je bil tak vik in krik, se je stegovala na sedežu, da bi ji verjetno prej zlomila hrbtenico kot jo pripela v sedež.Pa sem že skoraj pošizila in sem rekla, okej,potem pa ne greš z mano. Sem jo šutnila iz avta, jo dala dol na travo, zaprla vrata avtomobila in rekla, pa grem sama, adijo......... Da vidiš, kakšna sila ji je bila, še sama se je hotela pripeti v avtosedež . Pač moramo imeti živce in 1001 finto na zalogi, da prelisičimo te naše brihtne buče. Pa nismo slabe mame, da veš. Nikar ne obupaj sestra .