|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slaba krema za obraz
1.12.2008 17:40:50   
lotoska
Odpiram temo, da ne bodo samo  pozitivne reklame. Včeraj sem uporabila skinfoood  kremo za obraz  (Douglas) in danes že čutim  izpuščaj na vratu. Jo bom očitno porabila za roke.

Katere še ne priporočate in zakaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slaba krema za obraz
1.12.2008 18:20:26   
kakteja
Jest sem kako leto nazaj kupla kremo od Loreala, pa se ne morem spomnit imena. Je bla v roza embalaži, pa je za kožo pred 30im letom. Sem se namazala z njo in me je cel obraz pekel ko hudič, se mi kaj takega še ni zgodilo. Takoj je frčala v koš. Pozdravček

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 18:37:39   
jajula
men je pa miokine od vichyja nardila ful slabo kožo.

(odgovor članu kakteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2008 20:42:56   
rainbow
to pa je zelo odvisno, od posamezne kože, pa tudi od sestavin. za mene je slaba krema taka, ki ima veliko alkohola, pa tistih parabenov, pa peg, pa dosti parfuma. Sem se naučila na enem slov. portalov o lepoti. Zelo uporabno.

Aja, sem pa dobila enkrat alergijo na eno kremo od Niveje, pa od Eucerina. Nista pa zdaj to slabi kremi na splošno, pač meni nista ustrezali.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2008 20:58:06   
Felicita
Zvezda vlaženja Creme Fraiche od NUXE-a... rdeča sm bla ko pavijanova rit. pa pekla me je koža pa kr vroča sm bla po obrazu. groza... pa od l'ocittana vlažilna krema z oljko, precej podobna zgodba, mal bolj blaga reakcija, pa še vedno nism bla za v javnost. pa še ene par precej zoprnih reakcij, pa se niti ne spomnim vseh krem.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2008 21:23:31   
jar
NI SLABIH KREM. So samo nekakovostne kože, ki zaradi drugih dejavnikov negativno reagirajo na določene sestavine v kremi. Redko gre za alergijo, ker v tem primeru kreme ne bi mogli uprabiti za roke oz. bi dobili izpuščaje tudi po prstih.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2008 22:06:01   
nu_tella
Jaz se, tudi celo taroza Lorealovo stran vrgla. Groza.
Je pa tko, da npr. od garinije rumena mi full ustreza, zelena pa npr. ne...tako da je res verjetno odvisno od reakcije kože in ne slaba pa dobra krema...

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2008 7:38:10   
LoCa
js se sicer ne bi strinjala s tem da ni slabih krem. po vsakem pričanju ko ženska preide na naravno kozmetiko se vprašam, kdaj bom to jaz naredila (ko bom imela več $???), ker se je vsem koža izboljšala.
glede na to da sem še vedno na shitty kremcah, se pa vseeno izogibam niveje, tolko zanič kreme pa še ne. ne morem je niti na faco dat, ker ma tko grozno močen parfum not da ga ne prenesem. sm kupla, dala gor, dala dol in vrgla v smeti.

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2008 8:42:20   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

js se sicer ne bi strinjala s tem da ni slabih krem. po vsakem pričanju ko ženska preide na naravno kozmetiko se vprašam, kdaj bom to jaz naredila (ko bom imela več $???), ker se je vsem koža izboljšala.
glede na to da sem še vedno na shitty kremcah, se pa vseeno izogibam niveje, tolko zanič kreme pa še ne. ne morem je niti na faco dat, ker ma tko grozno močen parfum not da ga ne prenesem. sm kupla, dala gor, dala dol in vrgla v smeti.

jaz sem zamenjala prehrano in šla na "naravno" kozmetiko. koža se mi je zelo popravila, nobenih lišajev, mozoljčkov in tega sranja. in od takrat mi paše vsaka krema. tako, da je veliko v prehrani in manj v kremah.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2008 9:47:26   
lotoska
Jar, Nivea soft je zame v redu krema za teloin  za roke, za obraz pa ne. 

Slaba krema je zame slaba zato ker poslabša kožo, ki pa vsaj pri meni ni enaka na rokah ali obrazu. Slaba krema za obraz, torej v tem primeru pomeni takšna, ki poslabša kožo (čeprav je namen teh krem v tem da jo izboljšajo).

Skinfood sem kupila ravno zaradi tega ker se propagira, da je brez parabenov, pa tudi ni vse v tem, kot kaže.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2008 18:37:48   
bumerang
Veliko krem, ki niso odgovarjale ali celo škodile moji koži, sem preizkusila, ampak takega škodljivega zmazka kot so L'Occitanove kreme za obraz pa še nikjer nisem videla. Razdejanje, ki so ga naredili testerji, sem s kože čistila tedne in tedne.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?