Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 14:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem tista, ki imam slabo sluznico in dokaj pogosta gljivična vnetja, mož pa le okrog 30% dobrih spermijev. Če je pri meni še kaj, ne vem, zvem po praznikih. G pravi, da bo, a zna trajati, midva pa nisva več tako mlada. Zanima me, če je med vami tudi kakšna, kjer so rezultati kazali slabo, pa je zanosila in koliko časa je to trajalo? Hvala za odgovor, LP
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 14:36:48
|
|
|
|
aljab
|
Za vzpodbudo. 89% nenormalnih spermijev in en neprehoden jajcevod. Po enem letu je v naslednjem ciklu po HSG-ju nastal najin sonček... sedaj skoraj osem mesečna deklica. Srečno tud tebi!!!!!
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 14:42:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
Anonimna.....res ti nebi znala pomagat, ker teh zežav nimam....ampak ti želim da čim prej in rodiš zdravega
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 14:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vama
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 15:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
moj mož 97 % negibnih spermijev in samo 3% uporabnih živih spermijev. Zanosila kmalu po tem slabem rezultatu ( med čakanjem na nadaljne preiskave) . Sedaj čakam že tretjega . Je pa res da jaz nimam nobenih težav z kakimi izcedki ali sluznico... sem pa imela ja pred leti tud te težave ampak sem se jih uspela rešit HB.
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 18:51:09
|
|
|
|
Bivy
|
To se pravi, če imaš pogosta vnetja, da imaš slabo sluznico in posledično težje zanosiš, ali kako?
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 20:01:39
|
|
|
|
Anonimen
|
V slabem okolju spermiji slabše potujejo oz. težje potujejo, torej odgovor je JA
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 20:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
težje preživijo, sem mislila
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 20:33:12
|
|
|
|
Hator
|
kaj to pomeni slaba sluznica? tudi moja je menda, pa ne vem, kaj je... ni bilo govora o vnetjih, da bi jih kdaj imela
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 21:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
slaba vlažnost je slaba, nepravi ph, bolj bazičen kot kisel, slabo prenašam spermo, zaradi sperme se mi spremeni ph, poka koža, dobim gljivična vnetja....
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 24.4.2008 22:21:05
|
|
|
|
Bivy
|
Anonimna, hvala za odgovor. Sem zopet nekaj novega izvedela .
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 25.4.2008 8:08:07
|
|
|
|
Pikica5
|
Punce tudi jaz mam probleme z glivični vnetji, ampak mi je G rekla, ko sem mela ta zadje po tem ko sem se pozdravla, da se mi je sluznica čisto popravla in je lepo bistra in rožnata. Mij e pa priporočala po vsakem spolnem odnosu uporabit kremo VITAgynC in mi je super pomagal, sedaj že lep čas po njegvi spermi ne dobim kakšnega vnetja ali pa suhe kože pa tudi tega gela ne uporabljam več, le občasno za vzdrževanje kislosti.
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 25.4.2008 8:51:35
|
|
|
|
juli@
|
Anonimna jaz sem bila pa na HSGju in je v prvem ciklusu ratalo, vendar se je na žalost končalo z abrazijo . Vendar gremo v nove boje
|
|
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 26.4.2008 17:40:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Punce tudi jaz mam probleme z glivični vnetji, ampak mi je G rekla, ko sem mela ta zadje po tem ko sem se pozdravla, da se mi je sluznica čisto popravla in je lepo bistra in rožnata. Mij e pa priporočala po vsakem spolnem odnosu uporabit kremo VITAgynC in mi je super pomagal, sedaj že lep čas po njegvi spermi ne dobim kakšnega vnetja ali pa suhe kože pa tudi tega gela ne uporabljam več, le občasno za vzdrževanje kislosti. Pikica5, kle pa dobiš to kremo in kako jo uporabljaš? a rabim recept? in kako veš da ti sluznica poka????
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 27.4.2008 23:00:28
|
|
|
|
Pikica5
|
Kupiš jo v lekarni, stane pa 12,45 evra. Maš tud potem notri take vstavke za v nožnico, da si lahko noter vbriizgaš drugače pa lahko enostano namažeš s prstom, lahko jo uporabljaš v nosečnosti. Koža na notranji strani sramnih ustnic se vidi tako razpokana pa kot razjedena od vnetja, ne sluznica
|
|
RE: slab spermiogram, slaba sluznica 28.4.2008 17:03:23
|
|
|
|
aqua77
|
Hvala. Že šibam v apoteko po kremco. A gel je ista stvar kot ta kremca al je gel še ena zadeva? Sori ker morim....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Zgaga med nosečnostjo?MatejčikaDA (
64%)
NE (
36%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!