|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slab spermiogram, slaba sluznica
24.4.2008 14:33:38   
Anonimen
No jaz sem tista, ki imam slabo sluznico in dokaj pogosta gljivična vnetja, mož pa le okrog 30% dobrih spermijev. Če je pri meni še kaj, ne vem, zvem po praznikih.

G pravi, da bo, a zna trajati, midva pa nisva več tako mlada.

Zanima me, če je med vami tudi kakšna, kjer so rezultati kazali slabo, pa je zanosila in koliko časa je to trajalo?

Hvala za odgovor, LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slab spermiogram, slaba sluznica
24.4.2008 14:36:48   
aljab
Za vzpodbudo. 89% nenormalnih spermijev in en neprehoden jajcevod. Po enem letu  je v naslednjem ciklu po HSG-ju nastal najin sonček... sedaj  skoraj osem mesečna deklica.
Srečno tud tebi!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2008 14:42:26   
Rakica_80
Anonimna.....res ti nebi znala pomagat, ker teh zežav nimam....ampak ti želim da čim prejuser posted image  in rodiš zdravegauser posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2008 14:55:58   
Anonimen
hvala vama

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2008 15:24:11   
Anonimen
moj mož 97 % negibnih spermijev in samo 3% uporabnih živih spermijev. Zanosila kmalu po tem slabem rezultatu ( med čakanjem na nadaljne preiskave) . Sedaj čakam že tretjega  user posted image .

Je pa res da jaz nimam nobenih težav z kakimi izcedki ali sluznico... sem pa imela ja pred leti tud te težave ampak sem se jih uspela rešit HB.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2008 18:51:09   
Bivy
To se pravi, če imaš pogosta vnetja, da imaš slabo sluznico in posledično težje zanosiš, ali kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2008 20:01:39   
Anonimen
V slabem okolju spermiji slabše potujejo oz. težje potujejo, torej odgovor je JAuser posted image

(odgovor članu Bivy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2008 20:02:28   
Anonimen
težje preživijo, sem mislila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2008 20:33:12   
Hator
kaj to pomeni slaba sluznica?
tudi moja je menda, pa ne vem, kaj je... ni bilo govora o vnetjih, da bi jih kdaj imela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2008 21:07:52   
Anonimen
slaba vlažnost je slaba, nepravi ph, bolj bazičen kot kisel, slabo prenašam spermo, zaradi sperme se mi spremeni ph, poka koža, dobim gljivična vnetja....

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2008 22:21:05   
Bivy
Anonimna, hvala za odgovor.
Sem zopet nekaj novega izvedela user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2008 8:08:07   
Pikica5
Punce tudi jaz mam probleme z glivični vnetji, ampak mi je G rekla, ko sem mela ta zadje po tem ko sem se pozdravla, da se mi je sluznica čisto popravla in je lepo bistra in rožnata. Mij e pa priporočala po vsakem spolnem odnosu uporabit kremo VITAgynC in mi je super pomagal, sedaj že lep čas po njegvi spermi ne dobim kakšnega vnetja ali pa suhe kože pa tudi tega gela ne uporabljam več, le občasno za vzdrževanje kislosti. user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Bivy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2008 8:51:35   
juli@
Anonimna jaz sem bila pa na HSGju in je v prvem ciklusu ratalo, vendar se je na žalost končalo z abrazijouser posted image .
Vendar gremo v nove bojeuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.4.2008 17:40:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Punce tudi jaz mam probleme z glivični vnetji, ampak mi je G rekla, ko sem mela ta zadje po tem ko sem se pozdravla, da se mi je sluznica čisto popravla in je lepo bistra in rožnata. Mij e pa priporočala po vsakem spolnem odnosu uporabit kremo VITAgynC in mi je super pomagal, sedaj že lep čas po njegvi spermi ne dobim kakšnega vnetja ali pa suhe kože pa tudi tega gela ne uporabljam več, le občasno za vzdrževanje kislosti. user posted image

Pikica5,

kle pa dobiš to kremo in kako jo uporabljaš? a rabim recept? in kako veš da ti sluznica poka???? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.4.2008 23:00:28   
Pikica5
Kupiš jo v lekarni, stane pa 12,45 evra. Maš tud potem notri take vstavke za v nožnico, da si lahko noter vbriizgaš drugače pa lahko enostano namažeš s prstom, lahko jo uporabljaš v nosečnosti. Koža na notranji strani sramnih ustnic se vidi tako razpokana pa kot razjedena od vnetja, ne sluznica user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.4.2008 17:03:23   
aqua77
user posted image  Hvala. Že šibam v apoteko po kremco. A gel je ista stvar kot ta kremca al je gel še ena zadeva? user posted image  Sori ker morim....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.4.2008 21:27:26   
Pikica5
Isto je gel pa krema. Piše na tem VITAgynC velika bela škatlica z modro rumenim napisom.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!