Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
slab pralni prašek ali kaj? 20.5.2010 15:47:43
|
|
|
|
alenkica
|
Že približno mesec dni opažam, da mi slabo opere belo perilo. Brisače so čiste, ker so malo umazane, problem je pri kuhinjskih krpah, spodnjicah (če se mali slabo obriše, so še vedno rjave), pa recimo ovratnik od srajc ni lep bel. Uporabljam Ariel iz vreče, perem pa kot vedno na 60°. In bi najraje vse nazjala, ko pravijo, da je pri 40° vse čisto. Saj veš, še pri 60 ni! Me zanima kaj bi bilo krivo: naš pralni stroj Gorenje, ki toči blazno malo vode ali prašek?
|
|
|
|
RE: slab pralni prašek ali kaj? 20.5.2010 16:39:29
|
|
|
|
kajalin*
|
bi rekla,da je prej tvoj stroj kriv,ker redko perem na 60 pa je vse čisto in oprano...
|
|
|
|
RE: slab pralni prašek ali kaj? 20.5.2010 17:00:26
|
|
|
|
marantz
|
Pri nas belo obvezno na 90°C
|
|
|
|
RE: slab pralni prašek ali kaj? 20.5.2010 17:13:32
|
|
|
|
špelin@
|
V maminem primeru je bil kriv stroj, žal. Ravno tako Gorenje... Novi (ne Gorenje ) z istim praškom in na istih stopinjah opere, kot se šika.
|
|
|
|
RE: slab pralni prašek ali kaj? 20.5.2010 19:39:48
|
|
|
|
jar
|
pri naslednjem pranju dodaj še polno žličko sodabikrabone. ali pa koga prosi za merico kakšnega drugega pralnega praška.
|
|
|
|
RE: slab pralni prašek ali kaj? 21.5.2010 9:05:22
|
|
|
|
anabanana
|
Jaz belo perem na 90 stopinj z praškom v prahu (nekim levim iz eurospina) ... vedno super. Po mojem je belo perilo najlepše če se ga "kuha" ,,, tako je mene naučila moja babi
|
|
RE: slab pralni prašek ali kaj? 21.5.2010 10:24:28
|
|
|
|
kajalin*
|
perilo je lepo tudi brez kuhanja,poznam primere k kuhajo pa nosjo sive bele majčke :(naše belo je belo,pa nikol ne kuham,niti pomislim ne na to,mi je škoda oblek.
|
|
|
|
RE: slab pralni prašek ali kaj? 21.5.2010 10:27:22
|
|
|
|
niwci
|
Moja tašča uporablja tudi ta prašek in je perilo vedno lepo čisto... Se je pa zgodilo nedolgo nazaj, da ji ni opralo dobro kuhinjskih brisač kot tebi in smo poskusili tudi kuhat. Rezultat je bil isti. Umazano perilo. Na koncu je bil kriv grelec, ki je crknu! Tako da preveri če ti stroj sploh kuha!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?