|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slab apetit u nosečnosti
6.7.2008 10:43:47   
skopčevka
lep pozdrav!!!namreč zanima me, je katera od vas imela slab apetit u nosečnosti,ker jaz sploh ne morem jesti zmeraj sem sita nič mi ne paše,silim se kadar jem.zakaj to.hvala za odg.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slab apetit u nosečnosti
6.7.2008 11:04:12   
3jeMi
Hvala, enako. Tudi jaz nisem in še vedno nimam nobene pretirane želje po hrani, ampak vem, da moram jesti. Res redkokdaj se mi zgodi, da se mi kaj določenega zalušta, pa, če tega ni "na dohvat ruke" tudi ni panike.
Se pa moraš za dobro user posted image  kar  potruditi. user posted image

(odgovor članu skopčevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2008 11:10:17   
yellowcrystalstar
ja, koliko časa pa si že noseča? tudi sama sem imela prve 4 mesece zelo slab apetit, zaradi slabosti. potem pa se je začela voljčja lakota in sem komaj folgala zapolnit praznino v želodcu.user posted image  

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2008 11:29:15   
skopčevka
noseča pa sem 13 tednov.hvala za tako lepe odgovore

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2008 12:03:22   
PikicaStonoga
No, meni se je isro dogajala prve 4 mesece. Zdej sem že polnih 5 mesecev in mi  paše jest :)

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2008 9:31:25   
5ra_28
Jaz pa ravno obratno. Prve tri mesece, kljub rahlim slabostim, povečan apetit, potem v četrtem pa se je umirilo. Zdaj sem v 19. tednu in nimam želje po sladkarijah (ki jo imam skoraj vednouser posted image ), jem samo ko sem res lačna, pa še to veliko sadja in zelenjave - na domačem vrtu jo je toliko, da moram pomagat jo psopravljat user posted image ).
Tako da sem prav srečna, da se tisti velik apetir ni nadaljeval.

Jej toliko kot ti telo zahteva, ampak probaj čimbolj zdravo v teh naslednjih mesecih. Ne sekiraj se, ker je vsako telo drugačno v nosečnosti. Dokler ni G ne bo kaj omenil, da s tvojim telesom oz. kilogrami nekaj ni vredu, potem mislim da ne bi smelo bit problema.

Ne smeš pa hujšat!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2008 10:57:20   
mojsoncek
Jaz sem na polovici 2. nosecnosti in se vedno nimam niti priblizno taksnega apetita, kot sem ga imela v prvi nosecnosti.

Spremljaj svojo tezo in kozo (ce bi slucajno postala ohlapna in "prozorna"), pa glej da bos zauzila vsaj dovolj tekocine (voda, sokovi - svezi sadni in zelenjavni, juhe).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2008 16:38:21   
petra.
enak problem daje tudi mene.sem 23 tednov noseča,do sedaj sem se zredila 2.6 kg.apetita nimam,jem zelo majhne obroke ker sem hitro sita.imam razlog za skrb?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2008 22:38:45   
gajer
ni razloga za skrb, jaz že celo nosečnost dobivam minimalno, sem 36t in sem dobila komi 8kg pa otroku nč ne manjka.otrok tko od tebe vse povleče, sam stradat ne smeš nalašč.pač jej kolikor gre in to je to

(odgovor članu petra.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2008 23:05:03   
Anonimen
Jaz sem tudi na polovici nosečnosti, pa mi hrana sploh ne gre v slast ... jem kolikor lahko v malih porcijah, se pa trudim da je tisto kar pojem kvalitetno. Pomoje se nima smisla nažirat in silit s hrano, ker meni je G rekla, da je bebica kot mala pijavka, ki dobi vse kar rabi, pa če tudi na račun mamice. user posted image

(odgovor članu gajer)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2008 23:55:52   
lea88
pozdravljene..
sem v 11 tednu in zadnje čase mi ne gre nič. že tko sem zlo zbirčna. morm res razmislit kaj bi lahko pojedla. čeprav se dobi kak dan ko bi cel dan jedla... če pa je želodec prepoln pa hitro uredi... zdaj si nekako mal delam načrte kaj bi lahko. in jedla bi točno tisko kar naj ne bi (školjke.. na pici). ure se pa ne držim. spat hodim pozno, ustanem pa tudi. nato pa gredo dve uri mimo ko začutim da sem lačna.. zvečer po 8h ne jem kr če ne slabo spim...

ma še katera tak apetit?
pije katera kakav ali pa toplo mleko pred spanjem oz kaj drugega?

moj user posted image  pride šele konec februarja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2008 23:57:00   
frutka_
Jaz tudi nisem imela apetita. ne skrbi, otrok si bo vzel kar bo potreboval.

Neposredna povezava do sporočila: 12
31.7.2008 11:58:33   
sharona
ma jst tud bolj slabo jem ... trenutno sem v 26. tednu in sem se z veliko muko zredila za 2-3 kile ... pa še to me mora moj prov spodbujat, da naj se malo potrudim in jem ...

no, pa saj je še čas ... mogoče mi bo pa drug teden zapasalo ... user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.7.2008 13:37:08   
pufka
Jes GREM PROTI KONCU user posted image  PA TUDI ŽE LEP ČAS NIMAM APETITA,ZDAJ PA NASPLOH,ŠVICAM KO NORA,VROČE MI JE,JEST NE MOREM-HUJŠAM NAMESTO BI SE REDILAuser posted image

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.8.2008 11:05:48   
pikicai
user posted image jst mam pa taka obdobja ko mam ful apetit, pa taka ko ga sploh nimamuser posted image user posted image redim se pa vseeno user posted image user posted image user posted image tistih 13 kg bom ze prezivela, sej sem ze cist proti koncuuser posted image user posted image user posted image (37t) tko da ne se prevec sekirat mamiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?