|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slačenje ponoči
16.4.2007 8:21:13   
speli
Dobro jutro,

Moja 2 leti stara hčerkica se vsak večer in tudi med popoldanskim spanjem sleče do nagega, polula in spi v mokrem.
Da bi bil pa šok še večji, si sleče popolnoma vse, ampak ostane v žakljuuser posted image
Kaj mi je narediti. Probala sem že nešteto stvari, ji natikala spodnje hlačke čez planice, obračala pižamce itd, ne pomaga nič.
Ali je imela še katera podoben problem??
Obupana,
Š.Š.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slačenje ponoči
16.4.2007 8:30:17   
Lunca1
Ja naša to tudi občasno počne, mi je ravno včeraj zabrisala pokakano plenico iz postelje.user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 9:12:32   
KIKI****
Tudi naša Klara je to že parkrat naredila (da se je slekla) polulala se je samo 1x. Ampak upam da ne bo več, ker enkrat mi je celo štalo nardila, potegnala rjuho ven, kovter je na zadrgo  in vse zmetala ven-ponoči se pa ohladi (ko je bil zaden sneg) in je blo čist prezebla zjutrajuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 9:51:57   
eya
Podoben primer je zadnjič Seven napisala, mogoče je ona našla kako rešitevuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 10:35:09   
piščanc
mogoče ji je vroče? bodi si bo najbrž težko slekla, ali pa pižamo pajaca, ki se zapne na hrbtu.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 10:50:04   
speli
mimo grede najprej da dol pižamo (tudi če se zapre zadaj), odpne bodi, ter si sleče planico...
ampak vse to dela v žaklu...kako nimam pojmauser posted image

Zaenkrat še sicer nimam ideje ampak bom poskusila najti kako rešitev...
Vroče???tudi na to sem že pomislila ja....

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2007 0:16:43   
piščanc
kaj čem rečt - uau, je pa spretna!

sicer pa naš spi v tanki pižami pajacu brez stopal in vreči.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?