Bubacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mehičanka Mi smo skupaj spali od prevega dne, ko sva prišli iz porodnišnice, pa do cca. 9 meseca starosti. Mi dva sva spali na moji polovici postelje, mož pa je imel svojo čisto zase. Takoj ko je zaspala, sem jo položila kar v mojo posteljo. Potem sem jo začela polagat v njeno posteljico, ki se drži moje, ko pa je bilo čez kakšni dve uri na vrsti nočno dojenje, sem jo dojila v svoji postelji. Če sem mi je dalo, sem jo premaknila nazaj v njeno posteljico, do naslednjega dojenja, sicer je ostala kar v moji postelji. Tako je še danes, pa je stara 15 mesecev. Meni ni žal, da je tako, saj je mala že v porodnišnici preležala večino časa zraven mene, doma pa sploh nisem prenesla, da bi spala stran od mene. Sem se počutila veliko bolje, ko sem jo imela čisto ob sebi, da sem lahko kontrolirala, če ji je vroče ali pa hladno in če diha. pri nas je isto tako sam da je najna 10 mescev stara!