|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skupno življenje
12.6.2007 9:35:40   
kailani
Lep pozdrav vsem skupaj!
Že nekaj časa prebiram ringarajo in res ste prijetni pozitivci tukaj.
A preidemo kar k mojemu problemu?
Sem izredna študentka, vmes delam za dve pravni firmi in se sama preživljam. težave imam glede iskanja stanovanja oz. sobe zase,da lahko nekje stanujem. Trenutno sem v fantovem stanovanju, ki ga še preureja in ga bo naprej oddajal.
Včeraj je prišel na idejo,da bi rad živel z mano. Mene je skoraj na rit vrglo. Sploh si ne predstavljam, da bi živela s tipom pri teh letih. Ni mi problem živeti s cimri, z njim pa?! kaj je narobe z mano? Občutek imam,kot da sem premlada, kot da je to to. Samo še predpasnik zavežem , dva froca namigam in je to to. Imam ful ambicije za life, delam na temu,da bom nekaj dosegla.
Dajte prosim povedati, kako zgleda, če stanuješ s tipom?
Jaz ne mislim skakati s coto za njim po flatu. ne mislim zapravljat premoženja za hrano in kuhat, ker že sama pri sebi ful varčujem in si redkokdaj kaj privoščim. Kaj bo,ko mi bo dosadilo vse, ko bom prišla tečna iz službe in hotela zaloputnint vrata za seboj in imeti mir?
Naj se zaprem v kopalnico?
Sem rekla,da brez pogodbe itak nimava kaj delati. Sem jo že sestavila. Hočem se zavarovati. Naj gre karkoli narobe, to je itak njegovo stanovanje, jaz bom morala pa spet pakirati ven. navajena sem,da imam vse svoje, da vse sama zaslužim. In slabo mi je ob misli,da bi mi kdaj kaj naprej vrgel,kao saj sem jaz zrihtal stanovanje,ipd. Itak bi mu plačevala na mesec, to sploh ni debate. Samo vseeno. Strah me je. Všeč mi je, fajn se imava,kadar sva na vikendu, ampka itak vem,da sva gor dva dni, potem sem pa cel teden spet sama doma. Tukaj pa......vsak dan?! imava ravno obrnjen delovni čas, za vikende hodim domov, to ni problem. Mene pa še vedno takoooo stiska ob prsih,da si ne znam tega razložit. Božanski tip je,nimam ene slabe besede, da rečem. problem je le v meni....Slabo mi je od tega razmišljanja, celo noč nisem spala. Kaj pa moji rituali zjutraj?
Ne vem....
Dajte povedat,kako ste vi začeli in je to res tisto, ko ti že natakne vrvico okoli vratu? ;)  hecam se.
Kako ste se zmenili glede vsega?
Lažje je stanovati s cimri in jim povedati,kar jim gre, ko si pa enkrat s partnerjem,pa zamižiš na eno oko, pa sam pospraviš, potem se pa to nadaljuje do točke, ko še samo skačeš s coto za njim?
tega pa nočem...
Kako naj doma povem,da bom stanovala s fantom, ki noče spoznati mojih staršev? (tukaj ga pa res ne razumem)
Nisem še videla njegovih staršev, nikoli še nisem bila pri njemu doma. Ok, frende poznam.
Ne se zgražat,prosim,pa odpišite......čisto sem zmedena.....   :)
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skupno življenje
12.6.2007 9:37:31   
Zahi
delaj to kar misliš, da je v življenju dobro zate.. ne bodi pa nekega mnenja, dokler se ne prepričaš..

mogoče ti bo skupno življenje dobro delo.. mogoče ne... nikjer pa ne piše, da skupno življenje pomeni, naštepati 2 froca, skakati s coto po stanovanju in biti neumna gospodinja..

stvari si uredi tako, da bo tebi vredu..

(odgovor članu kailani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2007 9:41:14   
tanikaa
To povej svojemu tipu. In če te stiska v prsih, potem še nisi zrela za ta korak.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2007 9:42:47   
Anonimen
Po moje si moraš najprej najti fanta, ki ga boš imela rada.
Ko imaš enkrat fanta neizmerno rad, se ti taka vprašanja sploh ne postavljajo več.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2007 9:43:00   
Anonimen
kok sta pa stara?
kok časa sta pa skupaj?
kje se vidiš čez 10 let?

lej tkole js na to gledam. ko si z nekom enkrat skupaj, ki ga imaš rad najbolj na tem svetu, ti take stvari sploh ne pridejo na pamet. teb je pač bolj kot da bi bla z njim pomembno to da se lahko vsako jutro pol ure v špegu gledaš pa v miru piješ kofe sama. tako da doker ti je to bolj pomembno potzem tega nespreminjej. ne sili se v nekaj česar nočeš. če si karieristka bod cel življenje sama s svojo službo in obredi in boš srečna. brezveze da se mučiš z nekom in nečem kar ti sploh ne pomeni. ampak ne bodi pa sebična in ne zadržuj človeka ki si te mogoče želi ne samo kot ljubico čez vikend ampak tudi kot partnerko zaveznico ženo gospodinjo in mamo. če ti tega ne moreš nuditi mu pusti da si poišči osebo ki mu to lahko nudi. ti pa si raje omisli kakega vrtnarja za vikend srečanja :)

to je samo moje mnenje.

(odgovor članu kailani)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2007 9:48:37   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ko si z nekom enkrat skupaj, ki ga imaš rad najbolj na tem svetu, ti take stvari sploh ne pridejo na pamet.

Temu moram oporekat. user posted image  Z mojim živim več kot 5 let. Mam ga rada, on je tisto ta pravo. Me je zaprosil, sem rekla ja...ampak me je stiskalo, nisem mogla spati....pa sva odpovedala poroko. In ga mam najbolj rada na tem svetu. In nora sem nanj. Pa kljub temu me je strah poroke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2007 9:48:48   
Anonimen
Občutek imam, da si se že odločila kako in kaj in da sedaj iščeš samo potrditev...
Ne vem koliko si stara, iz kakšnega okolja izviraš, ampak tvoje pojmovanje skupnega življenja s partnerjem je malce zgrešeno. Bistvo skupnega življenja ni pospravljanje, kuhanje, pisanje pogodb, ampak uživati življenje in ljubezen z ljubljeno osebo 24/7 365 dni v letu. Če pa izhajaš iz tvojega stališča, je pa res najbolje, da živiš sama, v "samozadostnem" gospodinjstvu, in si 100% varna pred vskadanjikom partnerske skupnosti.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2007 9:49:27   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Ko imaš enkrat fanta neizmerno rad, se ti taka vprašanja sploh ne postavljajo več.

in veliko laže je stanovati z nekom, ki ti izpolni želje, kot z egoističnimi cimri, ki gledajo vsak na svojo rit.

če pa imaš v življenju druge ambicije, mu pa to preprosto povej. v življenju bo pa tako, kot si boš uredila. res pa je, da za vsako stvar pride čas, zate zgleda še ni

pa če imata tako različen urnik, se itak ne bosta veliko videla, mogoče vsaj bolje izkoristila trenutke skupaj. poizkusi, če bo bo, če ne pa ne. starši pa najbrž tudi tvojih cimrov ne poznajo?

< Sporočilo je popravil piščanc -- 12.6.2007 9:52:35 >

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2007 9:51:37   
nInAzWeRiNa
bolj ko boš razmišljala več stvari te bo zaviralo, če ga že dobro poznaš in je vse ok ne vidim zakaj ne? jst na srečo nisem imela teh težav se je vse preveč hitro odvilo in nisem uspela dojet kaj se dogajauser posted image sem se selila skoraj čez nočuser posted image ,sva pa bila prej tri leta skupaj!
lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu kailani)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2007 9:51:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

ko si z nekom enkrat skupaj, ki ga imaš rad najbolj na tem svetu, ti take stvari sploh ne pridejo na pamet.

Temu moram oporekat. user posted image  Z mojim živim več kot 5 let. Mam ga rada, on je tisto ta pravo. Me je zaprosil, sem rekla ja...ampak me je stiskalo, nisem mogla spati....pa sva odpovedala poroko. In ga mam najbolj rada na tem svetu. In nora sem nanj. Pa kljub temu me je strah poroke.
okolja izviraš, ampak tvoje pojmovanje skupnega življenja s partnerjem je malce zgrešeno. Bistvo skupnega življenja ni pospravljanje, kuhanje, pisanje pogodb, ampak uživati življenje in ljubezen z ljubljeno osebo 24/7 365 dni v letu. Če pa izhajaš iz tvojega stališča, je pa res najbolje, da živiš sama, v "samozadostnem" gospodinjstvu, in si 100% varna pred vskadanjikom partnerske

a res? zakva pa to?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2007 9:55:04   
tanikaa

a res? zakva pa to?

Če je to vprašanje namenjeno meni, potem....zato, ker sem bila že enkrat poročena in verjemi, ostala je travma, ki je ne privoščim niti najhujšemu sovražniku. Vsaj mislim, da je to vzrok. Ampak nekega lepega dne, bo tudi to dokončno pozabljeno in takrat bom jaz zaprosila mojega kretenčka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2007 9:57:43   
kailani
hvala za odgovore. stara sem 24, ona pa 30. Prihajam iz okolja,kjer je moja mami šla ven iz svoje hiše, ko sta se s fotrom ločila. Pred leti sem se zato zaklela,da ni šans,da živim z nekom,če nimam nekaj svojega zadaj. Vem,preveč realno gledam na vse skupaj. da se ne prepustim popolnoma,tudi vem. Ful sm zaprta, strah me je izrazit čustva, se odpret do konca. V otroštvu sem dala grozljive stvari skoz,ki so me zaznamovale. Vem,da je moj life in vem,da sem jaz zase na prvem mestu. sama živim, sama si plačujem šolnino,vse. ja,sem samostojna.
Počutim se,kot da je tole vse prehitro. ne gre se zanj, ampak zame. jaz se ne počutim v redu. Vajena sem ful samote. ogromno časa mi pobere job, pa študij, potem še kakšen trenutek sprostitve zase, potem fant, kje so še kolegi,ipd.
Ne vem...rekla sem,da bi poskusila najprej za en teden...
Nočem ostati brez vsega kot moja mami. Nočem se stalno selit. Hočem v miru delat in študirat,ne pa da se prestavljam kot mačka mlade.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2007 10:00:13   
tanikaa
Punca, saj če živiš s partnerjem ne greš v zapor. user posted image  Daj gledaj na te stvari tudi z drugega zornega kota. Ker če boš ves čas ponavljala, da nočeš biti kot tvoja mama...boš vedno kot tvoja mama.

(odgovor članu kailani)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2007 10:00:20   
Zahi
ko boš v glavi spucala vse komplekse iz otroštva.. boš lahko šele normalno zaživela.. do takrat se boš bala, da ne boš ostala na cesti kot tvoja mama..

(odgovor članu kailani)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.6.2007 10:00:51   
eva1
Ti še zdaleč nisi zrela za ta korak, zato mu povej, da  za to še nisi pripravljena in pika...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.6.2007 10:20:58   
lejca
NAredi tako,kot ti pravi sesti cut..prisluhni sebi..ce nisi pripravljena potem tega ne naredi.Je pa res ,da vse situacije niso enake..kot je bilo s tvojo mami se ne pomeni da bo slo tudi s teboj..tudi meni ne bi bilo fajn,da bi pa potem morala vse jaz pospravljati in da bi me potem vrgel ven ,ko bi se navelical...in potem te niti ne predstavi svojim starsem ...koliko casa sta skupaj?

lp Lejca

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.6.2007 10:27:59   
lukec
Jaz mislim, da ko boš pripravljena na ta korak, da boš točno vedela. Ni pa to vedno stvar let. Nekomu je to naravno pri 22., nekdo še ni pripravljen pri 35. Razumem pa, da se bojiš, da boš ostala na "suhem", ker so takšne tvoje izkušnje. Mogoče fantu še ne zaupaš dovolj in se zato bojiš kako bo šlo. Razloži mu, najbrž te bo razumel.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.6.2007 10:28:16   
kailani
malo več kot leto dni. Ma,sva rabla skoraj pol leta,da sva se naglihala pa resno začela. Oba ful trmasta, jsnih načel,ipd. Ampak on vedno popusti (včasih me je kar malo sram....jaz sem namreč sposobna iti preko trupel,tako sem trmasta). Oba sva tako: dobra kot kruh, samo bog ne daj,da naju zajebeš....pol postane pa ful grdo.
Mi doma smo ful povezani,po mamini strani familije. Po fotrovi itak nimam stikov z njimi. In pri nas so vedno skupna nedeljska kosila, rojstni dnevi, pikniki. On tega ne pozna. Oni so kot tujci doma,pač živijo skupaj. Sploh ne ve,kaj pomeni,da se cela familija zbere pri babici in kleptamo in se družimo. Hočem to ohranit. Hočem ga predstavit, on pa noče. Po moje zato,ker ne pozna tega filinga, pa ful bi mu ga rada pokazala.
Saj sem rekla,da ne omenim več povabila domov. Ko bo pripravljen, bo že sam rekel. Tako je to pri nama. Poveš enkrat, če si za to,ok,če nisi, pač ne. saj sva se ful lepo pogovorila včeraj in razumel je mojo željo glede pogodbe in vse.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.6.2007 10:36:40   
Magi*
midva sva se pri 24 letih skup preselila. v bistvu se je on počasi in spontano, korak, po korak k meni v najemniško stanovanje priselil. nisva sploh razmišljala kaj bo in kako... čez leto in pol sva se pa vprašala kam vse to vodi...in se odločila, da vzameva kredite in si kupiva skupaj majceno stanovanjce... če ne bi šlo, bi lahko svobodno odkorakala iz najemniškega stanovanja, ali pa kasneje pač prodala skupno stanovanje...

te stvari ne rabijo bit toliko komplicirane. saj, če ne gre, pač ne gre. kje pa piše, da bo do konca življenja vse tako, kot si mi predstavljamo? pazit je treba samo na to, da so čisti računi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu kailani)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.6.2007 10:39:40   
srki
Glede na vse napisano, najbolje da celo življenje živiš samauser posted image .

(odgovor članu kailani)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.6.2007 10:43:38   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: kailani
včeraj in razumel je mojo željo glede pogodbe in vse.

nobena pogodba te ne bo rešila podzavestnega straha pred moškimi... če se v partnerstvu ne moreš naslonit na partnerja.. potem se raje ne spuščaj v to.. dolgoročno je to tako ali tako brezveze.. saj boš na vsakem koraku videla nekje svojega očeta, ko je pustil mamo na cesti.. in s tem sovražiš njega in posledično vsakega moškega, na katerega boš kdaj navezana.. čustveno in finančno..

(odgovor članu kailani)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.6.2007 10:49:08   
lejca
NO vidis ...situacija je mal bolj jasna...zakaj te noce predstaviti svojim...po mojem mu to niti velik ne pomeni ..hocem reci da on ne isce potrditev pri svojih...je zadovoljen tako kot je...glede tvojih je pa verjetn mal prestrasen pa tega ne upa priznat...men je blo tud zelo neprijetno na zacetku ko sem spoznala mozevo druzino..so vsi zelo skupaj in potem sem  imala obcutek,da me vsi gledajo itn...user posted image user posted image

vsekakor poslusaj samo sebe in se odloci..si pa ja odlocnaa punca!user posted image user posted image

lp lejca

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.6.2007 11:00:19   
kailani
hvala lejča!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.6.2007 17:28:48   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

se podpišem,ko pride enkrat tak fant,ne pomisliš na nič drugega kot to da želiš z njim živeti!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.6.2007 18:13:38   
Anonimen
Preveč kompliciraš!
Midva sva bila skupaj še ne pol leta, ko sem se preselila k njemu (istočasno pa sem tudi dobila mesto v študentskem domu), pa smo (in še) pod isto streho živimo z njegovimi. Na začetku smo imeli skupno kopalnico, kuhinjo (je treba res marsikaj potrpet in preživet, ampak sej smo morali oboji). Takrat sem dopolnila ravno 21 let. In moja mami je tud vprašala, da kaj pa če se razideva. Pa jo je moj vprašu, da kako to, da se je pol ona preselila čez pol Slo k mojemu fotru, ko sta se pol leta poznala. Pa je rekla, da se je ona po pol leta že oženila in se preselila... in reče moj - se bova pa oženila, če je v tem problem. Mami pa čist bleda... no, pol ni več ugovarjala. Še vedno sva skupaj (že 4,5 let), od novembra lani poročena, od marca letos pa starša sinku Juretu.

Jaz sem njega imela rada (in ga še vedno imam) in nisem niti za sekundo pomislila, da bom sedaj pa letala okoli kot njegova hišna gospodinja. Sicer zelo rada kuham in imam urejeno, pa vendar so tudi hišna opravila deljena. Če pa bi se pač takrat razšla, bi spokala kufre in šla v študentsko stanovanje.

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?