|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skripanje z zobki
12.11.2008 19:41:27   
monika trtnik
pozdravljene!                                                                                                                            nasa 21 mesecnica je pred dobrim tednom med jedjo kar mocno zacela skripati z zobmi??morda se je katera srecala z podobno situacijo :kaj to pomeni,se lahko odpravi,koliko casa traja?hvala za odgovore!lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skripanje z zobki
12.11.2008 20:58:32   
biga
Moj sinko je pred nekaj meseci imel obdobje škripanja z zobki, pa je minilo, tako da se ne sekiraj, tudi pri vas bo. Toliko stari že želijo pritegniti pozornost, kar jim s tem gotovo uspe. Jaz sem ga le ignorirala in je po določenem času nehal.

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2008 0:08:01   
anckabancka
Se strinjam. To je le ena faza, ki jo mora otrok dati skozi. trenutno jo ima tudi naš 22 mesečni fantek.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2008 0:10:57   
Pandica
Moja je stara 13 mesecev, trenutno ima 6 zobkov pa z njimi full škripa user posted image  user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Pandica -- 13.11.2008 0:11:11 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?