|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skrbnistvo
30.10.2009 11:49:01   
dostmam
Nevem kje naj zacnem.
Sem porocena dobro leto, otrocka imam starega 17 mesecev....moza pa obupnega.Sem pozrla marsikaj, kar mi ni bilo treba....Vedno ko recem, da tako ne gre naprej, poslusam raznorazne zaljivke, groznje in preklinjanje.Otrok je za njega samo njegov, in ce ga odpeljem bo vsem zavil vratove, meni pripada meter zemlje meter betona....vse bo pobil, mene razbil....enostavno ne morem vec. Nimam kam iti to je prvo...vem da bo marsikatera rekla, pojdi, ampak ni tako enostavno in lahko. Ampak bom morala, dere se pred otrokom , na otroka kadar joka....po drugi strani pa si andene tako lep obraz pred ljudmi, da se v meni prebudi dvom, ki pa ne prevlada.
Govori mi da sem nesposobna in ne znam vzgajat otroka, ker joka..joka zato ker je bila bola, imela je laringitis in ze sam zdravnik je rekel da se ne sme razburjat zaradi grla.In ne bom postila otroka da se dere v postlici, jo bom sigurno vzela k sebi in pocrkljala, on pa mi nato rece, ce jo vzamem iz postlice da me bo zapustil...pa kaksen je to odnos? saj sem tudi jaz zmatrana od vsega, ampak se vseeno pa imam potrpljenje do otroka, on ga nima.On si zeli mir, u miru spat in to moram jaz naredit.Mir.da naj otrok utihne, po drugi strani pa naj jo ne razvajam.
Sem bila po tem vse, samo clovek ne.
Danes je spet nacel to, da naj jaz kar grem, otrok pa ostane pri njem..ne zastopim kako lahko sploh izjavi kaj takega, glede na to da si tako zeli mira....nima potrpljenja, nezna se obnasat, ne izbira besed...to vsepovprek letijo kletvice in tudi v prico otroka, pa ceprav sem ga prosila naj to ne dela.
Pravi da naj se kar locim, otroka bodo dali njemu, ker sem pac nezaposlena, delam se solo....in da mi bo podtaknil nevem kaj, da bom ispadla slaba mama??? ne morem verjeti da je nekdo lahko tako podel.
Jezna sem, predvsem na sebe, ker si sploh to dopuscam.Cez 2 tedna imam ispit, pa ne najdem mira da bi se ucila...dopoldan je otrok ...ki se ukvarjam z njem, popoldan pa moz, ki hoce svoj mir, zvecer pa ga vsaka svetloba moti, tudi lucka ob kateri bi se lahko ucila.Glede na to ker dela si vzema vso pravico da si nadane naziv "vsemogocni", jaz pa nisem vredna nic. To da sem imela 400 e porodniske ni bilo nic.To da sem doma skrbela za dom , za njega in otroka ni nic...to da se vedno to pocnem ni nic.
Bojim se da bi ostala brez otroka, se bolj pa se bojim da bi otroka dobil on, ki je dober oce kadar hoce biti..ne bom rekla da ni, ampak nima potrpljenja, nima casa za otroka katerega otrok potrebuje.Ce bi dobil otroka bi odsel z njo domol k mami, in bi prelozil odgovornost na mamo, on bi delal ker to je edino kar njemu daje vrednoto...ostalo je nicvredno....in se pravi za otroka bi skrbela babica.Kje sem pa jaz?
Se je katera ze spopadala s podobno tezavo?
Kako ste resili vse to,...in ali ste dobile kdaj svoj mir?in zazivele
Hvala lepa ker ste mi prisluhnile.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skrbnistvo
30.10.2009 12:08:40   
ljupka
Hudo mi je zate in otroka,to ni življenje !
Kaj pa tvoji starši,bi šla lahko k njima?
Če se ga bojiš in ker nad teboj in otrokom izvaja psihično nasilje ,pejt z otrokom v materinski dom ,takrat do vaju ne bo mogel,mislim,da imaš eno leto časa ,da se postaviš na svoje noge najdeš službo in zraven nadaljuješ šolo,vse se lahko če se hoče,pa tudi če pride po vseh štirih k tebi,mu ne verjemi,ker volk dlako menja čuti pa nikoli!
Nisem za ločitve,vedno pravim ,da je mal treba potrpet,se pogovort,ampak pri teb te rešitve ne vidim!Njega nekaj ziher muči,zato je tak,sam bojim se da je to,da te nima dovolj rat,spoštuje te pa sploh ne in otroka pa tudi ne,otroka bi pa imel samo zato da tebe prizadene,ne pa da brez njega nebi mogel!
Noben oče ne bo mami uzel otroka,zaradi ljubezni do njega,ampak iz žlehnobe do mamice!
Probaj poiskat kakšen naslov od materinskega doma in prosi za nasvet!Dopoldan ko bo v službi probaj čimveč stvari uzet in bejšte s punčko v dom!Sam nobenmu ne povej!
Jaz ti ne znam druzga svetovat,ker se mi zdi to res huda stvar,z leti bo še slabš!

(odgovor članu dostmam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2009 12:22:57   
dostmam
Tudi jaz tako mislim, da bo z leti se slabse...kar je ocitno....popustis...pa se je po vsakem kregu se hujse....se mocnejse besede....in me je strah, da ne bo pocasi zacel uresnicevat svojih besed in grozenj...da je ocitno cas da me nauci kdo je gazda v hisi ....da mi more eno zalimat....z nogo brcnit v glavo itd itd....in besed ne obzaluje v pravem pomenu. Ko pride domov rece, nisem tko mislu, to sem v jezi reku, sej vem da nebi smel...in ce sem tiho, rece, kar drzi se....te bo ze minil, tko kokr sem reku tko pac je.
In sem mu tudi rekla, da se ne trudi resit zakona, da ce ga resuje ga na zelo napacen nacin, in da mene ne tretira kot zeno niti se sama ne pocutim kot zena...da to ni ljubezen.Ce mas nekoga rad, mu ne govoris tako, se ne obnasas tako do njega....Jaz sem resnicno probala resit zakon, za voljo otroka, ker je naveza na oba, ampak v koncni fazi to ni vzdusje kjer bi otroka vzgajal.
Da se nebi skregala z njim, najboljse da sem samo tiho, pa niti to ni vec vredu, kar koli recem me bo zabil....nevem vec kaj naj naredim da ne bo krega.Rada bi se locila humano..sporazumno...ker imava otroka, rada bi da ostaneva kolega za voljo otroka , da ne bo vsakic poslusal prepire, ampak se bojim da na zalost ne bo slo tako.
Ker je navajen brutalnosti.Doma so imeli tako , oce je tepel mamo in je blo to povsem normalno...ocitno je to tudi normalno kar on dela.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2009 12:28:50   
bučkabb
res se mi smiliš ker se pustiš zabredit v takšne težave, mislim, da si pre šibka oseba da bi lahko speljala to sama, zato pejt v zavetje in obišči kakšno varno hišo in si postopoma reši življenje

praviš, da sta poročena eno leto, pa kaj hudiča nisi prej vidla da je takšen kreten, pa ne mi govorit da je šele zdaj grato tak, ker človek se ne more ful spremenit v enem letu, je sigurno to naturo mel že prej user posted image user posted image

po eni strani bi ti rekla kar si vzela to pa zdaj mej, pa se mi preveč smiliš

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2009 12:33:35   
ljupka
Glej ljubica,naj se katera oglasi ki pozna naslove materinskih domov,pa poklič pa se pogovor !Ko te bo enkrat udaril je konc in tudi otroka lahko,če hočeš svoji punčki dobro bejž!Lahko zaživiš ponovno,verjetno si še zelo mlada ni ti treba tega prenašat,sama ne boš nikoli,imaš svojega angelčka!Če se bojiš da ti ne bo noben verjel,ga posnem da boš imela dokaz za njegove izbruhe,ne vem kje bi lahko dobila diktafon!
Prosim premisli v svoje dobro in v dobro svoje punčke!

(odgovor članu dostmam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2009 12:38:36   
dostmam
Je mel prej ispade...ampak ne take...niti priblizno.
SE je skregal ampak kreg da se ga da prezvecit....po poroki...kaksen dober mesec po poroki pa je zacel...z j....mat.... in podobno.Prej tega ni bilo.
Tud prej se je predstavil kot umirjen moski.No 4 mesece nazaj pa mi je zacel govorit kok se po gostinah tepel, da je sel vcasih ven samo z razlogom da enga nabije...da je svojo bivso dostkrat udaril.TEGA JAZ PREJ NISEM VEDLA, ker mi je povsem drugace govoril.
Je pa se nekaj....mogoce je kaj na tem....z bivso sta bla skupaj 6 let...in sta koncala na vrat na nos....in se nista nikoli pogovorila....seveda dokler se midva nisva porocila....in sta se nasla in pogovorila user posted image o cem? to sem tud zvedla kasneje v kregu....in da se je ona porocila ampak da moza ne ljubi, da ce se on loci od mene se bo ona tudi od njega, in bosta zazivela skupaj kot sta vedno zelala. Ok, nisem ljubosumna....ampak imam pa obcutek da za njegovo agresivnostjo stoji slaba vest???Zeli oditi? pa noce ispast krivec, ker je prevec egocentricen , da bi bil on slucajno kriv za locitev.Zato mene ubija tukaj? da meni poci filem, in bo on mirne vesti sel nazaj k njej?Tega mu sicer ne povem, ampak imam tak obcutek.vcasih.Ker nevem kaj bi bil lahko vzor njegove vskipljivosti. da mu gre tok blazno vse na zivce in da je vsak dan zivcen...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2009 12:46:47   
scorpiogirl
uf, si v nezavidljivem položaju user posted image

po napisanem vidim samo to rešitev, da čimprej gresta z malo drugam! taki ljudje se ne spremenijo na bolje, ampak je vedno huje ... rabijo nekoga, da hodijo po njem, da se sami počutijo večvredni ... ko bo mala malo večja, bo zelo hitro dojela, kaj dela oči z mamico ... in zelo težko ji bo gledat, kako oči po mamici dobesedno hodi, to je za psiho majhnega otroka grozno!
ti svetujem, da enkrat, ko njega ne bo doma (če dela, imaš najbrž vsak dan dopoldne 8 ur zase), spakiraš najnujnejše stvari, ki jih z malo potrebujeta, in greš v materinski dom ali varno hišo (še prej pa na Center za socialno delo povedat, kakšna je situacija in vprašat, kakšne so tvoje možnosti).
kar se pa skrbništva tiče, pa ne skrbi ... očitno bo sicer kar vojna, tako da si najdi dobrega odvetnika, imaš pa to srečo, da pri nas sodišča zelo redko dodelijo skrbništvo očetom ... mora bit mami res v velikih težavah (to, da si nezaposlena, sploh ni tak problem). Si pa res najdi dobregha odvetnika, ker drugače bo tale tvoj mož tebe na sodišču pohodil user posted image

sem kar pretresena, da se to dogaja, tako da tud pišem bolj čudno ... pa upam, da si razbrala bistvo ... en virtualen user posted image zate in tvojo malo .... pa veliko sreče. Vse bo še ok, boš videla!

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2009 12:50:25   
bučkabb
kolker vidim si se poročila z moškim, ki ga sploh ne poznaš dobro, mislim kako lahko šele en let po poroki ugotoviš takšne pomembne podatke ki ti povejo in dokazujejo njegov karakter, kaj pol si se poročila z njim kr takoj ko sta se spoznala al kajuser posted image user posted image

kot sem ti že rekla, najd si enga ki te bo varoval pri njegovih izbruhih, ko boš šla, če pa misliš da to dela samo zato da ga ti zapustiš, pol pa tak ne bo dolg žnaril,  če drzga ne pejt v varno hišo no in se ne joč več kakšen je pa zakaj je tak , če se nočeta pobotat in pogovorit kot odrasla človeka pa pejta narazen zgrda

(odgovor članu dostmam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2009 12:54:56   
ljupka
Sam po izkušnjah moje sestre CSD mora družino probat spravit,njega klicat na razgovor,da se bo lahko nalagal!Probaj nabrat kakšne dokaze kakšen je do tebe in s tem na sodišče in res bejž od njega!Če katera ve za naslove varnih hiš ,naj ji posreduje,jaz žal ne vem!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2009 13:02:46   
RAKICA2007
Se podpišem pod ljupko. Pusti ga, naj gre če želi oz. ti pojdi. Čimdalj stran od njega.
Nič mu govorit kako in kam, samo pojdi. Pozanimaj se na CSD-ju in oni te bodo napotili v varno hižo oziroma materinski dom. Misli na svojega malega sončka in zaživita na svojem, v miru in tišini.
Naj tvoje življenje spremlja sonce in ljubezen ne pa grom in strele.

Želim ti naj naj, da se tole reši in držim pesti zate.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dostmam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2009 13:05:29   
Mateja4
evo nekaj sem našla

Gorenjska:
  • Društvo za pomoč ženskam in otrokom žrtvam nasilja Varna hiša Gorenjske - Varna hiša za ženske in otroke žrtve nasilja Gorenjske
    p. p. 575, 4103 Kranj,
    telefon: 051 200 083
    e-pošta: VH.Gorenjska(at)siol.net Primorska:
  • Zavod Karitas Samarijan - Varna hiša Karitas za Primorsko
    Skalniška 1, 5250 Solkan
    telefon: 05 330 02 34
    e-pošta: karitas.samarijan(at)siol.net
  • Zatočišče Piran, CSD Piran
    Telefon: 05/671 23 00 Jugovzodna Slovenija:
  • Društvo življenje brez nasilja in krivic za podporo žrtvam kaznivih dejanj - Varna hiša Novo mesto
    p. p. 345, 8000 Novo Mesto
    telefon: 07 332 68 95
    e-pošta: varnahisa_nm(at)email.si Koroška:
  • Društvo regionalna varna hiša Celje – Varna hiša
    p. p. 347, 3000 Celje,
    telefon: 03 492 41 70
    e-pošta: varna.hisace(at)siol.net Osrednjeslovenska:
  • Društvo SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja - Zatočišče za ženske in otroke
    p.p. 2726, 1001 Ljubljana
    telefon: 01 524 19 93, 080 11 55
    e-pošta: drustvo-sos(at)drustvo-sos.si
  • Društvo za nenasilno komunikacijo - Varna hiša za ženske in otroke žrtve nasilja
    Miklošičeva 36, 1000 Ljubljana
    telefon: 031 736 726
    e-pošta: drustvo.nenasilje(at)siol.net
  • Društvo ženska svetovalnica Ljubljana -  Krizni center Ženske svetovalnice
    telefon: 01 251 16 02
    e-pošta: info(at)drustvo-zenska-svetovalnica.si
  • Krizni center za mlade, CSD Bežigrad
    telefon: 01/236 1222 in 01/236 1223
    GSM: 041/419 121 in 041/419 122
    e-pošta: kcmlj(at)siol.net

brezplačna modra številka Peter Klepec: 080 1552
    na katero lahko pokličejo otroci in mladostniki, ki doživljajo nasilje Podravska:
  • Center za socialno delo Maribor - Varna hiša Maribor
    Dvorakova ul. 5, 2000 Maribor
    telefon: 02 250 66 00
    e-pošta:  gpcsd.maribor(at)gov.si
  • Krizni center za mlade, CSD Maribor
    tel.: 02 250 26 60, 051 324 211
  • Center za socialno delo Ptuj - Varna hiša Ptuj
    Trstenjakova 5a, 2250 Ptuj
    telefon: 02 787 56 00
    e-pošta: gpcsd.ptuj(at)gov.si Pomurska:
  • Društvo varnega zavetja Pomurje - Varna hiša za ženske in otroke žrtve nasilja
    p. p. 18, 9240 Ljutomer
    telefon: 02 584 83 90
    e-pošta: vh.ljutomer(at)siol.net Savinjska:
  • Društvo regionalna varna hiša Celje – Varna hiša
    p. p. 347, 3000 Celje
    telefon: 03 492 63 56
    e-pošta: varna.hisace(at)siol.net Spodnjeposavska:
  • Center za socialno delo Krško, Zavetišče Pepcin dom
    Cesta krških žrtev 1, 8270 Krško
    telefon: 07 492 25 53, 07 492 59 68
    e-pošta: gpcsd.krsko(at)gov.si

(odgovor članu RAKICA2007)
  • Neposredna povezava do sporočila: 11
    30.10.2009 13:08:02   
    Mateja4
    in še materinski domovi

Goriška:
  • Zavod Karitas Samarijan - Materinski dom Solkan in Dom Karitas na cesti
    Skalniška 1, 5250 Solkan
    telefon: 05 330 02 34
    e-pošta: karitas.samarijan@siol.net Notranjska:
  • Talita kum Zavod za pomoč materam in ostarelim
    Ljubljanska 28, 6230 Postojna
    telefon: 05 720 39 84 Osrednjeslovenska:
  • Center za socialno delo Ljubljana Šiška - Materinski dom Ljubljana
    Celovška 195, 1000 Ljubljana
    telefon: 01 283 37 45, 01 583 98 00, dežurni GSM: 051 422 024
    e-pošta: materinskidom@gov.si
  • Zavod Pelikan Karitas -  Materinski dom Gumnišče in Materinski dom Višnja gora
    Ciril Metodov trg 9, 1000 Ljubljana
    telefon: 01 548 02 85
    e-pošta: pelikan@karitas.si Podravska:
  • Center za socialno delo Maribor - Materinski dom Maribor
    Dvorakova ul. 5, 2000 Maribor
    telefon: 02 623 25 26, 02 250 66 00
    e-pošta: gpcsd.maribor@gov.si Savinjska:
  • JZ Socio - Javni zavod za socialno varstvene dejavnosti Celje - Materinski dom
    Stanetova 4, 3000 Celje
    telefon: 03 492 40 42
    e-pošta: socio@siol.net
  • Škofijska Karitas Maribor - Materinski dom Mozirje in Žalec
    Strossmayerjeva 15, 2000 Maribor
    telefon: 059 08 03 50
    e-pošta: info@karitasmb.si

(odgovor članu Mateja4)
  • Neposredna povezava do sporočila: 12
    30.10.2009 13:12:57   
    dostmam
    Najlepsa hvala user posted image

(odgovor članu Mateja4)
    Neposredna povezava do sporočila: 13
    30.10.2009 13:18:02   
    Mateja4
    ni za kaj, ti se samo čimprej reši iz tega peklauser posted image

(odgovor članu dostmam)
    Neposredna povezava do sporočila: 14
    30.10.2009 13:24:03   
    dostmam
    in imate prav, sla si bom kupit en diktafon...in ga zacela snemat kaj govori in kako se obnasa.da bo on meni podvalil nevem kako drogo, da bom ispadla slaba mama na sodiscu, da jo bo ze nekak strpal vame...hallo?to je ze bolano.
    ga bom tudi snemat zacela.

(odgovor članu Mateja4)
    Neposredna povezava do sporočila: 15
    30.10.2009 13:32:39   
    ronja
    In ne bom postila otroka da se dere v postlici, jo bom sigurno vzela k sebi in pocrkljala, on pa mi nato rece, ce jo vzamem iz postlice da me bo zapustil...pa kaksen je to odnos?

Navadno najdem kanček upanja za odnos, ampak tule ga pa tudi jaz ne vidim! Bolanega otroka ne smeš it potolažit ali kaj? Pa je čisto znorel ali kaj???

Vsekakor bi ti rekla dvoje: ne pusti se ustrahovati in pojdi na CSD. Mislim, da ti otroka ne morejo kar vzet, samo zato, ker nisi zaposlena. Vsekakor pa pojdi tja, da ti vse razložijo, kakšne so tvoje pravice in dolžnosti. Ne verjemi mu, ker blefira! Na CSD ju povej, kar si tu nam - vključno s tem, da bi v primeru, da otroka dobi on, skrbela zanj babica. Mislim, da večinoma skoraj vedno dajo otroka mami, če ni ta ravno zadrogirana... Več o tem ve Kerensa, tudi iz izkušenj, mogoče jo probaj kontaktirat.

Glede tega, kam it, se mi zdi ideja z materinskim domom dobra - imaš čas, da najdeš službo in stanovanje in to ne na vrat na nos, pa hkrati se boš tam lahko vsaj zvečer učila...

kakih drugih konkretnih nasvetov žal nimam, ker ne poznam nikogar osebno, ki je bil v taki situaciji. Samo običajno so ljudje, ki se tako obnašajo kot tvoj mož, v resnici strahopetci in samo blefirajo. Ne pusti se mu!

Če bo imel kdaj svetel trenutek, mu poizkušaj povedat, da stopa na pota svojega očeta (mogoče ga bo to kaj streznilo), da se obnaša vedno bolj tako - in da ve, da njemu ni bilo fajn v otroštvu to gledat...

Če želi oditi, potem mu olajšaj pot in se razidita - če želita bit z bivšo skup, naj bosta, če jima je bilo tako všeč, kot sta imela. Tebi pa tega ni treba!

meni se zdiš zelo razumna in samostojna ženska in prav res lahko najdeš precej boljšega! Samo zato, ker si se 1x v življenju zmotila, da si pač izbrala napačnega, ti pa res ni treba celo življenje trpet! popravi napako, prekliči izbiro in pri naslednjem pazi, da ga boš malo boljše poznala, to je vse. Mlada si še in gotovo ti bo uspelo! Nihče nima več energije in moči kot mlade mamiceuser posted image ! Splača se ti, celo življenje imaš še pred sabo!

(odgovor članu dostmam)
    Neposredna povezava do sporočila: 16
    30.10.2009 13:41:31   
    valerija77
    Dostmam jaz sem bila na podobnem, samo da meni ni grozil z fizičnim ampak je izvajal "samo" psihično nasilje, ki je največkrat nemogoče dokazati. Bila sem brez službe ampak sem vseeno zbrala moč in pobegnila od njega in šla v materinski dom. Zate bi bil primerna tudi varna hiša, ker ti grozi z fizičnim nasiljem. Še prej ga poskusi posneti, potem pa spakiraj in daj prijavo na csd in na policijo. Verjemi mi, da skrbništva on NE bo dobil.

Če želiš kakšen nasvet ali pogovor me kontaktiraj na zs.

(odgovor članu dostmam)
    Neposredna povezava do sporočila: 17
    30.10.2009 14:15:37   
    RAKICA2007
    user posted image  vedno se v kakšni temi najde post oz. uporabnik, ki z veseljem in užitkom kritizira.
    In ja, HB, da imajo taki idealno življenje, ki ga živijo tako kot sami hočejo oz. si ga naredijo.

Dostmam: drži se, mislim nate... user posted image  in tvojo pupiko user posted image

(odgovor članu valerija77)
    Neposredna povezava do sporočila: 18
    30.10.2009 14:17:38   
    Mija79
    Dostmam povej mi nekaj pretepas, svojega otroka ,ga zanemarjas,ga puscas brez nadzora.....nic od nastetega.????....Torej, ce ta tvoj psihopatski soprog misli ,da te bo drzal z groznjami ob sebi ,je zadnji ponavljam res skrajni cas da popokas kufre otroka ter sebe ter se odpravis cim dlje od njega, dokler se ni prepozno,Resnicno ti povem ,naredi to, ker je v tvoji situaciji v kateri si se znasla to edina resitev...Ne boj se, nisi edina ,ki kaj takega dozivlja,pred tabo je nekaj takega dozivelo ze precej zensk,vendar jih le malo upa o tem spregovoriti...ne odlasaj naredi ta korak ,dokler si se psihicno toliko mocna ,da si upas o teh stvareh spregovoriti,ker tej fazi ponavadi sledi faza zanikanja in ko si enkrat tam, je ze skoraj prepozno.....Vidim ,da so ti punce ze napisale naslove in telefonske od materinskih domov,prosim te ne odlasaj naredi ta korak dokler se ni prepozno,punce smo s tabo ter drzimo pesti zate....

(odgovor članu valerija77)
    Neposredna povezava do sporočila: 19
    30.10.2009 14:25:54   
    Nika v službi
    Obvezno prijava na policijo zaradi groženj, mora iti v uradni zapisnik. Imam znanko, ki je nekaj podobnega dala skozi in se še prebija. Vsako najmanjšo grožnjo prijavit na policijo, pa do CSD-ja stopi, tudi tam naredijo pribeležko. Ostalo pa kakor so že ostale svetovale - pokliči Varno hišo oz. Materinski dom.

Vse dobro!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
    F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 20
    30.10.2009 15:15:13   
    Kepica83
    Jaz bi te takoj vzela k sebi če bi lahkouser posted image

Valerija77 kapa dol pred tabouser posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
    28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
    2.Mesec: 5690g
    3.Mesec: 6400g in 63cm
    5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Nika v službi)
    Neposredna povezava do sporočila: 21
    30.10.2009 20:24:46   
    khurde

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

user posted image  vedno se v kakšni temi najde post oz. uporabnik, ki z veseljem in užitkom kritizira.
    In ja, HB, da imajo taki idealno življenje, ki ga živijo tako kot sami hočejo oz. si ga naredijo.

evo, točno to sem pomislila... treba moralizirat, kritizirat in obsojat, pa si magari ego s tem višat al karkol že človek doseže na ta način user posted image

dostmam, otroka kar vzeti ti ne more, obrni se na varno hišo/materinski dom, če pa študiraš in imaš otroka, pa lažje dobiš tudi sobo v študentskem domu. upam, da ti rata porihtat tako, da bo dobro zate in za otroka user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 22
    Stran:   [1]
    Stran: [1]
    Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
    To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    To so najbolj redka otroška imena
    Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
    Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
    Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
    Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
    Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?