|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skrbi me
11.3.2009 20:34:12   
vesela veselka
zanima me, ali se to dogaja tudi vasim otrokom in zakaj?

Moja puncka je stara dober mesec, že 2x je ponoči med spanjem začela glasno jokati, kričati, kot da ima nekakšne grozne sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skrbi me
11.3.2009 20:40:07   
frutka_
Najbrž se ustraši. Imate prižgano malo lučko? Potolaži jo in stisni k sebi. Veš kako je otroku težko, ko pride iz toplega maminega trebuščka? Joj, revček mali kar stsinilo me je pri srcu. Jaz bi si jo še k sebi v posteljo najbrž dala.user posted image

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 20:52:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2009 20:56:28   
Pšemek
Stisni jo k sebi, bo prec boljše, boš videla!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2009 21:25:58   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Najbrž se ustraši. Imate prižgano malo lučko? Potolaži jo in stisni k sebi. Veš kako je otroku težko, ko pride iz toplega maminega trebuščka? Joj, revček mali kar stsinilo me je pri srcu. Jaz bi si jo še k sebi v posteljo najbrž dala.user posted image
 Lučke ne bi prižigala, ker noč je noč... tudi v trebuhu je tema,zato dvomim, da jo je pri enem mesecu strah teme. Vsekakor se pa strinjam s tem, da nujno nujno potrebuje mamino bližino, njen vonj, glas, toplino telesa... saj ji to predstavlja sedaj ne samo vso varnost in ne samo cel svet, temveč sploh ne loči sebe od tebe.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2009 9:18:55   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Lučke ne bi prižigala, ker noč je noč... tudi v trebuhu je tema,zato dvomim, da jo je pri enem mesecu strah teme. Vsekakor se pa strinjam s tem, da nujno nujno potrebuje mamino bližino, njen vonj, glas, toplino telesa... saj ji to predstavlja sedaj ne samo vso varnost in ne samo cel svet, temveč sploh ne loči sebe od tebe.

To je res ampak jaz sem imela malo lučko prižgano, da sem bila bolj ziher in da sem jo takoj videla, ko je zajokala. user posted image

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2009 10:03:22   
Najaa
Verjetno ima krče.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2009 12:09:23   
nia5

Točno tako, sebe se še niti ne zaveda.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2009 12:32:33   
Soncnica
Živjo!

Tudi jaz mislim, da jo najbrž zvije v trebuščku. Jaz bi jo definitivno vzela k sebi, jo stisnila na prsi in počakala, da se umiri. Ko naša punči (danes je stara 2 meseca) ponoči začne godrnjat (posteljico ima zraven najine postelje), jo vedno vzameva ven, in potem vedno zaspi pri meni ali user posted image na prsih. Vem, da so mnogi proti takšnemu uspavanju, ampak meni je vseeno. Dejstvo je, da so bili 9 mesecev na toplem in varnem v trebuščku, zdaj pa je zanje kar naenkrat preveč novih dražljajev

lp

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2009 20:19:17   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Točno tako, sebe se še niti ne zaveda.

OK, sem razumela. Pol pa naredi vse enako...v temi.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?