|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skoraj obupana....
5.2.2010 21:59:26   
Anonimen
pozdravljene....

najprej se opravičujem,ker pišem pod anonimno,ampak mislim,da je moja sorodnica-moževa žena tudi tukaj in nočem,da se še bolj norčuje iiz moje situacije...user posted image ,,v glavnem,lani marca sem imela laparoskopijo zaradi nerednih menstruacij,,ker se mi je to počasi potem uredilo poskušava z možem zanositi,ta mesec je prvič sedaj,ko mi zamuja menstruacija 4 dni,ampak si ne upam narediti testa,ker se bojim,da bom spet razočarana,,ta moja znanka se pa dela samo norca iz mene,,reče mi,pa saj boš potem enega črnčka posvojila v afriki,če ne boš sama zanosila in podobno,ampak to mene zelo boli ,saj sem ji marsikaj že pomagala,,skoraj je bila pred ločitvijo in sem ji pomagala,da je spet skupaj z možem in kot nalašč je kmalu potem zanosila in,ker je pri njej vse ok,me ne pokliče več,prej me je skoz in njena zloba meni škoduje,kako naj se ne sekiram,če se pa s svakom fino zastopiva,,rada bi zanosila,ampak,če mi pa skoz moralo znižuje in že sama počasi obupujem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skoraj obupana....
5.2.2010 22:00:46   
Anonimen
pardon..popravek,,od svaka žena...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2010 22:01:11   
rija
pa daj zberi se!

na to ti žal kaj drugega ne morem napisati....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2010 22:01:33   
sonček33
Postavi se zase. NE dovoli ji, da ti pride do živega. NE dovoli ji, da se norčuje iz tvoje žalosti in situacije. Predvsem pa...pojdi stran od nje. NE potrebuješ je ob sebi niti v bližini.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2010 22:06:55   
zmajaz
Take ljudi je najboljše kar odmisliti in se sploh ne z njimi obremenjevati, ker ni vredno - samo še bolj se obremenjuješ v svoji situaciji in to čisto po nepotrebnem. Pusti jo - čez eno uho not, čez drugo ven. Njena "zloba" ti lahko škoduje SAMO, če TI SAMA to dovoliš, sicer pa nima nate prav nobenega vpliva. In žal ti moram reči tudi to, da bolj kot se boš glede takih zadev in zanositve obremenjevala slabše bo - verjemi, da ni malo primerov, ko zanositev preprečuje samo PSIHA in imam občutek, da si na dobri poti, da boš med njimi. Veliko sreče ti želim - upam, da ugledaš plusek. user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2010 22:07:36   
cacaca
oj

ne sekiraj se...dvigni glavo.... na njene besede in dejanja pa se ne oziraj več!...boš tudi ti imela srečo, samo pač malo več moraš čakat nanjo :)

tudi pri meni je podobna situacija pa odkar z nasmehom in malo sarkastično nazaj povem, tudi mene pustijo pri miru....

lep pozdrav

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2010 22:26:29   
Najaa
Test naredi, pa ne govori okoli, da ti zamuja.

(odgovor članu cacaca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2010 23:01:41   
thevenus
Ljudje so ponavadi zelo radi vtikujejo v tuje probleme. Tisti, ki so sami nezadovoljni, še posebaj. Možno, da se ne zaveda, da te s svojim govorjenjem prizadene, ali pa se res celo na nek način sprošča na račun tvoje žalosti. Kakorkoli že, tvoj problem je, da si pustiš, da te to prizadene in da ji njeno trenutno stanje zavidaš. Če sebi in njej priznaš, da te boli, ko vidiš pri njej to, kar si sama želiš, čeprav ji v resnici privoščiš, da je srečna, bo gotovo razumela. Če ne bo, je z njo nekaj hudo narobe.
Sploh pa to, kdaj katera zanosi ni tekmovanje in ne načrtuješ otroka zato, da boš lahko drugim povedala, da si noseča, zato se nanje ne oziraj. Kar se pa posvojitve črnčka tiče... jaz bi z veseljem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2010 23:05:59   
živa
Jaz bi na komentar o črnčku rekla: joj, neee, jaz bi raje Indijančka, saj veš, zdaj, ko se lahko tako zmišljujemo za posvojitve.

Mislim, kaki komentarji user posted image user posted image . (Mislim od svakove žene.)

Držim pesti za user posted image .

< Sporočilo je popravil živa -- 5.2.2010 23:06:21 >

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2010 11:30:17   
pikovit
Pošlji jo v k...c.Drugega ti ne morem rečt.Če si tako grozno obupana si preberi knjigo od Martina Kojca,Učbenik življenja.
Na vse ostalo pa ne bom komentirala.Takih ljudi ne rabiš imeti okol sebe!Odločitev je pa tvoja.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2010 14:41:33   
Anonimen
Verjamem, da ti je težko. Vendar, če imata vidva porihtan odnos in življenjske razmere, naj te ne svakinjine besede ne potrejo.
Pri nas je malo drugače. Živiva skupaj z taščo in tastom, v sosednji hiši pa živi svakinja z družino. Vendar naša življenja niso ločena, saj kljub svoji hiši opravljajo vsaj obred kosila pri nas. Meni gre to marsikdaj na živce, ker se obnašajo, kot da sem en otrok, ki je prišel k hiši in ki nič ne zna. Sploh me ne jemljejo enakovredno odraslim. In sedaj ko sva oba "krivca" za neugledan user posted image , si jaz sedaj to zmišljujem. K vragu pa še mnenja drugih... Pa vendar ni tako. Če je oseba bolj občutljiva, pa še s kupom ostalih misli v glavi, ti besede, ki niso po tvojem posluhu, lahko naredijo globoke rane. Vendar potem si pa že v začaranem krogu... Pa kdaj drugič o tem...
Glavo gor, čeprav je težko!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?