mateja 26
|
Najprej vas vse lepo pozdravljam.
Včeraj okoli 18 ure se je zame oz.za celo družino odvijala najhujša nočna mora.Lahko nas tudi ne bi bilo več.
Včraj smo nič hudega sluteč šli vsi skupaj na sprehod proti štampetovemu mostu malo po svež zrak,uživali 100 na uro vse do odhoda nazaj.Ne daleč od doma,mogoče 500 metrov pa se je zgodilo.Igor gre naprej s tamalo,jaz pa za njim s tamalim lepo čisto ob kraju ceste,nakar zaslišim cviljenje gum.V tistem pa že vidim kako drvi avto mimo mene in naprej proti Igorju ter tamali.Mene je zgrešil za mogoče 30 cm,Igorja tudi ampak pa zadane voziček v katerem je bila tamala.Potem je avto še nekaj časa vijugal po cesti in se ustavil cca.50 m nižje v škarpi.Jaz sem mislila ,da me bo konc.Saj ne morem ,da ne bi jokala,ko tole opisujem.K sreči tamali ni bilo nič,le avto je bil podrsan in voziček.Nakar pride ven mlada punca tudi vsa v šoku,da kaj je nardila,dva vozička,...Jaz ne morem opisati teh občutkov.Vem samo,da je groza.Kaj če bi zadela mene,potem bi šli kot po verigi jaz,tamali pod avto,Igorja bi vrglo,pa potem tamalo,...groza,groza...Pote sta prihiteli še dve njeni prijateljici,ki sta pripeljali za njo in vse videli.Potem pa reče,da je samo enega skadila.Hodijo se drogirat,joj to so norci.
Nekaj časa smo še počakali ,potem smo pa šli čim prej domov.Midva sva celo pot do doma jokala.Tamala je bila k sreči v redu,samo prestrašena in ni hotela več v voziček,tako da jo je Igor nesel.Mogoče mi je žal,da nismo poklicali policije,kje smo pa takrat mislili.Gledali smo samo tamalo,če je kaj narobe,...
Nisem ne vem kako verna,ampak res je bog in imeli smo res dobrega angela varuha
Včeraj smo se še enkat rodili tako rekoč.
V glavnem čuvajte svoje otroke ,objemite in poljubite jih čim večkrat in povejte,da jih imate radi.In naj vas angeli čuvajo.
Mateja,Igor,Anja in Nejc
|