|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:08:39   
mateja 26
Najprej vas vse lepo pozdravljam.

Včeraj okoli 18 ure se je zame oz.za celo družino odvijala najhujša nočna mora.Lahko nas tudi ne bi bilo več.
Včraj smo nič hudega sluteč šli vsi skupaj na sprehod proti štampetovemu mostu malo po svež zrak,uživali 100 na uro vse do odhoda nazaj.Ne daleč od doma,mogoče 500 metrov pa se je zgodilo.Igor gre naprej s tamalo,jaz pa za njim s tamalim lepo čisto ob kraju ceste,nakar zaslišim cviljenje gum.V tistem pa že vidim kako drvi avto mimo mene in naprej proti Igorju ter tamali.Mene je zgrešil za mogoče 30 cm,Igorja tudi ampak pa zadane voziček v katerem je bila tamala.Potem je avto še nekaj časa vijugal po cesti in se ustavil cca.50 m nižje v škarpi.Jaz sem mislila ,da me bo konc.Saj ne morem ,da ne bi jokala,ko tole opisujem.K sreči tamali ni bilo nič,le avto je bil podrsan in voziček.Nakar pride ven mlada punca tudi vsa v šoku,da kaj je nardila,dva vozička,...Jaz ne morem opisati teh občutkov.Vem samo,da je groza.Kaj če bi zadela mene,potem bi šli kot po verigi jaz,tamali pod avto,Igorja bi vrglo,pa potem tamalo,...groza,groza...Pote sta prihiteli še dve njeni prijateljici,ki sta pripeljali za njo in vse videli.Potem pa reče,da je samo enega skadila.Hodijo se drogirat,joj to so norci.
Nekaj časa smo še počakali ,potem smo pa šli čim prej domov.Midva sva celo pot do doma jokala.Tamala je bila k sreči v redu,samo prestrašena in ni hotela več v voziček,tako da jo je Igor nesel.Mogoče mi je žal,da nismo poklicali policije,kje smo pa takrat mislili.Gledali smo samo tamalo,če je kaj narobe,...
Nisem ne vem kako verna,ampak res je bog in imeli smo res dobrega angela varuha
Včeraj smo se še enkat rodili tako rekoč.

V glavnem čuvajte svoje otroke ,objemite in poljubite jih čim večkrat in povejte,da jih imate radi.In naj vas angeli čuvajo.

Mateja,Igor,Anja in Nejc
Neposredna povezava do sporočila: 1
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:13:20   
Anonimen
O groza......
SEm ostala kar brez besed.....
Jaz bi na tvojem mestu poklicala policijo.....Naj jih kaznujejo mularijo brezpametno....

Ojej..... sploh ne najdem besed....

(odgovor članu mateja 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:13:44   
SANDY
nepredstavljivo...sej takrt res ne veš kako bi odreagiral- a bi polcaje poklical, abi unega voznika na gobec, ali...vsak drugače odreagira. na veliko srečo pa nobenemu ni nič.
Tale novi zakon je itak zanč-pri nas Slovencih očitno tudi miljonske kazni ne bi pomagale!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:16:49   
lutka
škoda, res ker nisi poklicala policije.

Vi ste imeli, hvala bogu srečo. Drugi je mogoče ne bojo imeli. Tako bi jo pa "mogoče" kaj izučilo

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:18:45   
sa
ojojojoj

hvala bogu da ste vsi ok

Neposredna povezava do sporočila: 5
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:18:54   
Anonimen
SAMO enega skadila?!?!?!

Marihuana zmanjšuje občutek za orientacijo in čas, pa tudi reakcijski čas... Uživalcu daje občutek, da je cel svet njegov in da mu je lahko za vse vseeno...

Razumem, da ti je bil otrok najpomembnejši, ampak...

Isto bi se lahko zgodilo že na naslednjem križišču... nekemu drugemu otroku in njegovi mamici... morda konec ne bi bil srečen...

Vsaj za naslednjič - POKLIČI POLICIJO!!!

Pa hvala Bogu, da vam ni bilo nič...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:29:25   
Anonimen
Kaj naslednič!
Pokliči policijo. Saj je še vedno čas. Pa upam, da si si zapomnila registrsko avta.
Ker naslednjič bo lahko res koga ubila.
Tvoje ravnanje je skrajno neodgovorno!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:36:16   
paris
Mateja26, hvala bogu, da se je vse srečno končalo!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:40:05   
mateja 26
selena,hvala za tako napadanje.
Neodgovorno,mater so eni pametni.Me zanima,kako bi se ti počutila po takem dogodku,pa da ti eden reče,da je bilo tvoje ravnaje neodgovorno.Mism svašta.Zgleda da eni prov privoščjo.Drugič rajš ne komenteri,da ne boš še kakšnega razp.kokr si zdele mene.

Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 9
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:45:51   
zoya_
Mateja in zakaj niste klicali policije? Mogoče ste jo vi sedaj odnesli s celo kožo, ampak kdo drug je pa naslednjič ne bo in take norce je treba spravit s ceste...
Sicer me je pa kar strah, če bi se nam kaj takega zgodilo... jest bi bla čist

Neposredna povezava do sporočila: 10
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:53:07   
Anonimen
Ojoj, kakšna grozljiva izkušnja!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:55:33   
Anonimen
Selena je napisal/a:

Kaj naslednič!
Pokliči policijo. Saj je še vedno čas. Pa upam, da si si zapomnila registrsko avta.
Ker naslednjič bo lahko res koga ubila.
Tvoje ravnanje je skrajno neodgovorno!!

Selena mislim da ni treba nikogar napadat..... človek ko je v šoku včasih ravna drugače kot bi normalno. Men tud ni logično, da niso poklicali policije, sam..... A ti bi bila pa prisebna, če bi te nekdo povozil (skoraj) pa poleg tebe še tvoja dva otroka?
A bi te skrbela policija al bi te skrbelo zdravje in življenje tvojih otrok???

Sama sem bila že v situaciji, ko sem pozabila kako se govori. V glavi sem vedela kaj hočem povedat... pa nisem našla besed..... kot bi bla prvič v SLoveniji..... pa se ni šlo za moje otroke.....

Prosim premisli preden še kaj rečeš.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   skoraj ob otroka
17.9.2005 16:58:52   
Anonimen
No, je zoya razložila to, kar sem zapisala.

Počutila bi se tako kot ti, če ne še huje, verjetno bi se tresla še več mesecev. Ampak z eno razliko - klicala bi policijo, brez dvoma in zagotovo.
In zato sem te označila kot neodgovorno in svoje mnenje potrjujem. Na srečo se je vse dobro izšlo, tudi jaz sem vesela zate, da je bilo tako, ampak to ni dovolj - poskrbeti moraš, da ta voznica ne bo več vozila. Za tako dejanje ji morajo vzeti izpit!
Če bi naslednjič koga ubila, se ne bi počutila krive, da nisi zdaj naredila ničesar?

Neposredna povezava do sporočila: 13
   skoraj ob otroka
17.9.2005 17:01:08   
Anonimen
Selena... brez skrbi tudi če bi javila na policijo... ni nobene garancije.. da se bo pa to nehalo (mislim, da bo nehala ista oseba divjat zadeta).
Preizkušeno... že večkrat.. na lastni koži(al pa na koži bližnjih)

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
17.9.2005 17:30:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 15
   skoraj ob otroka
17.9.2005 18:29:16   
india
Pred leti je v Avstriji moja teta doživela podobno zadevo,le da je avto zapeljal na pločnik in sestrična je padla iz vozička...poškodovani sta bili ona in teta, voznik pa je pobegnil.
Teta je danes invalid, sestrična pa ima drugačne posledice .

Torej, če poznaš reg. št., jaz bi vseeno prijavila zadevo, pa s tamalo bi tudi šla preventivno k zdravniku, da le ni slučajno kaj narobe. Najmanj kar bo, se bo verjetno nekaj časa bala vozička

Drugače pa res, hvala bogu, da je z vami vse OK!

Neposredna povezava do sporočila: 16
   skoraj ob otroka
17.9.2005 18:33:31   
Anonimen
groza!

Neposredna povezava do sporočila: 17
   skoraj ob otroka
17.9.2005 18:52:50   
rija
Sranje, ne morem reči drugega! Pa hvala bogu, da ste vsi ok.
Sploh si ne predstavljam, da taka smrkla to naredi nam! mislim, da bi v tem primeru drugi klicali policijo. Mislim, da bi jo moj kar zadavil!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 18
   skoraj ob otroka
17.9.2005 19:47:57   
urbancek
Selena, če bi tebi nekdo skoraj ubil otroka, tudi ne bi pomislila na policijo, ampak na to, kaj je z otrokom.

Mateja hvala bogu, da se nikomur ni nič zgodilo, razen prestanega strahu. Naj vas še naprej čuvajo angeli.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 19
   skoraj ob otroka
17.9.2005 19:59:33   
GATA
Mateja sam da vam ni nič!

Neposredna povezava do sporočila: 20
   skoraj ob otroka
17.9.2005 20:00:47   
cmokec
Res hvala Bogu, da se je srečno končalo.

Je pa brez veze pametovati, kaj bi storile. Si niti predstavljati ne moremo, kako so občutki. Po bitki je pa tako vsak najbolj pameten. Kako boš vedel, kakšna bi bila reakcija, če še nikoli nisi bil v taki situaciji? Bedarija.

Neposredna povezava do sporočila: 21
   skoraj ob otroka
17.9.2005 22:03:51   
teta beta
Obup!!! Res ste imeli srečo, upam, da bo še naprej z vami. Smrklji bi pa jaz vrat zavila. Škoda, da niste prijavili dogodka, ampak kar je, je. Mogoče ji bo pa vseeno kaj kliknilo v glavi. Tudi moj brat bi se danes skor ubil na cesti, ker ga je ruknil en tip, ki je zaspal za volanom po celonočnem žuranju. Pomirite se. Hvalabogu ni komu kaj hujšega. Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 22
   skoraj ob otroka
17.9.2005 22:41:51   
kaupic
Hvala bogu, da se je vse srečno končalo.

Neposredna povezava do sporočila: 23
   skoraj ob otroka
18.9.2005 7:26:11   
KIRA
jaz bi na tvojem mestu zapisala registrsko, pa takoj poklicala policijo. taki, ki se drogirajo, ponavadi nimajo pojma, kaj vse lahko nardijo za škode. bi si punca zapomnila enkrat za vselej, ko bi morala na obravnavo in bi jo obravnavali kot navadnega kriminalca - bi takoj bolj pazila pri vožnji.
ne samo, da ogroža sebe, kaj pa če bi ti otroka ubila!! kaj bi pa pol? jok in stok.
po mojem bi bilo bolje, tako frčafele spravit ven iz prometa, kaj pa če se ponovno zgodi tole komu drugemu??

Neposredna povezava do sporočila: 24
   skoraj ob otroka
18.9.2005 7:53:29   
CIPRESA
Jaz bi pa samo komentirala tisto"prijavila policiji" me kar zmrazi ko slišim ta stavek.

Ko že misliš da boš naredil dobro stvar in postal "odgovoren" in prijaviš policiji da nekdo ovira promet ali povzroči nesrečo najprej tebe izprašajo do konca in te popišejo da dobiš občutek da si totalen kriminalec (še slika manjka pa lahko greš za zapahe)šele potem laj je sploh bilo in zakaj se gre. Torej če bi šlo za kakšno stvar kjer bi bilo potrebno nujno ukrepati hitro smo tu že pogoreli. Drugo kar je bi verjetno smrklji vzeli ispit če ga sploh ima ampak to ni nobena kazen danes verjetno bi se še naprej vozila pač brez njega in še vedno pod vplivom droge, torej tudi to nebi pomagalo. Ker pač ni bilo smrtnih žrtev bi gospodična odkorakala brez kazni ker je danes pri nas tako da moraš glih nekoga ubit da te odpeljejo pa še to bi se sklicevali na to da je skadila mal preveč da bi bila razsodna in bi jo kaj kmalu spoznali za trenutno neprištevno.
Tako da kaj veliko z tem klicanjem policije nebi naredila mogoče če niste hodili po pločniku bi vam napisal še kazen da ovirate promet.

Samo da je z vami vse vredu!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?