|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:17:00   
CIPRESA
Pa ne mislit da se zajebavam, namreč danes zjutraj sem še pisala na forum in napisala da sem pridelala +10KG kot sem jih imela v torek na pregledu in doma, danes pa sem za štos stopila na vago, nisem niti pomislila da bi bilo spet 1KG gor-zdaj me pa že resno skrbi ker ne vem ali je to normalno ali se kaj dogoja tam notri???
V torek sem bila pri ginekologinji in mi ni nič omenjala KG, tudi jem ne toliko da bi se lahko zredila, pa KG kar naraščajo.
Sedaj jih imam že +11KG??? Ali je imela katera kaj podobnega??? Malo me skrbi pa ne zaradi postave, s tem se bom ubadala po porodu, ampak tole pa je glede na količino hrane, ki jo pojem too much, da ni kaj narobe z našo bebiko??? A če imaš sladkorno nosečniško gredo tudi KG gor???
Nevem no v 28t pa 11KG ali je to normalno???? Ali se samo julijke tako malo redite????

LP CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:24:02   
clea
Kolegica je v 19t pa ima že + 10 kg.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:29:21   
ZARA
ah Cipresa,sej ne vem,kaj se ti zdi tako grozno...proti koncu se vse skupaj ustavi,vsaj men se je...sem se zredila celo nosečnost 13 kg,ker sem bla na dieti-GD!!

lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:29:32   
Anonimen
Jaz sem v 35tednu in sem pridelala +12,5kg:pujs:
Sicer če je kaj narobe, ti bo ginekolog ziher to omenil,probaj jest več majnših obrokov!:)

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:30:08   
PiaM
Jaz sem jih pridelala akoraj 30 do poroda...:ups: pa ni bila sladkorna...
:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:30:18   
Anonimen
Kdaj v bistvu pa se ti kilogramčki zaustavijo??:zmeden2:Ker meni še kar rastejo:pujs::)-

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:30:53   
drejci
...jaz se na tvojem mestu tudi ne bi preveč sikirala,..kolegica se je v celi nosečnosti zredila za 20 kg, sedaj pa jih ima po enem letu manj kot jih je imela preden je zanosila,...
lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:33:46   
CIPRESA
Saj to me še ne skrbi jih bomo že pol dol spravljali, ampak pač ko se človek kar v 1 tednu zredi za 2KG se malo povpraša kaj bi to lahko bilo?? Kot že pravim da jem normalno in po več manjših obrokov na dan, nič sladkarij in nič slanega.
Sem pomislila da bi lahko bilo kaj narobe z našo bebiko??? In ja tudi mene zanima KDAJse ustavijo, ČE SE SPLOH do poroda??:zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:36:08   
Anonimen
Če ti ginekolog ni rekel, da je kaj narobe nimaš kaj za skrbet,bodi vesela, da malček raste!:)
Je pa zelo različno kako se piunce redimo, nekatere hitro, nekatere počasi.:muca:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:36:34   
ZARA
men se je zadnja dva meseca skor čist,sem se zredila mislm da, samo za 1 kg...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:40:10   
fricka
Jaz grem drug teden rodit, pa sem pridelala 19 kg. Si nisem mogla popolnoma nič pomagat, kar rasli so. Do 30- tedna se mi ni na postavi nič poznalo, samo trebuh je rastel. Potem pa še boki in rit.... Noro. Se tolažim, da bo šlo potem že nekako vse dol. Moram pa priznat, da kar sanjam o mojih kavbojkah, nosečniških hlač in moževih srajc sem že sita.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:41:21   
Rozalija
Ma ne se sekirat. Jaz sem se v prvi nos za dobrih 20kg, pa ni blo nič narobe, pa so šle do sedaj vse kile dol... ha ha zdaj grejo spet gor, sam upam, da jih ne bo toliko. Me je tud vsakič ko sem na vago stopla mal kap, ampak kaj čmo, sam da je blo vse ok.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:42:41   
Lana_s
Eh, nič se ne sekiraj. Za moje pojme se še nisi dosti zredila. Jaz tudi večinoma nisem dosti jedla, še velikokrat manj kot pred nosečnostjo, pa so kg kar gor šli in je z bebico vse vredu. Če se kg ustavijo pa je po moje odvisno od posameznice, ker meni še kar rastejo, mama pa mi je rekla, da se je ona zadnja dva meseca samo 1 kg (vsak mesec 0.5) zredila.

Če se pa samo julijke tak malo redite pa ti bi tak rekla; tiste, ki se bolj, verjetno ne razglabljajo o kg, sploh, če slišijo kako malo se ostale redite.:duda:

LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:51:53   
Urška//
OJla

Jaz sem v 36t in sem pridelala 10kg, se ze en mesec nisem nic zredila, sicer pa grem drugi teden verjetno rodit, ker bebica zaostaja v rasti, bi se rajsi redila samo da bi blo vse v redu.

lep sonckast dan

papa

Urska//in:roza::duda:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:52:52   
Gina
Takole sem se jaz v zadnji nos. redila. Nič več nisem jedla, kot že celo življenje, kile pa kar gor. Do 30. tedna sem se zredila 12kg. No, takrat se je začelo močno mravljinčenje v rokah, pa samo zmeraj huje je bilo. Tako zelo sem zatekala. Pa nisem imela nič diabetesa ali kaj podobnega. V 11. zadnjih tednih sem se zredila še 10 kg zraven. Ko sem prišla iz porodnišnice, sem imela 11 ali 12kg manj kot ko sem šla rodit. Voda je kar puhtela iz mene. Tako da nič sekirat. Tako v nosečnosti telo reagira. Ne moreš pomagat.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:53:28   
CIPRESA
Ja Urška saj vem da je prvo zdravje naših bebik, zato sem pa tudi vprašala, če bi lahko bilo to kaj narobe.

Pa lep dan tudi tebi CIPRESA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:56:10   
CIPRESA
Gina pol te je bla sama voda???
Tudi meni zatekajo noge, pa roke tudi ampak to še opazno ni. Tko da zaradi tega ne delam ravno panike ker še ni tako hudo, pa še pritisk si merim ga imam skos 120/80 tam okrog.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   skoraj me je kap
29.4.2005 11:57:09   
Urška//
Ojla

Mislim da to ni nic narobe, ves se je ena moja znanka v celi nosecnosti zredila za PAZI 40kg:zmeden:, pa je bilo z bebiko vse ok in tudi zdaj je na svoji normalni teži.

Ampak si predstavljas 40kg

papa

Urska//in:roza::duda:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   skoraj me je kap
29.4.2005 12:01:27   
N30
Jaz sem v 25 tednu in sem se zredila tudi 11 kg. NIkoli mi ni bilo slabo, vse ima še boljši okus in non stop "lušti", potem se ne morem upreti. Je pa res zdaj, da nimam več tistega norega apetita, ki sem ga imela še pred mesecem dni. Mene G še ni nikoli kregala glede kg. Eni se zredijo več, drugi manj, tako, da mislim, da ni panike. Glavno je, da bomo mamice, a ne :-))))
Lep pozdravček vsem na forumu.
N

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   skoraj me je kap
29.4.2005 12:25:07   
drejci
Jaz sem celo slišala, da tiste ki se bolj zredijo v nosečnosti po porodu lažje in prej shujšajo, tiste, ki pa se med nosečnostjo ne zredijo pa se začnejo šele po porodu,..tako, da ...:)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   skoraj me je kap
29.4.2005 12:28:06   
Rozalija
Po moje je tole res. Imam polno prijateljic, ki so men nosečnostjo pridobile tistih min kg. Po porodu so pa kar vzhajale. Razlog??? Ni se jim dalo ven, ker jim je bilo dolgčas, pa tako fino se uzpostavi red če si veliko doma, pa hladilnik je blizu. Pa pol ko se kuha za dojenčka: ja nisem mogla sam iz četrt jabolka narest čežano, pa jogurrta ni pojedu do konca....... kilce pa kar skačejo. Ampak saj še dojim in bo vse šlo.

Ma ja po porodu se mal gledaš, pa nisi ravno kanta za smeti, pa okol skačeš pa sprehajaš dojenčka, pa kile kar puhtijo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   skoraj me je kap
29.4.2005 13:30:18   
Tricia
Cipresa, mogoče pa tisti kilo viška ni nič drugega kot zastala voda. Saj si že slišala, da lahko človeku teža v enem dnevu niha tudi za 3 kg, zaradi vode. Ne se sekirat. Meni se je že zgodilo, da sem imela zjutraj 1 kilo več kot pa zvečer (in ne obratno kot bi človek pričakoval)... Če si drugače vredu, uživaj v :nosecka:.
:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   skoraj me je kap
29.4.2005 13:51:49   
Dari

Ojla Cipresa!
Saj se julijke tud redimo, vsaj jaz se ;). Sem tudi pridelala že skoraj 9 kg in v enem tednu mi je uspelo pridelat 1,2 kg - me je tud v ponedeljek zjutraj skoraj kap. Z :duda: pa mislim da zato ne more bit nič narobe - če bi imela diabetis bi to tvoja G, pa čeprav je mal smotana, verjetno opazila.
Lp :metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   skoraj me je kap
29.4.2005 13:53:29   
Katyj
Ne sekiraj se.;) Jaz sem se zredila za 22 kg.:(( Sem mislila, da me bo kap, ko sem stopila na vago.:hudicek: . Pa se je mali rodil s 3300 g. Nič se bat. Voda se nabira, pa grejo kile gor.
Po porodu ti bodo pa same šle dol brez diete.
Preverjeno pri meni in pri eni kolegici.

Lp in uživaj 9nebesa vago pa stran.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   skoraj me je kap
29.4.2005 14:32:40   
Jessy
Cipresa, jaz sem več kot 1 teden za tabo (26t 3dni), pa sem danes zjutraj imela +9 kg. Sem prepričana, da jih bo čez en teden vsaj + 11kg, ker mi hrana tako tekne. Poleg hrane pa še razni sladoledi - to pa vse redi! Pa kaj! Bom potem veselo z vozičkom delala kilometre, pa upam, da se bodo te maščobe enkrat že stopile, drugače bomo pa čez čas kako dieto ubrali. Bomo že kako! Zdaj je čas, da uživamo, kajne?!?

lp, Jessy

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?