Anonimen
|
E ja,tudi pri nas so se začele težave z kletvicami.Pridno jo uporablja Ne,da kolnemo doma,včasih ti le kakšna uide,ampak ne grda.Jaz naprimer porka madona,pa je nekaj časa tudi Timi,kadar je bil jezen izustil.Ne ne smeš,je grdo.Nič,nobenega učinka.Pa pride k nam sosed,nekaj popravljat,on pa ne zna normalno govorit,kletvice uporablja,kot pogovorni jezik V stavku je vsaka druga beseda kletvica.Nisem vedela,ali naj otroku zamašim ušesa ali naj soseda v rit brcnem,da bo nehal.Poslušaj,sem mu rekla,daj zadrži se,pa malo majn kolni,vsaj dokler si tu pri nas,tamal vse ponavlja!On pa_Pa kaj,saj bo šel tako in tako v vrtec od tam bo še kaj hujšega prinesel. Njegov sin ima sedaj sedem let pa kolne kot čistokrvni cigo. Rezultat vsega tega je,da naš mulc sedaj uporablja novo kletvico,da me je kar sram:Porka putana.Tolk mu je všeč,da jo non stop premleva Smo že poskukile z:sedaj ti pa smrdi iz ust,ti bomo z milnico usta oprale,samo grdi fantki tako govorijo itd......Pa me samo grdo pogleda in zakolne...eto pa smo na začetku
|