Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: skladi in zavarovalnice 23.6.2008 15:19:14
|
|
|
|
Freycha
|
snake kako pa to, da si izgubila? najstarejši svetovni sklad obstaja od 1873..... pa še vedno ima folk denar notri.......
|
|
|
|
RE: skladi in zavarovalnice 23.6.2008 15:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako to misliš si izgubila In kaj naj bi bila potegavščina
< Sporočilo je popravil karin24 -- 23.6.2008 15:26:07 >
|
|
|
|
RE: skladi in zavarovalnice 23.6.2008 15:30:13
|
|
|
|
Ancy
|
Ni potegavščine....... sam to je mišljeno za dolgoročno varčevanje, par desetletij, ne pa da daš dons notr jutri ven.... se pač na dolgi rok obrestuje... Jaz mam od konca OŠ nekaj notri sam zdej use tok pada.... pa me že ful ma da bi ven uzela sam mi zmeri oči reče da je to neumnost, ker to nesmeš gledat od dons na drugo leto ampak za 5-10 let naprej (vsaj!!!)
|
|
|
|
RE: skladi in zavarovalnice 23.6.2008 15:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak za 5-10 let naprej (vsaj!!!) vsaj ja! To ni kratkoročno varčevanje.
|
|
|
|
RE: skladi in zavarovalnice 23.6.2008 15:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
povejtemi, kaj mislite o tem ali je to potegavščina????jaz menim da ja! Zakaj pa mislis, da je potegavscina?
|
|
|
|
RE: skladi in zavarovalnice 30.6.2008 8:54:29
|
|
|
|
Ursa vzajemci.com
|
Praviš, da fant želi varčevati, oba pa imata že sklenjeno naložbeno polico. Zakaj bi torej fant rad sklenil novo polico? Če mu gre izključno za varčevanje, je gotovo boljša rešitev, da varčuje v vzajemnih skladih. Seveda gre ponovno za bolj tvegan način varčevanja, ki donose prinaša na daljši rok, ne iz danes na jutri. Na borzi so namreč obdobja, kot je ta, v katerem se trenutno nahajamo (obdobje padcev), nekaj povsem normalnega. Na koncu je potrebno gledati donos npr. desetih let. Vprašaj kogarkoli, ki ima denar v skladih že 10 let. Mislim, da nihče nima izgube oz. imajo precej večji donos, kot bi ga imeli, če bi denar varčevali na banki. Ker na vem, kakšne so vajine želje oz. potrebe, je zelo težko svetovati kaj več. Se strinjam, da je najbolje, da se zglasiš na kakem svetovanju. Za svetovanje in ostala vprašanja se lahko obrneš na info@vzajemci.com, kjer dobiš informacije o vseh vzajemnih skladih, ali na info@zavarujte.si, kjer dobiš informacije o skoraj vseh zavarovanjih na slovenskem trgu. Naj pa še poudarim, da z bančnaimi varčevanji ni nič narobe, le manjši donos prinašajo, donos pa je marikdaj manj pomemben kot pa miren spanec ;)!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?