|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skladi
8.5.2007 10:21:06   
san
Pozdravljeni!

Ali je morda kdo od vas oplemenitil svoj denar tako, da ga je vložil v sklade? Predvsem me zanima kolikšen je začetni vložek, da se res splača, torej, da denar res obrneš. Jaz ponavadi ne maram rizkirat, ampak me mika, da bi nekaj denarja vložila, ampak tako, da bi ga v roku 5 let dvignila in da bi seveda od tega kaj imela. Npr. koliko bi v 5 letih dobila, če bi vložila 3 do 5 mio bivših sit? Mogoče kdo ve? Verjetno bi mogla denar razpršit? Katere družbe so najbolj zanesljive? Koliko denarja ti one poberejo? Kaj je pa z davkom?
Veliko vprašanj, ampak res me zanima, sama pa nimam ravno veliko znanja s tega področja.

Lep dan,
S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skladi
8.5.2007 17:49:13   
dulcinea

Mogoče boš našla kaj več tukaj.

www.financna-tocka.si/

www.vzajemci.com

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2007 20:20:26   
san
Hvala!

Saj nekaj sem tudi že sama brskala po netu, samo bolj zaupam, če mi kdo še iz prve roke kaj poveuser posted image .

Lp, S.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2007 17:29:30   
mišk
Jst imam že dobre tri lete denar naložen v skladih in sem zelo zadovoljna.
Denar mi lepo, kar konstantno raste, čeprav so včasih nekajtedenski padci, pa me kr mal panika zagrabi in jih par dni sploh ne spremljam!user posted image
Jst sem recimo takrat vložila enkraten znesek 3,6 mio tolarjev, sedaj jih imam preračunano skoraj  milijon več! To se mi zdi kar lepo, a ne?! Naloženo pa imam v Modri kombinaciji, Rastkotu in v dveh NLB jevih skladih.
Pol leta nazaj sem nekaj denarja vložila v sklada Triglav Balkan in Publikum Balkan, kajti trenutno je (oz. je bilo) na tem področju (Balkan) ogromno donosov. Tudi po več kot 1% na dan. Sedaj ga nekaj serjejo ker imajo veliko manjšo rast (trenutno), oziroma celo padajo. Ampak ugotovila sem že, da se ni kr za sekirat. V glavnem, težko je napovedat, sploh laiku kot sem jaz, kam se splača trenutno vložit, da boš čez pet let dobro žela. Jst vlagam večina kar v delniške sklade, čeprav so zelo tvegani. Drži se raje pravila, da denar razpršiš v čimveč skladov.
Davek se do pet let plača 20% od dobička, po petih letih 15%, po 20 letih pa ni več dobiček obdavčen! Fak, 20 let?!?user posted image
V glavnem želim ti dobro naložbo!user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2007 17:34:51   
mišk
Aha, vstopna provizija je ponavadi 2 do 4%. Poglej na vzajemci.com. Tam lahko dnevno spremljaš rasti in padce vseh skladov, kolikšna je bila rast v zadnje pol leta, enem letu,... Malo spremljaj in preštudiraj kam se splača, samo kaj ko pretekli visoki donosi niso nikakor garancija, da bo tako tudi vnaprej!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2007 19:17:52   
san
Res hvala za odgovor. Ravno to me je zanimal, kolikšen približno je dobiček, da si lažje predstavljam. Zadnjič sem nekje slišala, da so sedaj in Azijski skladi. No, moram res fajn preštudirat vse, da ne bom kiksnla preveč.

Lp, S.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?