taška30
|
Živjo! Danes rabim kakšno mnenje ali pa vsaj malo tolažbe, ker več ne vem kaj naj. Naša tečkica je stara štiri tedne in pol in je že 3 dni sitna ko :hudicek: Do včeraj sem mislila, da jo zdeluje zunanja vročina, no, danes je vreme v redu, pa ni nič bolje. V bistvu cel dan počne le tri stvari: spi, se dojiva (tudi na uro. če hoče) ali pa joka. Časa v dnevu, ko je budna in ne joka je manj kot uro. Lačna ni (mleka dost), pleničke v redu, krčev nima, vročine nima. Treba jo je nositi na rokah ves čas, pa še to ni vse dobro. Vsake 5 minut je treba zamenjati položaj, pa tudi sedet ne smeš, je treba kilometre delat po stanovanju. A je to normalno? Aja, pa to večinoma sploh ni jok, ampak neko jamranje, škripanje, pritoževanje, skratka - sitnoba. Če bi bila malo starejša bi rekla, da je razvajena in bi jo malo pustila jokat, pri enmu mesecu se mi pa to nekako ne zdi na mestu. Kaj naj probam? Aja, še to. Že dva dni ji hočem dat po flaški malo vode ali pa čaja za žejo, pa se dela kot da ne ve čemu flaša služi. Ker ko sem si 14 dni nazaj (le enkrat, ko sem imela res preveč mleka) stisnila mleko in ji ga dala po flaši, je pa kar lepo vse spila. Po žlički tud noče, se skoraj zadavi, ko ji malo zlijem v usteca. Kakšna ideja? Hvala, ker ste prebrale tole, malo sem morala pojamrat. Taška
|