|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sistematski pregledi
10.12.2007 10:37:13   
spomincica2
Naša tamala (ravno danes je dopolnila 4 leta) je ta teden dobila vabilo za sistematski pregled. Slednjega je imala že pri treh letih. A kdo ve, pri katerih letih se ti sitematski pregledi izvajajo user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sistematski pregledi
10.12.2007 10:41:12   
zmajči25
Kolikor je meni znano so sistematski pri 3 letih in tisto leto preden gre v šolo (sem glih prejšnji teden vprašala pediatrinjo glede tega). Da bi bilo še kaj vmesnega pri 4 letih pa še nisem slišala.user posted image

(odgovor članu spomincica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 11:05:22   
spomincica2
Zmajči25,
hvala za hiter odgovor. Sem takoj zatem poklicala sestro v ambulanto in se je izkazalo, da se je zmotilauser posted image . Na vrsti bomo šele naslednje leto - pri petih letih.

Hvala še enkrat!

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 11:06:58   
Anonimen
Kolikor jaz vem, je pa spet drugačeuser posted image  in sicer:

eden je pri 3 letih, eden pri 5 (takrat pri nas ni bilo psihologa)  in eden pred vstopom v šolo (takrat pa naj bi psiholog bil).

Samo zadnjič mi je vzgojiteljica rekla, da trenutno hodijo na sistematske tisti, ki so pred kakšnim mesec amli dvema dopolnili 5 let in ti pa imajo tudi psihologa. Mi ga aprila pri 5 letih nismo imeli. Tako da nimam pojma, ali so zdaj kaj združili ta dva pregleda pri 5 letih in pred šolo ali kako.

Za pri 4 nima pojma, kako to, da ste dobili vabilo.

(odgovor članu zmajči25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 11:13:03   
Nika v službi
Ja, pregledi so na vsakih 6 mesecev do dopolnjenih 18. mesecev starosti, potem je interval na dve leti. Torej pri 3, 5 in pred vstopom v šolo. Tako je nam povedala naša P. Psiholog naj bi bil pri 3. letu starosti in pred vstopom v šolo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 11:21:32   
viv_
Samo tole 5 in v šolo se pri nas skoraj poklopi. Teli rojeni konec leta grejo v bistvu s 5 v šolo. Reveži mali...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 11:24:58   
Anonimen
Tole sem zdaj našla v reviji Viva:

V Sloveniji sistematsko pregledujemo vse novorojence, otroke v 1., 3., 6., 9., 12. in 18. mesecu starosti, pri 3. in 5. letu, ob vstopu v vrtec in šolo, vsako drugo leto šolanja v osnovni in srednji šoli ter na univerzi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2007 11:26:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Samo tole 5 in v šolo se pri nas skoraj poklopi. Teli rojeni konec leta grejo v bistvu s 5 v šolo. Reveži mali...

A nista tvoji dve konec leta rojeni? To bosta potem imeli 2 sistematskega v parih mesecih.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!