|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sistematični psihološki pregled triletnega ot...
13.3.2008 9:32:00   
Spark
Dobili smo vabilo za sistematični psihološki pregled triletnika. Dobili smo tudi vprašalnik, ki ga izpolnjenega prinesemo na pregled. Zanima me kako so ocenili vaše otroke?
Tukaj piše, da moraš kritično odgovarjati. Ok, to bom. Ampak mi je hecno ker pod vprašanja so napisani odgovri in se moraš odločiti za enega. Jaz pa našo triletnico vidim nekje vmes, malo v enem in malo v drugem odgovoru. A mislite da lahko zraven kar dopišem kar manjka pri odgovru ali pa prečrtam tisto kar je preveč?
Upam, da sem bila razumljiva.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sistematični psihološki pregled triletneg...
13.3.2008 9:36:42   
Pikca
meni so rekli, da moram obkrožit, lahko pa dopišem komentar (sem ga samo pri enem vprašanju)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2008 9:39:19   
Andra
Z našo triletnico sva imeli ravno v ponedeljek sistematskega. Sem psihologinji povedala, da so odgovori zelo pomanjkljivi in da je včasih zelo težko izbrati pravega, pa je rekla, ja saj vem.
Psihologinja pregleda kaj smo napisali in potem še otroku zastavi nekaj vprašanj. Dala ji je tudi neke sestavljanke, ki so zahtevnejše. Na koncu mi je rekla, da je psihološko na stopnji 4 letnika.
Nič hudega ni bilo in tudi nič takega je niso spraševali, kar mala ne bi vedela in znala. Še mene je presenetila, ko je štela čisto točno, v pravem zaporedju. Prej doma tega ni nikoli počela. Štela je kak ji je bilo 1,2,3,5,7...

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2008 9:49:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Spark
A mislite, da lahko zraven kar dopišem, kar manjka pri odgovru, ali pa prečrtam tisto, kar je preveč?

Ja, seveda lahko. Jaz tudi ne bi mogla obkrožat nečesa, kar ni čisto res.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 9:54:09   
lex
itak se pol še pomenita. Midva sva imela najprej pregled, pol sva pa izpolnjevala vprašalnik, tako da si itak dobi neko sliko tudi v okviru pogovora z vama (tabo in otrokom)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2008 10:10:44   
tojeto1
Ne sekiraj se preveč. Ti odgovori so bolj informativni. Če ne veš katerega bi obkrožila, obkroži oba. Drugače pa je zelo zanimivo, saj preko igre (slikic, sestavljank) otrok veliko pove - samo resnico. Nimaš kaj skriti. Tako je npr. dala slikico medvedka ki kuha in ga malo vprašala kaj dela medvedek ... in on je pohvalil, da doma pa babica kuha (mi je blo kr mal neroden); pa npr. slikica medvedka, ki spi v postelji in ga sprašuje kako se medvedek počuti, če ga je kj strah... in on ponosno pove, zakaj pa bi ga bilo strah, če pa spi (najbrž je hotela videti, če bo rekel, da medvedek spi, ker ni ubogal, al pa ker ni bil priden - saj veliko staršev kaznuje otroke tako, da gredo spat). Vsa njena vprašanja so finte, da iz otroka potegne resnico. Saj prav! Če je kaj narobe, naj čim prej rešijo problem.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2008 11:20:58   
lukec
Pri nas je bla to ena sama bedarija. Za naju si je vzela časa dobre tri minute: like je moral postaviti v ustrezne odprtine, to počne na svojem tovornjaku že več kot leto in pol pa poimenovati je moral slikice tiste iz kartončka za pregled vida in narisat sklenjeno črto. To je blo to! Jaz sem pa mislila, da si bo vsaj malo časa vzela in se bo lahko pohvalil, da pozna že vse črke in številke, pa barve, da se bosta kaj pogovarjala, nič ... Malemu je blo dolgčas in se je prestavljal z enega stola na drugega, tako, da je na koncu "ugotovila", da je rahlo hiperaktiven, pa sva šla.
No, vprašalnik pa je tko bežno preletela in ga spravila v njegovo kartoteko.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2008 11:23:43   
Spark
Ok, potem bom pa kar zraven malo dopisala. Sej mi je fajn da je tudi tak strokovni pregled otroka. V končni fazi lahko ugotovim če kaj delam narobe pri vzgoji oz. dobim kak dober nasvet.
Hvala vam.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2012 22:43:14   
andya
Sploh ne komplicirati z odgovori. Ni nobene potrebe dodatno dopolnjevati. Lahko kaj vprašaš med pogovorom, če te kaj zanima. Drugače pa je to zelo splošen pregled. Naloge so enostavne. Pozorni bi bili le, če otrok ne bi dosegal nekega minimuma. (ali pa, če bi prav izstopal v čem, verjetno tudi) In kot vidim so naloge podobne, ne pa identične. Mi nismo šteli. Najprej je sestavljala stolpce po barvah, postavljala lik v pravi lik, postavljala sličico (znak) na isto sličico, konja v dveh delih je morala sestaviti. Narisati krog. Povedati kako se oglaša muca, kuža, kaj plava v vodi. Lepo je sodelovala in vse je bilo ok. Mogoče celo premalo, je zagledala barvice na mizi, pa nam jih je morala posoditi, da smo v čakalnici še eno želvo narisali user posted image .

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2012 14:10:10   
hedviga
No, mi smo tole včeraj dali čez. oz nismo, ker sta se oba odločila, da pač ne bosta sodelovala. user posted image
mislim da sta v celem času iz sebe stisnila pet besed, ostalo pa tišina.
Moram pa rečt, da je bila scena tudi taka, da bi tudi mene minilo.
Obema je bilo nerodno al kaj. Na vrat na nos sta iz ogledovanja slikic morala narisat človeka (babico, dedija, kogarkoli pač..) in čerpav to sicer nekako znata, sta smao nekaj rahlic črtic spravila na papir, brez interesa. meni sta povedala vse tiste zadeve za vid, ko ju je vprašala ona, sta bila tiho, potem čez nekaj časa smo nekako prišli do tega da sta toliko stisnila iz sebe, da smo videli da vidimo user posted image Barve sta definirala, na vprašanja kaj narediš ko si utruje, ko si lačen, ko te zebe...je bila zišina oz neko šepetanje. Pesmic ni bilo oz sta nekako začela, pa utihnila takoj ko sta njo pogledala...skratka adijo pamet.
Šele po fizičnem pregledu sta se malo sprostila, ampak pregleda je bilo že konec
Uh, skratka...adijo pamet.
Naj še povem, da sta sicer povsem normalno socializirana, zgovorna pa še preveč...pa pet in govorit tut znata user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2012 9:42:56   
nina166
Mi pa pri sploh nimamo nobenega pregleda pri prihologinji user posted image Kaka vprašanja pa so to?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2012 11:59:45   
aprilčica07
Tudi mi pri prvem nismo imeli pregleda pri psihologu. Me zanima kako bo pri tamali, ki bo letos dopolnila tri leta. user posted image  (smo namreč zamenjali pedijatra vmes in tle sem zihr, da nam kaj takega ne uide).

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Tim, Timotej ali Nik
Belika

Katero ime vam je bolj všeč?

Tim (21%)

Timotej (17%)

Nik (36%)

Število vseh glasov: 467

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!