|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sistem plačevanja vrtca..???
2.11.2008 17:18:11   
SANDY
Pa če to ni nateg, sem jest papež..vrtec se plačuje glede na dohodek dveh let nazaj In zakaj morm kot vlagatelj dat od partnerja notr zadnje tri plače od letos, glede na to da 07 ni bil pol leta zaposlen..zato da te več olupjo, predvidevam...
v mesecu novembru morm dat novo vlogo za 09..

bandauser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sistem plačevanja vrtca..???
2.11.2008 17:24:05   
Zamima
ja, neki novi sistem je, jaz si še sploh prebrala nisem niti ne vem zakaj se greuser posted image ,... za 2 leti nazaj, to meni nikoli ne bo jasno user posted image user posted image , takrat smo (ste) mogoče imeli več dohodkov kot danes, katastrofa v glavnem,...

mogoče pa bi morali šparat takrat že za vrtec user posted image Ni mi jasno kak majo touser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2008 17:28:42   
SANDY
ej ne vem...sam mi je ful butast..če je sistem tako nastavljen da se plačuje za 2 leti nazaj nej se..ne pa da sprot prilagajajo kako bodo čim več te odrl.
Pa že ta drugi otrok zastonj..eni majo neki od tega, tisti k mamo pa enga otroka pa protu nč..ker so na ta račun vrtec podražil za 70 eur. A je to način za zviševanje natalitete al kako.
MA res se mi butast zdi vse skup...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2008 18:12:41   
Sibil_
Dobro, realno se pač računa da če si redno zaposlen zaslužiš približno enako in se pač gleda dohodnina.Če izgubiš službo ti tudi takoj upoštevajo, tako da se mi zdi to fer.

Otroški so pa druga zgodba user posted image .

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2008 18:28:28   
kajajaka
Dobro, realno se pač računa da če si redno zaposlen zaslužiš približno enako in se pač gleda dohodnina.Če izgubiš službo ti tudi takoj upoštevajo, tako da se mi zdi to fer.

ok, to razumem....
Ampak 2 leti nazaj nisem bila mamica in sem delala na polno nadure, da bi kaj prišparala za otroško opremo, dom... in tako so bili moji dohodki za 50% večji, kot bodo, ko bo mala v vrtcu in bom delala po 6 ur (8h-14.30) - ker mi do 16.30 že zaradi vrtca ne znese... tega pa ne upoštevajo... sem pa še vedno redno zaposlena... razlike bo pa 500€!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2008 18:31:39   
ZARA
Plačat poljožnico, pa tiho!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2008 18:36:58   
glen
sandy,se strinjam. prava mafja.

sem v svetu staršev in glih prejšnji teden sem bila na sestanku in sem skor znorela.
Smo iz Portoroža in kot vem je V Piranski in Goriški občini vrtec najdražji v Sloveniji.
O.k. do sedaj smo imeli vsaj v jaslih plenice brezplačno zdaj od jan. dalje pa jih bomo tudi mi mogli nosit,cene pa seveda ostanejo enake oz. so nas opozorili da se bodo z jan. najbrž spet spremenile seveda na goruser posted image .
Da n egovorilmo o tem ,kako so od kar so uvedli, da ima drugi otrok vrtec brezplačno cene spet poskočile gor itd itd,....
Pa o tem da nekateri starši(privatniki)vozijo svoje otroke z Porši v vrtec in živijo v vilah in plačujejo 1. raz. -najnižjo tarifo itd itd.
Sploh se mi neda kometnirat pa še od teme sem se oddaljila

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2008 18:42:43   
Sibil_
kajajaka - jaz bi na tvojem mestu lepo prinesla potrdila zadnjih 3 plač in pisno pač obrazložila, da se je plača znižala blabla in da prosiš če obračunajo po dejanskem stanju.Mogoče ti ugodijo, kaj veš?

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2008 19:02:59   
glen
sibil
Pomoje maš prav,če je plača res veliko nižja lahko proba.
Jaz sem zdaj na bolniški(rizična nosečnost-že od junija)in prejemam plačo za več kot 200 eu nižjo,pa mi je znanka rekla naj napišem pismo v katerem navedem svoje podatke in da prosim za nov izračun glede na to da bom do nastopa porodniške na bolniški in bom do takrat prejemala nižjo plačo
Šla sem na občino in se pozanimala, kjer so mi rekli, naj prinesem potrdilo do zdravnika, da bom res do nastopa porodniške na bolniški in fotokopije zadnjih treh plačilnih list in so mi ugodili in sem zdaj trenutno padla za en cenovni razred nižje,pol pa bomo itak 4 pa bo treba spet na novo obračunat,tako da probat ni greh

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2008 19:17:35   
SANDY
men je to vseen ker razred plačujejo privatniki..eni pač delajo po cele dneve, sej zarad tega otroc ne pojejo nič več, kot od enega k je lenuh pa se mu ne da delat..
Moti me sistem..če je sistem plačevanja vrcta glede na dohodek dveh let nazaj, nej tako bo...ne pa da se poleg tega gleda kdaj si več zaslužu in po tistem te olupjo..
Moj ni izgubu službe zato k se mu ni več dal delat..je pač sistem pr nas tak kot je..

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2008 19:23:57   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Otroški so pa druga zgodba user posted image .

Tukaj se strinjam, upošteva se pač dejansko stanje. Če bi dala otroka v vrtec takrat, ko je bil mož brez službe, bi ti tudi to dejansko stanje upoštevali, ne glede na plačo prejšnjega leta.

Ja, otroški so pa druga zgodba!

< Sporočilo je popravil lukec -- 2.11.2008 19:24:46 >

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2008 19:55:47   
blaža
Pa če to ni nateg, sem jest papež..vrtec se plačuje glede na dohodek dveh let nazaj In zakaj morm kot vlagatelj dat od partnerja notr zadnje tri plače od letos, glede na to da 07 ni bil pol leta zaposlen..zato da te več olupjo, predvidevam...
v mesecu novembru morm dat novo vlogo za 09..

banda

Pri nas je blo popolnoma enako, le, da sem bila dve leti nazaj nezaposlena jaz, ker sem se pa zaposlila lani z junijem, sem morala oddat, za tiste tri plače, tako, da,...

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2008 20:34:09   
Nončika
Tudi jaz nisem bila celo leto 2007 zaposlena. oddala sem 3 zadnje plačilne in so mi na podlagi tega zračunali v keri razred pademo.  saj je na vlogi navedeno, da v kolikor v preteklem ali predpreteklem letu nisi bil nepretrgoma 12mesecev zaposlen pri istem delodajalcu oddaš samo zadnje 3 plačilne.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2008 20:42:21   
Nončika
Če bi se upoštevali dohodki iz predpreteklega leta-l. 2006 oz. kmalu leta 2007 bi jaz trenutno padla za 2 razreda nižje. položnica bi bila bistveno nižja, cca za kakih 80€. tedaj sem bila brez dohodkov, tak da sem vseeno na boljšem. kljub temu, da je položnica višja.user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2008 21:20:09   
frutka_
Tukaj smo že podobno debatirali, če te zanima:

http://www.ringaraja.net/forum/V_razmislek%3A_avstrijski_vrtci_zastonj%25%25%25/m_3100277/tm.htm 

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?