Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sirupi za kašelj -kombiniranje 28.6.2005 18:04:06
|
|
|
|
Aljakop
|
ja, meni je isto rekla pediatrinja..čisto logično, ane?;) zato raje dajem prospan za izkašljevanje, ker katar mora ven..tako ali drugače:) malo se sicer namuči, ampak potem je zihr boljše:) lp alja:morje:
|
|
|
|
sirupi za kašelj -kombiniranje 28.6.2005 19:00:27
|
|
|
|
piščanc
|
hm, jaz se ne strinjam čisto odvisno kakšen je kašelj, če je dražeč, potem je bolje da ga sirup umiri, če je sluzast, pa mora ven vsekakor pa je bolje, da otrok ponoči spi, brez dražečega kašlja, kot pa da na vse pretege kreha
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?