Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sirup za slabokrvnost in driska 8.12.2006 13:59:26
|
|
|
|
Mina1
|
Kaj svetujete: linex, prežgano juho - pavzaprav dieto ob driski, coca colo?. Ali bi morala pediatrinjo poklicat in vprašat? Mogoče ima tudi kakšno virozico? Mi smo glih ven iz ta hudega. Glede linexa, meni ni nič pomagal, malemu tidi ne, pa je prebolel rota virus. Jaz bi poklicala pediatrinjo, kaj svetuje. Pa najčimprej mine .
|
|
RE: sirup za slabokrvnost in driska 8.12.2006 14:02:02
|
|
|
|
srki
|
Jaz bi šla na tvojem mestu do pediatrinje. Lahko da ni zaradi sirupa in je kakšen virus. Aljaž ni nikoli imel driske zaradi jemanja sirupa za železo, imeli pa smo Ferrum Lek ali pa Legofer.
|
|
|
|
RE: sirup za slabokrvnost in driska 8.12.2006 14:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Tekoče in črno blato je stranski učinek jemanja železa. Prepričaj se, če je to sploh driska, ker če je, potem ti obisk pediatra ne bo škodil. Možno da vam razsaja virus, pri nas v službi je enih 14 dni nazaj-zdravstvo. Drugače pa poskusi s prežganko, prestana jabolka-čežano, prepečenec, borovničev jogurt, borovničev čaj...upam, da vam ta nadloga čimprej preide!
|
|
|
|
RE: sirup za slabokrvnost in driska 8.12.2006 14:07:25
|
|
|
|
Mojca P.
|
Za zaprtje so ful dobre borovnice...lahko jih je in pije-ce jih namocis (pa se ful zeleza vsebujejo). SIcer pa bi jaz na tvojem mestu prosila za kaksno drugo stvar, namesto tega sirupa, ce misls, da je povezan z drisko...glede na to, da zraven vsega sirup ful obarva zobke, bi prosila za tabletke (jaz sem Zigu kupila tabletke v avstriji -Ferrobett in se je hitro izboljsalo), Jaku se je pa zelezo (imel je ravno malo premalo) dvignilo z 2 zlickama pesinega soka zjutraj...tako, da upam, da ne bo treba dodatkov.
|
|
|
|
RE: sirup za slabokrvnost in driska 8.12.2006 14:39:51
|
|
|
|
violinski
|
Poskusi za nekaj časa prepoloviti dnevni odmerek sirupa (dvakrat na dan po četrt predpisanega dnevnega odmerka). Vem, da je v primerih, ko so otroci jemali Multisanosvit, odmerek, napisan na škatli, čisto prevelik in je povzročal podobne posledice. Ampak žal nimam izkušenj, da bi ti lahko napisala kaj več. Edino za črno barvo lahko z zagotovostjo trdim, da je od železa, kot je zapisala že Nati.
|
|
|
|
RE: sirup za slabokrvnost in driska 8.12.2006 14:56:12
|
|
|
|
lelaval
|
Mogoče ima tudi kakšno virozico Lahko bi tudi bila, ja, ker ji z noska teče, ampak driska je bila pred izcedkom iz noska. Ne vem, no. Sicer pa je normalna, živahna, nomalno je, pije ogromno. Srki, tudi moja je dobila Ferum lek. Violinski - bom upoštevala tvoj nasvet in odmerek prepolovila. - Mojca P. - borovnice so super zadeva pri driski - vem že od starejše hčere, ker zaradi alegije na kravje mleko ni smela jemat linexa. Bomo ji dali. Ampak meni so vseeno bolj všeč tiste na šnopsu. Čez vikend bo na dieti za drisko, če ne bo bolje, pa drug teden šibamo nazaj k pediatinji. Hvala za odgovore. Ja, tudi jaz upam, da to čimpej mine.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prazniki na delovni dan v letu 2025V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?