|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sirup pikovit
22.7.2008 19:02:09   
drevozivljenja
user posted image hy punce.mi lahko poveste ali lahko otrok zaradi sirupa pikovit v višino bolj zraste?ker gor piše da je tudi za zastoj v rasti?malo me skrbi ker naš je itak dosti velikuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 23.7.2008 9:35:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ????????
23.7.2008 8:13:31   
maja1488
Sicer zelo laično mnenje ampak pikovit je sirup z vsemi vitamini in minerali, če prav vem. Če ima otrok zastoj v rasti, pomeni, da mu najbrž primankuje določenega vitamina, ki ga mora dobit z dodatki. Če pa ima zdrav otrok tega vitamina dovolj, se mu izloči z urinom.

Po mojem mu ga lahko daješ.

Pa še za naprej: v naslovu teme je treba povzet za kaj gre v sporočilu (recimo vsaj sirup pikovit ali kaj takega)

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2008 8:21:34   
puncica
ful dobr naslov user posted image drugač pa ko sem že glih tle nisem še slišala da bi kdo zarad pikovita zrasel, a se ti mal norce delaš?user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2008 8:51:41   
Anonimen
Če te skrbi, da bo zaradi pikovita zrasel dva metra, potem je skrb odveč.

Načeloma rastemo zaradi rastnega hormona. Minerali in vitamini pa so tisti, ki omogočajo normalen razvoj v tem smislu, da če ima telo vseh potrebnih hranilnih snovi dovolj, potem lahko tudi druge zadeve v telesu normalno delujejo. Če mineralov ali vitaminov primanjkuje, jih mora telo jemati nekaterim manj pomembnim stvarem, da jih imajo pomembne dovolj (npr. nobeden še ni  zbolel zaradi nalomljnih nohtov ali nacufanih las, oboje pa je pokazatelj, da telesu nekaj manjka in telo preusmerja nekatere snovi drugam, kjer so bolj potrebne, npr. v kri, kosti, možgane). Torej če primanjkuje mineralov in vitaminov, lahko pride do zastoja rasti.
Torej tako kot pri vsaki stvari. Če dobi fantek dovolj pestre hrane, potem pikovita ne rabi. Če pa npr. ne je sadja, mu v telesu verjetno manjka določenih vitaminov in jih bo telo že samo razporedilo tja, kjer jih rabi. Če je z rastjo vse uredu, potem pač  ne bo kar naenkrat zrasel dva metra ali dva centimetra user posted image .

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sirup pikovit
23.7.2008 21:24:02   
marčika
user posted image Pozdravljena!
Ko sem jaz želela,otrku dodati pikovit sirup("zaradi trdnejšega zdravja"),so mi to v lekarni absolutno odsvetovali,saj če otrok je in se normalno razvija dobi tako vse s hrano.Tudi preveč vitaminov v telesu privede do neravnovesja in lahko škodi.Prav tako pa so v sirupih razna sladila ,barvila in arome,ki pa so zelo nezdrava.Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?