|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sina boli noga
26.4.2010 9:54:06   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

eno vprašanje. Sin je star 2,5 let in že dober teden šepa. Prečekirala sem mu nogo in nima poškodb, trnov ali česa podobnega. A on še vedno šepa in pravi da ga boli noga.Kaj je lahko narobe? sicer bom danes klicala P, a vendar so dobrodošla mnenja/izkušnje.

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sina boli noga
26.4.2010 9:57:46   
**Tinkara78**
Moja je 1x šepala dva tedna. Poškodb ni bilo videti - sumila sem pa gleženj. Je pa potem minilo.

Tudi jaz sem klicala k P. Ampak zato ker je res čudno metala nogo in ker smo bili v rizični skupini za CP.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 26.4.2010 9:58:29 >

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2010 12:40:49   
darja.mark
No moj 21 mesečnik pa že kar nekaj časa jamra da ga boli noga. Velikokrat reče buba pa ga vprašam kaj pa reče noga. Pa mi je ena kolegica rekla da je njen bil isti, le da je njen stokal samo zvečer in da je doktorca potem rekla da otroke res bolijo noge ker rastejo user posted image . to sem 1. slišala in prej tega nisem vedla. In moj mi skoraj vsak da n reče da ga noga boli. Pa to ni zvečer, včasih že zjutraj ko se zbudi. A ma kera mogoče kake izkušnje? Res ne vem a se zdej že mal heca al ga res tolk noge bolijo vedno. No sej verjetno bom pa kar P poklicala, sam ko mamo eno čudno, ko za vsako stvar reče nič ni hudega, bo že minilo user posted image pol pa vedi

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2010 13:52:29   
**Tinkara78**
darja.mark - pri hčerki je bilo isto kot opisuješ sama. Je pa to bilo v obdobju ko je zrasla 4 cm na mesec. Sama ona je imela najhujše bolečine zvečer ko se je umirila in ponoči. Sem jo včasih mogla masirati dokler ni zaspala in tudi zbudila se je večkrat v bolečinah.

Ampak ni bilo isto kot takrat ko je šepala.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2010 16:02:17   
polma
Spomnim se, da je šepal sosedov fantek po nekaj zaporednih vnetjih ušes in prehladih, ker je zaradi tega dobil vnetje kolkov. Vem, da je moral mirovat, ne spomnim pa se, če je imel kak antibiotik.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2010 21:29:51   
buči
A koga v družini boli noga? Ker otroci radi posnemajo. Moja očeta boli hrbtenica, pa zato raje hodi bos. Tudi naš 2,2 letnik, se zato sezuje in se drži za križ in jamra po dnevni.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2010 23:38:08   
rozinca33
Pozdravljene!
Glede šepanja je res najboljše, če se obrnete na P, da otroka pregleda in ugotovi, da ni kakšnega vnetja kolkov ali kakšnega drugega bolezenskega razloga.
Glede bolečin v nogah pa naslednje: Moja, sedaj 8-letna hči je v obdobju od 2. do 5. leta starosti zelo hitro rastla, dejansko tako hitro, da je zaradi tega imela težave s koordinacijo gibov in je večkrat padla, bila 2x zaradi tega celo na šivanju. Ko sva bili tako drugič na šivanju, me je zelo prijazna kirurginja v celjski bolnišnici opozorila na njeno velikost v primerjavi s starostjo in dodala, da ji naj v primeru, če bo kdaj tožila zaradi bolečin v nogah, dam žličko Lekadol sirupa, saj so te bolečine zelo hude.
Upam, da moja izkušnja kaj pomaga.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2010 22:22:31   
SaaS
Moj zdaj 5 letnik je imel tudi obdobje, ko je večkrat jamral, da ga bolijo noge. Sem tudi jaz povedala p in tudi ona je rekla, da zaradi rasti lahko noge bolijo.

Mlajši sin pa je imel enkrat vnetje kolka. Je bil mlajši kot tvoj, kakšnih 15 mesecev. Ravno dobro je shodil, ko se en lep dan kar naenkrat ni dvignil na nogo. Sploh se ni uprl na nogo, spet je samo plazil. Ni pa znal še razložit, da ga kaj boli in kje ga boli. sem se kar malo ustrašila. Sva šla k zdravniku takoj se pokazat, ker res nisem vedela, če gre za poškodbo ali kaj drugega. Ni bilo znakov poškodbe, so rekli da je vnetje sklepa. Počivat. Nekaj dni se je plazil, potem pa spet počasi uprl na nogo in nekaj dni šepal, nato pa spet lepo hodil.

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?