Maja0505
|
Živjo mame. Imam 4,5 let starega sina, ki ni edinec. Je sicer zelo živahen fant, velikokrat priden, pogosto tudi kaj ušpiči, skratka kot vsak otrok. Moti me pa to, da HOČE vedno kaj novega imeti.:grrr: Npr. je hotel lego kocke, dobil jih je za božička, čez nekaj časa že niso bile zanimive, želel je nekaj drugega in tako naprej in tako naprej.:( Seveda mu ne kupim vsega, kar si zaželi, samo ne vem, kako bi mu dopovedala, da ne more dobiti vsega, kar si želi. Še posebej ker se tiste igrače tako hitro naveliča, pa če je še tako didaktična, čez nekaj časa ni več dobra. Ko gremo v trgovino, se prej zmeniva, da si lahko izbere eno sladkarijo. On pa najde sladkarijo v igrači, ki stane 800 sit. Mislim :grrr::grrr::grrr::grrr:. Sem včeraj skor znorela, pol pa je zraven prišla še prodajalka, ki je soseda od mojih staršev in je rekla: "Ja mu boš pa ja kupila , ko pa je tako fajna igrača." Pa nisem hotela, sin pa v jok in trma, jaz pa nisem bila dost močna, da bi ga pustila naj se dere in šla ven brez tiste zadeve, ki je zdej tam nekje v nekem kotu. Zanima me, kako dopovedat sinu, da ne more imeti vsega kar si zaželi.:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|