Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 19.2.2005 11:48:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
simptomi bronhitis, plučnica 19.2.2005 13:41:56
|
|
|
|
.ču
|
Bagi oprosti,samo ti je pa tale pediatrinja slabo razložila tole:zmeden2:me kr čudi. Pljučnico se ugotovi s slikanjem pljuč,al kako:zmeden2: Pri obeh boleznih,pa se lahko meri stanje kisika v krvi,saj je to zelo pomembno,ker je v obeh primerih dihanje oteženo. BRONHITIS :(bolezenski znaki -hropeč kašelj -rahlo sopihanje -nekoliko povišana temperatura -nahod PLJUČNICA :(bolezenski znaki -bolnemu otroku se stanje močno poslabša -povišana telesna temperatura -suh kašelj -pospešeno dihanje -otrok težko ali glasno diha BRONHITIS je vnetje sluznice v glavnih bronhijih,ki vodijo v pljuča.Lahko je posledica prehlada,gripe ali vnetega grla,ker se je onfekcija razširila navzdol. PLJUČNICAje vnetje pljuč,zaradi česar je dihanje oteženo.Mlajši otroci dobijo pljučnico skoraj vedno,ker se je infekcija dihal(npr. prehlad ali gripa)razširila v pljuča. Par podatkov sem našla v knjigi Nega matere in otroka. LP
|
|
|
|
simptomi bronhitis, plučnica 19.2.2005 13:47:56
|
|
|
|
hartan
|
Oj! Tudi mi imamo enak problem.Najprej je prebolel sesto bolezen in ze takrat malo kasljal,bili smo pri zdravniku, ki mu je poslusal pljuca, dal neke kapljice za v nos in kremo s katero ga namazemo po prsih in hrbtu proti kaslju. Danes je ze 1o dni od tega in Jakob se vedno kaslja, predvsem ponoci izkasljuje,iz nosa pa tudi se vedno tece. Tako,da te zadeve ocitno lahko kar dolgo trajajo. Tudi jaz upam, da ni nic hujsega,k zdravniku ne gremo spet, ker smo tam najverjetneje se kak dodatni virus. Cim hitrejse okrevanje zeliva z Jakobom:rozica: lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?