|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   silvestrovo
10.12.2004 16:47:22   
inga
mal stran od celotne teme... kaj boste ve za silvestrovo? jaz sem poslala kup rezervacij v razne toplice... pa zgleda, da je bol al manj vse polno :zmeden: so mi pa potrdili dolenjske, ampak... sobo z ločenima posteljama :)- :)- :)- :)- :)- :)- :)-
kak bova pol :sloncek::sloncek::sloncek:??? no, sej v študentskih cajtih sva itak spala na enojni postli... :)-:)-:)- bova obujala spomine! :ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   silvestrovo
10.12.2004 17:05:35   
tinkamiška
Midva bova pa kr doma, bova šla v kitajsko na večerjo, pol pa peš domov(letos se mi ne da kuhat večerje:)).
Nama je tko faj, sva skupaj in se malo spočijeva:)-

Tinka

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   silvestrovo
10.12.2004 17:07:29   
KIRA
jaz bom verjetno doma, ali pa pri moji mami. še nisem sigurna. kaj drugega odpade - finančna kriza, sicer je pa moja mala še tako premajhna za polnočno potepanje...

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   silvestrovo
10.12.2004 18:47:56   
emaa
Pr moževi sestri in njenem možu, še en par (kolegi) bodo tam. Pa še prespal bomo, da se ne bo treba domov vozit.

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   silvestrovo
10.12.2004 19:02:04   
Sulfinija
Helloooooo!

Midva sva lansko leto silvstrovo pričakala v Dubrovniku tam sva bla sedem dolgih dni.Blo je super in bilo bolj toplo kot takrat ko sva bla septembra na poročnem poptovnaju,bla sma čist auf in pila same šampanjce,...Na silvestra smo bli na eni vasi na izletu pili ,plesali,na ognjišču pekli slanino,krompir in imeli muziko,zvečer na kar na prostem blo je pa nepozabno.Bi kar letos ponovila isto zadevo vendarmker imam pogodbo 31.12.ne moreva nikamor,pol dalje za služboi pa bom videla.Drugo leto bo mogoče z morjem bolj slabvo,saj sva sedaj kupila stanovanje in mogoče bo kakšno leto,dve kriza in seveda drugo leto pričakujeva najinoi :duda:,upava da uspe ta moja inseminacija kar v prvo!!!

Vsem skupaj lep pozdrav in lepo zbirajte :darilo: za prihajajoče se praznike,midva imava že vse kupljenoi in tudi zavito :bravo::bravo::bravo::bravo:!

Mojca:metulj:

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   silvestrovo
10.12.2004 21:32:05   
Pia73
Mi bomo verjetno kar doma. Nam tako najbolj paše. Ali pa pri moji sestri, to tudi ni slaba odeja,...Ima moj :) družbo, saj ima moja sestra :):):)

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   silvestrovo
11.12.2004 12:28:02   
simonas
Midva pa še nič ne vema. Nekaj smo se dogovarjali s kolegi, pa je padlo v vodo, zdaj pa malo brskama po katalogih, če bi kam sama šla (upama da zadnjič v dvoje)

Simona

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   silvestrovo
11.12.2004 21:35:21   
hruškica
Midva bova imala doma majhno zabavo za prijatelje, ki se z nama veselijo moje nosečnosti. Imeli bomo manjšo zabavico, malo glasbe, hrane (fondi), pijače in sladkih domačih dobrot. Zaenkrat nas je šest, vendar pričakujem, da se nam bo na koncu pridružil še kdo, saj se zaradi vikenda letos marsikdo ne bo odpravil prav daleč, na nekajdnevni dopust. Več nas bo, bolj veselo bo, glede hrane pri fondiju pa je itak vseeno koliko nas je, ker je priprava tako enostavna, uporaba pa zelo zabavna in kratkočasna...
Uživajte!

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   silvestrovo
12.12.2004 10:03:35   
anajmad
Mi bomo pa šli k moji sestri na gorenjsko iz primorske:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:
Jst samo upam,res upam,da drugo leto bo boljše:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Lepe praznike vam želim:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:
en lp:morje:D.

(odgovor članu inga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.