Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
silikonski nastavki za bradavice 5.10.2004 14:07:44
|
|
|
|
Blink1
|
Zdravo jaz sem kupila Aventove nastavke in so imeli le eno velikost. Je pa ostalo dostiprostora od konca bradavičke do konca nastavka. Moja Neja je sicer le parkrat pila na ta način, pa je vseeno šlo...:)
|
|
|
|
silikonski nastavki za bradavice 5.10.2004 14:17:31
|
|
|
|
Tinca7
|
Zdaj pa imajo Aventove tri velikosti :zmeden:
|
|
|
|
silikonski nastavki za bradavice 5.10.2004 14:33:34
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem kupila chiccotove..in bradavica mi nikoli ni zapolnila nastavka...ni pa blo nobene panike, ker ko je tamal zagrabil je samo teklo...mimogrede, silikonski nastavki so cudovita pomoc mamicam, ki imajo vdrte bradavice...torej ni nobene panike :)...moram pa priznat, da so meni nastavki res pomagali, ker je imel tamal res mocan sesalni reflex in po parih dneh sem mela ze vse regadasto
|
|
|
|
silikonski nastavki za bradavice 5.10.2004 16:02:20
|
|
|
|
KIRA
|
tudi jaz sem na zacetku dojila z nastavki od nuka, tudi meni ni bradavicka segala do konca, pa je vseeno lepo vlekla moja pupa. ampak ji je proti tretjemu tednu ze prepocasi teklo, sicer so jo pa ze v bolnici sestre navadile na flasko.
|
|
|
|
silikonski nastavki za bradavice 5.10.2004 18:05:52
|
|
|
|
Erdbeere
|
tud men ni bradavica zapolnila prostora ampak se je tam mleko zadrževalo in tko sem imela mal občutka če je se dovolj mleka
|
|
|
|
silikonski nastavki za bradavice 5.10.2004 21:34:56
|
|
|
|
hanna
|
:rozica:Hojla, jaz sem si kupila aventove tamale, pa so mi sestre v porodnišnici rekle, da bo šlo lažje z večjo velikostjo, zato mi je dragi kupil velike kar v bifeju LJ. porodnišnice, kjer jih prodajajo. So se mi zdele prevelike, vendar je dojenje z njimi lepše steklo :bravo: kot s tamalimi. Zdaj je hčerka stara že 4,5 mesecev in se polno dojiva samo s tavelikimi nastavki, čeprav so se moje bradavice lepo popravile in bi se lahko dojili brez, naš mali vražiček :hudicek:bradavice samo liže, ko pa dam gor nastavek takoj potegne in lepo je:duda:. Odločitev je tvoja, iz mojih izkušenj pa ti priporočam večje, l.p. Hanna:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?