Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: silikon ali lateks duda 4.10.2005 21:23:00
|
|
|
|
babylove
|
Po mojem vedenju ni med materialoma nobenih razlik, ki bi nakazovale na koristnost oz. prednost enega ali drugega. Večina mamic izbira silikonske dude iz estetskih razlogov; tudi meni osebno silikonska duda na pogled učinkuje čistejša in lepša od kavčuka. Zdi se mi tudi, da se silikonska duda počasneje obrabi.
|
|
|
|
RE: silikon ali lateks duda 4.10.2005 21:35:36
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem kupila obe verziji, pa bomo vidli, katera mu bo bolj odgovarjala, seveda, če jo bo sploh potreboval.
|
|
RE: silikon ali lateks duda 4.10.2005 21:46:30
|
|
|
|
nana 27
|
Tudi jaz sem kupila obe varianti od NUK-a.Baje imajo vsaka ustka svoj faktor. Enim dojenčkom pašejo kavčukove, drugim slikonske dude. So pa tudi taki, ki dud sploh ne marajo in so še hujši, ki jim odgovarja le določena znamka (NUK, avent itd..) ..zdaj se pa znajdi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2005 1:44:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: silikon ali lateks duda 5.10.2005 7:13:00
|
|
|
|
Lunca1
|
Pina ima NUKovo iz kavčuka. Tudi ona ne mara silikona. Od začetka je imela tudi ona sicer silikon na flaški, ampak potem smo tudi tam orali prešaltat na kavčuk.
|
|
|
|
RE: silikon ali lateks duda 5.10.2005 7:14:04
|
|
|
|
Lunca1
|
tem, da iz kavčuka čez nekaj časa postane lepliva in lahko začne smrdet, se pravi kupiš novo. Silikonska je pa bolj obstojna.
|
|
|
|
RE: silikon ali lateks duda 5.10.2005 13:33:56
|
|
|
|
Annny
|
NUKOVA silikonska je pri nas zakon
|
|
|
|
RE: silikon ali lateks duda 5.10.2005 13:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
naša ma najraj silikonske. kavčukove tut men prov grozn škriplejo ko jih drgne po zobeh..uuuhhh kr skoz ušesa mi gre :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?