|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   shranjevanje oblačilc
25.9.2005 11:30:30   
BONI*
Živjo!
Mogoče tole vprašanje ne spada ravno na ta forum, ampak vseeno! Zadnje dni se ubadam z enim velikim kupom premajhnih Lukovih oblačilc, za katera ne vem več, kam jih še naj pospravljamuser posted image  Pa me zanima, kako vi shranjujete premajhne oblekice od svojih dojenčkov? Rada bi, da bi ostale lepo ohranjene še za naslednjegauser posted image . Na podstrešju imamo dovolj prostora, žal pa tudi na tone prahu, pa zelo verjetno tudi kakšnega ˝podnajemnika˝user posted image  Sem študirala, če bi vse skupaj dala v velike vreče, jih zavezala in dala v kartonaste škatle. A bo vredu?

Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: shranjevanje oblačilc
25.9.2005 11:33:35   
miševi
Jaz jih lepo oprane in zlikane zložim po številkah v vreče in le-te v plastične škatle, pa še gor napišem, katere velikosti oblačil so notri. Potem pa tovorimo na podstrešno...

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2005 11:33:45   
anitaz
Tudi jaz bom vse spakirala v vrečke,potem pa še v škatle.Upam,da bo v redu.Če ima pa katera boljši predlog,pa na dan z njim user posted image  

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2005 11:34:18   
anitaz
Kje pa dobiš plastične škatle?

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2005 11:38:17   
Anonimen
Jaz pa sem jih najprej dala v škatle in nato ovila z vrečo, s tem, da sem v škatle k cotikam dala take lističe, ki sem jih kupila posebej za shranjevanje oblačil oz. zato so narejene...mislim pa da sem jih kupila v ikei user posted image  nisem ziher...no, pol pa to vse na podstrešje za naslednjega, ki ga komaj čakamo....

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2005 11:39:23   
Marogica
Jaz jih shranjujem v veliki škatli, oprane ,vendar jih ne zlikam,ampak samo zložim, ker sem jih morala pri ta drugem otroku v vsakem primeru zopet oprati in zlikati. Se pa kar nabere te "krame", zato sem se odločila-po drugem otroku, da zanimiram sestro, da jih vzame, ker ima tudi namen imeti otroke. Torej sem se rešila velike škatle. Nekaj pa sem jih dala v posebno škatlo-za vsakega otroka svojo, kjer so spravljene oblekce za spomin in jih bosta kasenje dobila
Drugače pa bi jih podarila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2005 11:41:06   
žiža
Jaz sem pa veliko dobila sposojenega zato premajhne sproti vračam. Moje pa posodim sestri.
mogoče bi prav prišle space bag vrečke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2005 11:46:53   
Jessy
Jaz jih sproti nalagam v space bag vrečo, ki jo imam kar v omari, vendar ne izsesavam zraka ampak samo zadrgo zapnem. Ko bo popolnoma polna pa jo izsesam in spravim.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2005 11:53:45   
BONI*
Žiža, samo informativno. Space bag vreče so vsaj po mojem mnenju en velik šit. Jaz sem jih kupila že ene 3 leta nazaj. Problem je v tem, ker vakum čez čas spusti, ta čas, ko pa drži, pa se obleke not osmradijo- dobijo vonj po zatohlem. Pa še vse pride ful pomečkano ven, ne glede na to, kako lepo noter zložiš.

Drugače pa sem tudi jaz oblekice že sedaj po velikosti sortirala.

Lp

Boni

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2005 11:54:05   
lex
Jaz jih dam v vrečko in nato v omaro, ki je namenjena samo shranjevanju starih oblačil (moja tašča se namreč ne more ločit od ničesar) v sobi, kjer se itak nabira krama.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2005 11:56:06   
ZARA
Baje je fajn, če jih opereš samo z praškom, brez mehčalca in popeglaš...
(pojma nimam zakaj)

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2005 19:00:45   
frutka_
Jaz vse oprano, zlikano in zloženo po št. zložim v lične kartonske škatle in po potrebi posojam naprej oz. imam pospravljeno v spalnici.user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2005 22:16:06   
Aleksandrin
Cunje, ki jih pospravljamo za daljše obdobje naj ne bodo zlikane, ker postanejo rumene in jih je treba zaradi tega še enkrat oprat.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2005 8:31:35   
miševi
Plastične škatle sem jaz kupila pri najboljšem sosedu - spodaj prozorne, z odprtino za roke na obeh straneh, pokrovi so pa modri, rdeči... Prav zaradi tiste odprtine dajem oblekice še v vrečke, ki pa jih vseeno malo prebodem, da "dihajo", da ni čisto zadihtano.

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2005 23:00:30   
janč
jaz jih na isti način
pasaj ji itak potem opereš in prelikaš

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!