Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
shranjevanje materinega mleka 20.7.2007 12:22:13
|
|
|
|
PIŠKICA
|
Imam nedonošenčka, starega 2,5 meseca (korigirana starost 14 dni), s katerim se trudim dojiti, vendar ne uspeva preveč, saj se je v bolnici navadil na stekleničko (prej se ni mogel dojiti, ker je bil premajhen in prešibek in ni še imel razvitega sesalnega refleksa). Problem pa nastane, ko želimo odditi na izlet, v naravo, vendar ne vem, kako naj shranim moje mleko, ki si ga črpam in doma hranim v hladilniku in nato segrejem v grelniku, če smo odsotni npr.cel dan, da se ne pokvari.
|
|
|
|
RE: shranjevanje materinega mleka 20.7.2007 20:09:19
|
|
|
|
eya
|
A si poskusila že melko segreti na ustrezno temperaturo in potem sabo nesti v termos posodi?
|
|
RE: shranjevanje materinega mleka 24.7.2007 12:15:15
|
|
|
|
LUNA06
|
Jaz sem doma mleko fino segrela, je bilo kar vroče, potem pa ga dala v termo (oblazinjeno) torbo za stekleničko in vzela s seboj.Ostane toplo zelo dolgo časa. Ostalo pa sem hranila v hladilniku.Nekaj sem ga tudi zamrznila.
|
|
|
|
RE: shranjevanje materinega mleka 25.7.2007 12:48:38
|
|
|
|
Bety100
|
Jaz ga ne bi nosila segretega, ker se tudi v ternovki s časoma tekočina ohladi, je pa toplo mleko idealno gojišče za bakterije... mi smo nabavili hladilno torbo, ki drži 12 ur, orginal vloškom pa dodam še dve plastenki z zmrznjeno vodo (za vsak slučaj). Se pa da kupiti še aventove hladilne torbe, samo te zdržijo le 4 ure. V termoski imamo vročo vodo s katero mleko ko ga rabimo segrejemo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?