|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   shranjevanje breskev
30.8.2006 12:24:01   
lenika
Dobila sem ogromno breskev in bi jih rada shranila za jesen, ko bomo začeli uvajat gosto hrano. Kako shraniti breskve in pri kateri starosti jih dojenček lahko zaužije?

Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: shranjevanje breskev
30.8.2006 15:06:53   
živa
Jaz sem jih skuhala in spasirala, zmešala s spasiranim korenčkom (pa to ne bi bilo niti treba), še enkrat pogrela, vlila v vroče kozarce in zdaj imamo domači eko frutekuser posted image .

Malemu sem jih pa dala pri šestih mesecih (kmalu po začetku uvajanja goste hrane; je pa res, da nisem vedela, da znajo biti tudi breskve alergene) in so mu bile zelo všeč.

Lp,

živa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2006 21:14:07   
lenika
A a kozarčke si nato shranila v zmrzovalniku?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 21:17:57   
Anonimen
js sme jih skuhala, spasirala in dala v zmrzovalnik po deci v vrečke.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2006 9:55:40   
lenika
Hvala Lara, že kuham.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2006 13:09:12   
bajko
Punce kako dolgo je treba kuhati breskve? Kako pa jih spasirate? A ve katera za kakšno knjigo, kjer bi bilo kaj več o zamrzovanju sadja in zelenjave, pa receptov za naše malčke?
Lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2006 13:20:55   
Anonimen
meni je P povadala, da so breskve alergene in da lahko izzovejo alergije in da jih naj zato ne uvajam pred 1 letom. Jaz sem 1. dala breskev pri 9,5 mesecih. Prej si nisem upala, niti nisem želela. Raje se držim pregovora: boljše preventiva kot kurativa. Kdaj boš pa ti začela z uvajanjem breskev je pa od tebe odvisno.

(odgovor članu bajko)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2006 15:53:00   
Bonnie_RR
Meni ni nič več jasno...user posted image user posted image user posted image V Frutkovih sadnih kašicah je breskev že v tistih, ki so primerne od 4. meseca starosti naprej, po drugi strani pa naj jih ne bi uvajali pred 1. letom?!user posted image

Eh, itak vsak drugače pravi...user posted image Najboljš je poslušat samega sebe in svojega otroka...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2006 9:42:10   
Lara28
Kolikor je meni znano, morajo biti olupljene in je potem vse ok. Alergijo lahko povzročanekaj, kar je v olupu. Poleg tega lahko tudi napenja.

Glede zmrzovanja pa to: Že skuhane in spasirane lahko zamrzneš tudi v posodicah za led in potem kocke shraniš v vrečki. Je najbolj enostavno za doziranje.

LP

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

se vam zdi da moski pretiravajo ?
cupacups

kar se tice opravil ki jih seveda ne opravijo oni pr:pospravljanje stanovanja-zakaj tolk pucas

da (57%)

ne (43%)

Število vseh glasov: 170

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!