Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
shranjevajne svežih sokov 14.12.2006 10:52:08
|
|
|
|
Kristjan
|
Mene pa zanima koliko časa lahko na sobni temperaturi stoji sveže narajen sadni ali zelenjavni sok iz sokovnika? Mi zdaj našo tamalo navajamo, da preden gre zjutraj v vrtec popije deci ali dva naravnega domačega soka (iz jabolk, hrušk, pomaranč, grozdja, ananasa, korenčka, rdeče pese, skratka različno odvisno od tega kaj imamo doma). Ker pa se nam ponavadi zjutraj mudi (razni napadi trme pri oblačenju ponavadi vso stvar še akompicirajo), je delanje soka navse zgodaj rahla težavica. A je možno, da ga naredimo zvečer in ga pustimo pokritega (hladilnik ne pride v poštev, ker še jz ne morem zjutraj pit stvari iz hladilnika, kaj šele otrok). Je to kdo že to prakticiral. Pa še nekaj me zanima. Vem, da sok izgubi nekaj vitaminov, če stoji, ampak ne vem pa koliko in če je potem sploh smisel pitja takšnih sokov. Se opravičujem, če sem preveč zakompliciral, ampak men res zjutraj, ko se s tamalo odpravljava od doma zmanjkuje časa (starejša kot je tamala, bolj komplicira pri oblačenju in si zmišljuje vse mogoče igrice sam da mi žre živce ). Aja žena je takrat že v službi. Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: shranjevajne svežih sokov 14.12.2006 13:14:20
|
|
|
|
nuala
|
Ne vem no, saj že ime "Svež sadni sok" nekaj pove. Po moje je edina rešitev, da vstaneš 10 min preden zbudiš otroke, pa na brzino narediš sok. Zvečer si pripravi sokovnik, pa sadje, pa kozarček,...
|
|
RE: shranjevajne svežih sokov 14.12.2006 13:16:31
|
|
|
|
Petraa
|
ja,lahko zvečer narediš in sok je še vedno dober zjutraj
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?