|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 9:55:39   
josephine27
Danes pospravljam vse kar je moj mali od jeseni prerastel in znova ugotavljam, da en kup oblačil sploh nismo nosili. Kar nekaj majic je imel oblečenih le 2 krat po drugi strani pa so nam konstantno manjkale nogavice in spodnje majice. Vedno je tako, da nakaterih stvari kupim preveč, drugih pa premalo.

Jaz imam navadi kupovati sproti, ko kaj vidim zato me zanima kako nakupujete tiste, ki hkrati nakupite za "celo" sezono? sestavite seznam? kako se to sploh obnese? koliko približno kupite majic, hlač, jopic, nogavic,... (koliko sploh potrebuje en povprečen 4 letnik)? in koliko vas to približno stane?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 10:11:25   
Jantar
Jaz sem tudi pred leti prihajala do takih ugotovitev,...namreč,da kupim preveč in se ne ponosi in sem dajala naprej nove cote in tako sem pred 4 leti,ko smo se selili naredila načrt,da kupijem za sproti,....in sicer mi je nekje merilo cot za cca 4 dni,če dam v komplet,razen nogavic in spodnjega perila,ter jopic in sedaj se je pokazalo to kot idealna rešitev,ker itak otroc dobijo še kako cunjico od babice,pa za RD in se itak na koncu tega spet nabere,....tako imajo cca 4 kavbojke,eno trenirko nekje 4-5 poloverčkov,2 jopici,kak debel polover in cca 6-7 majic s kratkimi rokavi,....se pa držim načela,da ko se kaj kupi,se najbolj ponošeno odstrani,tako ni gužve v omari in je pregled oblačil boljši....in zaenkrat vse super funkcionira,....

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 11:03:18   
Barik@

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27
Jaz imam navadi kupovati sproti, ko kaj vidim zato me zanima kako nakupujete tiste, ki hkrati nakupite za "celo" sezono? sestavite seznam? kako se to sploh obnese? koliko približno kupite majic, hlač, jopic, nogavic,... (koliko sploh potrebuje en povprečen 4 letnik)? in koliko vas to približno stane?



softshell, 10 kom kratkih rokavov, isto dolgih rokavov, pa kakšen zg. del trenirke in flis, pa ker se moj fuul ne počuti udobno v kavbojkah in raznih hlačah (jih ima samo za lepše) sp. deli trenirk (vsak dan za v vrtec mu dam nove, ker se umaže). sp. hlač ima ogromno (veliko jih je dobil), nogavice pa kupujem sproti, večinoma v lidlu, pakirane po 2 para.
Aja, spodnjih majic ne nosi, ima namesto njih kratke rokave, pa 4 komade "dolgih gat".

Par dni nazaj sem mu v C&A kupila kratke rokave, cena od 3,5 do 5 €, "eko" bombaž je pa 7 €, komplet bombaž trenirko (malo bolj toplo) v oviesse za 12 €, drugače pa več kot 8 € za sp. dele ne dam, ker jih isto uniči, kot tiste za 15 z napisom benetton, zara ...
Softshell bo pa verjetno icepeak, ampak čakam na kakšen popust, ker lanski mu je do popka user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 12:41:09   
2sneg13
Ker imamo doma punčko, imamo seveda prepolno omaro oblek. 10 krilc, 10 legic, žabic 9 kom, spodnjega perila za 30 dni preoblečt, kavbojke, žametne hlače, puloverjev 7,jopic enih5...potem so še brezrokavniki,tunike, majic z dolgimi rokavi jih je malo manj kot 30,čevljev hmhm enih 9? Skratka ima veliko,vsak dan je preoblečena od do...kombinacij nešteto v barvah....

Kupujem ko vidim, namensko nikoli ne dobim. Žal. Vem da ima veliko cunj,ki jih je oblekla samo 2x,3x...veliko pa samo opranih user posted image ...ampak tako je če imaš punčko.user posted image

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 12:42:48   
november2010
jaz tudi najraje kar sproti kupujem, to da bi šla vse naenkrat kupit, se mi ne zdi da bi se pri men obnesl, ker bi zihr kej čist mim udarla :) Pri starejšem kupim po potrebi, pri mlajšem pa najprej pogledam kaj je od starejšega ostalo pa dopolnim.

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 14:23:07   
K_a_t_i
Pri čisto tamalih se ti hitro zgodi, da česa sploh ne obleče. Pri večjih pa pomojem težje. Naš majice z dolgimi rokavi nosi 3 leta - najprej zavihane, nato pa počasi do tega, da je OK :) Ima pa naekrat kakih 7-8 majčk z dolgimi, enako število spodnjih majic. GAtk ima enih 10. Nogavičke, dokolenke - prvih več, drugih manj. Hlač ima kar nekaj - same z elastiko v pasu. Več kot polovica je trenerk. Ima vsak dan druge za v vrtec. Včasih čez vikend zamenjamo po 2. tudi 3.je (če je zunaj blatno). Jakno, bundo - ima vsako po 2, da se lahko da vmes oprat. Čevlje zimske, ski buce, teniske, "all strarke" in crocse. Poleti ma pa enih 8 kratkih majc in kakih 5, 6 kratkih hlač. Te kratke hlače so pa sploh prima - se mi zdi, da rastejo z njim :)))
Ko preraste, dobi tamali. On je pa bolj "revček" - dobi novo komad, dva in to je to.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.3.2012 15:46:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 17:00:29   
malaMravljica
Nekako tako ima moj 2,5 letnik
4 jeans hlace, 4 bombazne hlace in 7 trenirk
3 pizame
10 srajc in 3 brezrokavnike
5 puloverji, 20 bomabaznih majck, 1 puli
15 spodnjih majck, 15 sp. hlack
2 bundi, 1 "bunda brez rokavov in 2 prehodni jakni
pa pelerina za dez in dovolj cevljev user posted image


kupujem tudi ko je znizano in vcasih kaj sproti, pa vse precej znizano in pol je stanje v omari pac taksno kot je.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 18:12:08   
Katy78
Pri nas se je tudi nabralo toliko oblek, da me kar glava boli. Ko kje vidim kaj luštnega kupim, potem pa še oči sem in tja kaj kupi, pa babice tudi, potem pa še kaj od koga dobim, tako da... Trenutno ima v omari 4 bunde in ene 3 prehodne jakne. user posted image  K sreči je ena bunda tako velika, da jo bo imel še za naslednje leto, pa tudi ta drugi bo vse to ponosil, tako da sem potolažena. Majic s kratkimi rokavi ima enih 20, bom morala malo čistke narediti, gotovo bo kakšna za vstran, tako da za poleti mu ni treba nič kupovati. Prav tako se je nabralo too much majčk z dolgimi rokavi, ki mu bodo 3/4 prav še jeseni, prav tako sp. deli trenirk. Skratka, zaenkrat sem mu kupila ene teniske, pa kakšne kratke hlače bo rabil za poleti, crocse in sandale, ostalo pa ima in je preskrbljen vse do zime. Za ta drugega zgleda tam od 1. leta dalje ne bo treba skoraj nič kupovat, ker je robe ogromno. Za naprej sem se pa zaklela, da ne bom več toliko kupovala. Drugače pa tudi pri nas večino majčk s kratkimi in z dolgimi rokavi nosi po 2 leti, zato se pa potem tudi toliko nabere. Eden od vzrokov, da se je vsega toliko nabralo je tudi to, da sem mu jeseni, ko je šel v vrtec, nakupila dodatne sp. dele trenirk in majčke z dolgimi rokavi, ker sem mislila, kako umazan bo hodil domov, pa sploh ne.  user posted image  Skratka, za naprej sem se zaklela, da ne bom več toliko kupovala.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 18:48:38   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Skratka, za naprej sem se zaklela, da ne bom več toliko kupovala.


user posted image user posted image user posted image user posted image

uf,jest še bund, jaken, pižam......sploh nisem štela.
drugače pa tudi veliko kupim tako kot metulj333, se res splača.nazadnje sem na velko nakupila konec poletja 15 majčk po res smešnih cenah.

sam se res hitro nabere, hb dam vse naprej, mamice so pa tud zadovoljne.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 19:31:05   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13


IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Skratka, za naprej sem se zaklela, da ne bom več toliko kupovala.


user posted image user posted image user posted image user posted image



Ne smej se, resno mislim. user posted image  

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 20:03:25   
lenika83
Jaz večinoma nakupujem sezonsko, ker ne maram nakupovanja in stikanja po trgovinah. Menda sem malo čudna za žensko glede tega user posted image user posted image user posted image  Izgleda pa pri meni to tako, da si naredim kao seznam oziroma premislim kaj za naslednjo sezono potrebuje in potem pogledam kaj še ima v omari in nakupim kar manjka. Nekaj malega dobim od svakinje, ampak so večinoma bolj stvari za doma (sprane in s kakšnimi madeži). Zadnje čase sicer kupujem večinoma preko ebaya (predvsem rabljeno), ampak tudi to bolj sezonsko. Se pa strinjam, da je za poletje mnogo lažje, ker stvari kar "rastejo" z otrokom. Pri dolgih hlačah in majicah se takoj vidi, če dolžina ni ok, pri kratkih pa 2 centimetra daljše ali krajše sploh ni pomembno.
Trenutno ima v omari 2 kavbojke, 1 podložene kavbojke, 3 športne hlače (malo podložene), menda okrog 8 spodnjih delov trenirk, kakšnih 5 bombažnih jopic, 4 ali 5 termoflis puloverjev, okrog 10 majic z dolgimi rokavi (ampak jih ravno še dokupujem, ker je premalo), 5 tunik z dolgimi rokavi, 2 oblekici, kakšnih 12 pajkic, 10 spodnjih majic, okrog 20 spodnjih hlač, okrog 15 parov nogavic, 10 žabic - najlonk, pa še en debel brezrokavnik, en tanjši brezrokavnik in eno tanko jakno, pa čevlje in športne copate. Ampak to je izključno garderoba, ki je primerna za oblačenje sedaj, in ki je primerna za iti iz hiše (brez kakšnih madežev in podobno). Poleg tega ima še vsaj 15 kosov oblačil, ki so primerna izključno za igranje na domačem dvorišču, ker jih ni škoda za valjanje po travi, pa še ene športne copate za doma. Pozimi je imela še 3 bunde (2 lanski in eno izposojeno), 1 hlače za sneg, 1 kombinezon, 2 nepremočljive čevlje, 1 gležnarje, 6 ali 7 žametnih hlač, kakšne 3 pulije. Zdaj ko sem vse skupaj napisala, se mi zdi, da ni ravno malo. Za poletje je pa itak cela gora, ker so ji še skoraj vse lanske stvari prav, pa svakinja je prinesla kar nekaj lepo ohranjenih oblačil, tako da skoraj nič ne bo treba kupiti.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 20:06:43   
maronine
jaz sploh ne upam preštet stvariuser posted image kupujem približno.kolk se mi zdi da rabijo.tudi vsega ne ponosimo,kaki spodnji deli trenerk so pa katastrofa,samo še za v kanto..no,ker vidim da imate preveč oblačil.lahko tiste ,ki imate kaj viška oblačil za punčko v št.92.98,104 poletne cotike(pomladanskih je že en haufn) poslikate ,in ponudite nam...lahko ponudbe na zs.al pa povezave do kakih albumov če prodajateuser posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
10.3.2012 23:04:28   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

ne maram nakupovanja in stikanja po trgovinah.

2 kavbojke, 1 podložene kavbojke, 3 športne hlače (malo podložene), menda okrog 8 spodnjih delov trenirk, kakšnih 5 bombažnih jopic, 4 ali 5 termoflis puloverjev, okrog 10 majic z dolgimi rokavi (ampak jih ravno še dokupujem, ker je premalo), 5 tunik z dolgimi rokavi, 2 oblekici, kakšnih 12 pajkic, 10 spodnjih majic, okrog 20 spodnjih hlač, okrog 15 parov nogavic, 10 žabic - najlonk, pa še en debel brezrokavnik, en tanjši brezrokavnik in eno tanko jakno, pa čevlje in športne copate. Ampak to je izključno garderoba, ki je primerna za oblačenje sedaj, in ki je primerna za iti iz hiše (brez kakšnih madežev in podobno). Poleg tega ima še vsaj 15 kosov oblačil, ki so primerna izključno za igranje na domačem dvorišču, ker jih ni škoda za valjanje po travi, pa še ene športne copate za doma. Pozimi je imela še 3 bunde (2 lanski in eno izposojeno), 1 hlače za sneg, 1 kombinezon, 2 nepremočljive čevlje, 1 gležnarje, 6 ali 7 žametnih hlač, kakšne 3 pulije.


bejba, pa se tebi zdi da gre to dvoje napisano skupaj user posted image user posted image user posted image    joj si me nasmejala. drugace pa, hvala ti, ko sem to prebrala, sem se mal potolazla, da moj nima tok, se mi namrec zdi, da bi s full manj kamot skozi prsla. Sam jaz mami pa obozujem nakupovanje za malcka in pol je kot je. Me je pa sedaj moj preprical, da naj sebi kupim kaj lepega in ce gospod tako pravijo user posted image  

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
11.3.2012 8:33:01   
lenika83
Gre skupaj, ker na ebayu kupujem. To mi pa ni težko brskati user posted image  Meni se zdi, da potrebujemo precej več oblačil, ker je v vrtcu. Tam rabi vsak dan dva kompleta (od spodnjih hlačk dalje) za rezervo, ki jih ima v omarici in jih ne nosi domov vsak dan.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
11.3.2012 8:40:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
11.3.2012 9:04:09   
Najaa
Jaz tudi ne sezonsko, ampak po potrebi pa ko kje kaj vidim... Sicer ogromno stvari dobim tako da dokupim samo res najnujnejše. Trenutno je tavelika dobila (ona tud ponavad dobi kaj novega, tamala pa bolj redko, ker ima od tavečje veliko stvari, tudi nenošenih) jakno, pa še kakšne pajkice rabi in spomladanske čevlje. Moram rečt, da kar se čevljev tiče ne pretiravamo, imata pač tisto kar rabita in tudi ponosita. Oblačil imata pa ogromno, sploh tamala. Ona ima trenutno v omari ene 5 jakn, 3 zg.dele trenirk, jopico, ene 10 majic z dolgimi in 7 s kratkimi rokavi (pa poletno še nisem dala ven), ene 10 trenirk sp.del, ene 5 hlač, ene 7 oblekic, 20 sp.hlač, 10 sp.majic, nogavic ogromno, žabic ene 10 debelih in 5 najlonskih... meni se to zdi veliko, čeprav ko druge berem tudi ni. Tavečja ima bolj pomanjkanje, bo treba v nabavo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
11.3.2012 10:06:48   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83
 Meni se zdi, da potrebujemo precej več oblačil, ker je v vrtcu. Tam rabi vsak dan dva kompleta (od spodnjih hlačk dalje) za rezervo, ki jih ima v omarici in jih ne nosi domov vsak dan.


meni se tudi zdi da se to ful pozna - če je pujsa (kot naša) in se vsaj 1x preobleče v vrtcu in če imaš še 3-4 rezervnih oblačil od vsega po spisku tam spravljene (da ti ni treba vsak da nosit novo za jutri), se pozna na številu kosov v garderobi.
jaz sem kar v smrkolinu kupila rabljene (se bodi tudi bebetton in oshkosh ter kake druge firme) in lepo ohranjene kose majic in spodnji delov trenirk (naša ne mara hlač ali kiklc - samo trenirke ali legice) za v vrtec, da je mela dovolj rezerve za preoblečt.

p.s. aja, mamo pa noro cot - nekaj ker ji je še prav od leta in pol user posted image in nekaj smo dobili, ena velika škatla še čaka da dovolj zraste (smo vse dobili) in nekaj bund in jaken se kupila na razprodaji pa so ji prevelike ker zgleda da bo njen letnik (4-5 let) njej prav ko bo stara 6-7 let.. user posted image
no zaradi tega, ker lahko nosi še cunje od treh let nazaj, mamo še ful enih cotk v omari. gat (pa nogavic tudi) je pa za izvoz, ker je smotana in rada lula v hlače (ne gre na wc dokler se mal ne polula; noče se nehat igrat, da ne bo kaj zamudila zgleda user posted image ).

< Sporočilo je popravil mateyka -- 11.3.2012 10:11:40 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
11.3.2012 10:40:45   
josephine27
kupit na koncu sezone za drugo sezono se tud meni zdi pametno. no bundo in smučarske hlače mi vedno tako kupujemo. samo fora je v tem, da je moj v zadnjem letu res ful zrasel. začetek jeseni, ko sem kupovala hlače je nosil št. 3 zdaj pa se mu dela že 4 kratka. tako, da sem mu nazadnje že 5 kupila. se bojim, da bomo jeseni že na 6 če bo šlo s tem tempomuser posted image pa bo konec maja šele 4 tako, da kar malo težko ocenim kaj mu bo prav drugo sezono. obutve pa imamo tud mi minimalno pač kolikor rabi, ker od jeseni mu je spet noga zrastla iz 27-29/30.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
11.3.2012 15:28:07   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Jaz večinoma nakupujem sezonsko, ker ne maram nakupovanja in stikanja po trgovinah.


Grem z veseljem namesto tebe, samo daj mi denar, pa povej kaj rabiš user posted image
No, jaz sem tudi en velik idiot, ko gre za cunje. Brezveze da karkoli štejem, ker je vsega preveč, pa kljub temu še bom vedno ko grem v trgovino kaj našla. Moj mi je postavil ultimat, da če si kupim novo jakno, mora ena iz omare...pol pa se šmuglam in skrivam vrečke.
Ravno 2 tedna nazaj sem v oliverju kupovala neke maje za pubeca, ker je naenkrat prerastel svojo številko in sem na oddelku za punce videla eno svetovno jakno. Moj je že zavijal z okami in sem jo dala nazaj na stojalo. Sem pa šla po njo čez dva dni, ko sem bila sama user posted image

Drugače pa sinu in tamali večinoma kupujem vnaprej, seveda najraje na razprodajah (pa tudi rabljeno), ker je vreča bolj polna. Pri sinu sedaj dosti lažje, ko nima več takih poskokov v rasti, tamajčkeni pa tisto kar vem, da bo lahko oblekla ne glede na letni čas.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
11.3.2012 17:12:24   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

kupit na koncu sezone za drugo sezono se tud meni zdi pametno. no bundo in smučarske hlače mi vedno tako kupujemo. samo fora je v tem, da je moj v zadnjem letu res ful zrasel. začetek jeseni, ko sem kupovala hlače je nosil št. 3 zdaj pa se mu dela že 4 kratka. tako, da sem mu nazadnje že 5 kupila. se bojim, da bomo jeseni že na 6 če bo šlo s tem tempomuser posted image pa bo konec maja šele 4 tako, da kar malo težko ocenim kaj mu bo prav drugo sezono. obutve pa imamo tud mi minimalno pač kolikor rabi, ker od jeseni mu je spet noga zrastla iz 27-29/30.


Jaz sem imela letos isti problem. Pred kratkim sem mu hotela kupiti smučarske hlače in bundo za naslednje leto, pa nisem upala. Zdaj ima smučarske hlače št. 98 pa so mu že kar kratke, v trgovini sem pa potem gledala 104, pa sem jih merila s temi 98 in so samo slaba 2 cm daljše in jih nisem upala vzeti, ker se je v zadnje pol leta ful potegnil in če bo šlo s takim tempom tudi naslednjega pol leta.... user posted image , medtem ko 110 so se mi zdele pa too much predolge. Je pa res, da sem gledala samo v Outletu, drugam se mi niti ni dalo iti gledat. So pa te številke tudi čudne, ker npr. zgoraj omenjena št. 104, ki je bila od naših hlač (št. 98) večja samo za 2 cm, je bila enako dolga kot ene druge smuč. hlače št. 98. Tako da na koncu sem bila že čisto zmedena in raje nisem vzela nič. Par dni za tem mi je pa kolegica omenila, da če želim, mi da hlače in bundo od njenega fanta, tako da še dobro, da nisem nič kupila. user posted image  S čevlji pa tudi mi ne pretiravamo, pač toliko, kot res rabi, čeprav saj se kar nabere - jeseni je dobil nove prehodne čevlje, ki so mu na srečo prav še zdaj spomladi, imel je še ene zimske goretex, zdaj je dobil še teniske, za poleti pa obvezno sandali in crocsi. 

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 11.3.2012 17:13:46 >

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
11.3.2012 20:39:24   
Brbs
še nikdar se mi ni zgodilo, da se kake kupljene cotike ne bi nosilo.

Kupim manj cot ampak samo take ki so mi res všeč. In potem to nosimo teden za teden. Otrokom je itak vseeno kaj nosijo oz. jim je kupljeno všeč, jaz pa uživam, ker imajo gor vedno to kar je meni všeč, pa še zadovoljna sem, da nisem denarja proč metala. Sin ima npr. za poleti le kakih 10 kratkih majic in cca 5 kratkih hlač in s tem pride komot vsak teden skozi. Če pa s čim ne pride, pa še kupim kak kos.

Ampak pri nas se vse cotke res znosijo, nobena ne obvisi z etiketo v omari. Veliko jih potem porabim za doma, ko dobijo prve fleke.

Kupujem jih pa ponavadi pred sezono, na znižanjih itd. že zdaj npr. nabiram kratke hlače za poleti, če kje vidim ugodne in lepe. ampak pri petih se bom ustavila user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
11.3.2012 21:11:31   
tajtaja
 Skratka, za naprej sem se zaklela, da ne bom več toliko kupovala. user posted image

Moji vsi imajo prepolne omare-punce si sedaj seveda same zbirajo, desetletnik pa je tudi začel zadnjič, da naj mu ne kupujem več brez njega. Saj ne da ne bi bilo v redu, ampak bi raje imel več iz HM-a, kot pa vedno SOliveruser posted image . Res ne vem, zakaj mu je HM tako "zakon"user posted image .
Dvojčka pa....da bi preštevala majčke....škoda časa...čevlje...prav tako....in še vse ostalo.
Res se moram skuliratuser posted image .
So pa srečne tiste, ki od mene kupujejo, ker dobijo praktično nekatere stvari kot nove......jasno, če pridejo samo parkrat na vrsto.



_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
11.3.2012 21:53:10   
anckabancka
Moji štirje fantje imejo imajo ful cunj. Ker ponavadi nabavim in potem še kaj dobim in imajo potem preveč. Sem pa malo hrček, ker mi je vse škoda, da bi vrgla stran. In šparam razne sprane, zašite majčke, ki jih potem nosijo med vikendi in med počitnicami za doma. Še vedno pa vsake toliko ugotovim, da komu manjka nogavic, spodnjega perila, trenirkic... Sicer podedujejo drug za drugim, ampak moram tudi mlajšim vseeno dokupovati, da nimajo samih spranih in ponošenih stvari. Tako, da kupujem bolj po potrebi in ne sezonsko.

Edino čevljev nimajo toliko. Drugi in tretji otrok imata celo enako številko nogice. Trenutno imajo vsak po ene superge, gumijaste škorenjčke, gojzarje in najstarejši ima še ene superge za "talepše". No, omara je itak polna...

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: sezonsko nakupovanje oblačil
12.3.2012 13:58:26   
HuAnita
Jaz sem ravno včeraj zvečer in še ndaes zjutraj 'čistila' omare, zdaj prav dihajo...user posted image

Meni ena mamica posodi (dobi od večje punčke), ker še njeni hčerki ni prav, večinoma res lepe stvari,, ogromno dobimo tudi on nečakine,kaj cart tako lažje kupim jaz ali moja mama, morda na ta račun 'pojirbanih' cunj kupimo boljšo bundo, čevlje, dam jima šivat po meri softshell (da je recimo ritka pokrita - to mi gre pri teh jaknah ful na živce, da komaj pas pokrijejo, pa da se dajo rokavi sproti odvihat - zdrži potem vsaj 2 sezoni).... Veliko imamo tudi sorodnikov, ki nas redno 'zalagajo' s svežim dotokom recimo požam, perila, nogavičk....
Ja, tudi jaz kupujem - sploh smučarska oblačila - vnaprej, koliko sem gledala, dobiš zdajle tako noro poceni ful dobre smuč. bunde in hlače, kake rokavice za smučanje, podkapo, nogavice...

Tako da večinoma kar sproti dokupujem - se strga sp. del trenerke (sine tudi ne mara kavbojk ali žametk...), dam gor našitek, se še enkrat strga, pofleka, vržem v nepovrat ali porabim za čiščenje...

Edino čevlje - to pa nikoli ne poštekam, imata vsako sezono nove 'batrce' za doma, za blato, ene kao boljše teniske, pa sine še kake čim manj premočljive, hči kake cart.. ampak se mi vedno zdi premalo, partner pa teži, da je dovolj...


(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?