|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seznam spletnih trgovin
28.10.2009 6:17:30   
princeska29
a bi lahko katera napisala seznam spletnih trgovin kjer se vam zdi varno in cenovno ugodno kupovat!!iščem košek a pri nas takšnega ni kot sem gledala na e-bayu
zato pa bi rada malo več naslovov da malce prečekiram stanje

hvala in lap dan

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: seznam spletnih trgovin
28.10.2009 11:12:25   
Getreal
www.pramworld.co.uk

preverjeno varno, ugodno, veliko akcij, zelo uslužni, lahko jih pokličeš ali napišeš milijon e-mailov pa bodo na vsakega odgovorili in ti pomagali pri izbiri. user posted image

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2009 6:48:56   
anitka7
k odprem to stran od spletne trgovine mi pol ne pokaže nobenih vozičkov,če želim kakšno firmo pogledat...zakaj?

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2009 23:17:53   
Dali*
http://www.pramworld.co.uk/category/1/Prams_and_Pushchairs

Pod temi kategorijami so še podkategorije in firme proizvajalcev.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2009 22:33:50   
tinkara333
Živjo, mene pa zanima, če katera ve približno koliko pride poštnina, če naročiš preko te spletne trgovine? Naročila bi gugalnik Graco sweetpeace, pa še nikoli nisem nobene stvari preko spletne trgovine kupila. A se da to plačat tudi po povzetju na pošti, ali pa da preko banke nakažeš na njihov račun? V bistvu nimam pojma in bi bila zelo hvaležna pomoči.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2009 22:37:14   
zmajaz
Odvisno od teže izdelka. Za avtosedež je prišla poštnina okoli 40 EUR (s tem da je bil s poštnino vred še vedno 90 eur cenejši kot pri nas). Plačati je pa v tej spletni trgovini (in tudi večini drugih tujih - razen nekaj izjem, ki omogočajo plačilo po predračunu na TRR) mogoče s kreditno kartico, pa tudi kaka Visa Electron gre skozi, ki je debetna in ne kreditna.

(odgovor članu tinkara333)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2009 22:53:54   
tinkara333
O hvala za tako hiter odgovor. A mogoče veš katere so te izjeme, ker pri nas namreč nimamo kreditne kartice?

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2009 23:01:06   
zmajaz
Hm - zdi se mi, da sem zadnjič v eni temi zasledila, da o-baby.de to omogoča, drugih ti pa ne vem povedati, morda bo še kdo drug kako dodal. Drugače ti pa svetujem, če misliš še v bodoče kaj kupovati prek spleta in nočeš imeti kreditne kartice (tako kot jaz ne user posted image ), da si urediš Viso Electron, ki je debetna - to pomeni, da ti denar trgajo takoj in ne šele naslednji mesec, kot pri kreditni. V bistvu ima isto funkcijo kot Maestro, ki jo ima vsak za dvigovanje gotovine z bankomatov, edina razlika je v tem, da lahko s to plačuješ tudi prek spleta, z Maestro pa ne. Je pa, vsaj na naši banki, brezplačna in nobene letne članarine ni (ker pri kreditnih karticah je tam cca. 20 eur letne članarine).

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2009 23:08:07   
tinkara333
Se pravi pri pramworld bi šla ta visa electron skozi? Jaz sem pri NLB in upam da se ta kartica brez problema dobi, al moras kakšnim določenim pogojem ustrezat? Joj upam da mi bo uspelo, ker na tem področju res nimam nobenih izkušenj.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2009 7:28:49   
crvicek
Punce, tudi mene nekaj zanima....

Gledam, da bi preko te spletne trgovine naročila dve lupinici za najina dvojčka. Bi pa naročila tudi mojzesove koške, ki stane eden skupaj z jogijem in posteljninico 50 eur, kar je precej precej manj kot v baby centru. Sem jih že kontaktirala glede poštnine......in so bili res hitro odzivni.....za vse skupaj pride 70 eur, kar me na koncu še vedno vse full manj stane kot pri nas, vendar se vseeno malo bojim za te koške, da ne bi prišli kaj poškodovani, ker se mi zdijo kar občutljivi. Aja pa zraven bi naročila tudi baby phone....

A je katera naročevala še kaj drugega, razen stolčkov in vozičkov?

Hvala za pomoč....

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2009 10:57:10   
lunka1
crvicek, a mi lahko pošlješ link, kje si našla tole mojzesovo košarico? hvala

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2009 8:56:25   
crvicek
Lunka, sorry če ti tako pozno odgovarjam, ma nisem imela dostopa do neta.

Evo dostop do linka:
http://www.pramworld.co.uk/category/50/Moses_Baskets

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2009 15:11:08   
JanaB
Ali je katera kupovala voziček preko zgornje strani in koliko jo je prišla poštnina? Cena samega vozička je precej nižja kot recimo pri nas v BC, če le ni poštnina potem tako velika, da se ne splača naročati.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2009 21:33:41   
zvezdica05
Jaz sem kupila Maclarna special edition. Poštnina je bila 30 funtov.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2009 8:54:56   
sobra
Včeraj sem naročila voziček maclaren pa avtosedež maxi cosi axiss.
Sporočim ko dobim pošiljko.

(odgovor članu zvezdica05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.12.2009 11:39:34   
crvicek
Jaz sem pa naročila dva mojzesova koška in baby phone Tomy in poštnina je  bila 26 GBP. Predenj sem naročila sem jih kontaktirala na majl glede poštnine in časa dobave, tako da sem potem to samo navedla v opombi in naročilo je bilo takoj sprovedeno in odposlano. Tako naj bi drugi teden že dobila pošiljko.....vam poročam!

(odgovor članu zvezdica05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2010 8:36:49   
crvicek
Evo, jaz sem pošiljko dobila že 30.12., v 5 dneh od plačila. Vse je ok, nepoškodovano, le za adapterje od baby phona sem spregledala da so narejeni za ameriške vtičnice user posted image user posted image , ma je tudi to rešil user posted image , saj je kupil pretvorne adapterje za evropski trg in zdaj je ok user posted image . Je pa stal kar 50 eur manj kot v BC. user posted image user posted image

Full sem zadovoljna z nakupom in bom vsekakor še kdaj naročevala pri njih!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2010 12:08:28   
sobra
V ponedeljek 4.1. sem dobila od njih dobila email da so mi poslali pošiljko preko DHL-a.

Pred pol ure mi je zvonu stric in 2 paketa čakata že v avtuuser posted image user posted image user posted image

Čakam moža da pride domov, da preveriva če je vse ok z avtosedežem in vozičkom.user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?