Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: sex pred ginekološkim pregledom 14.7.2008 15:24:44
nuala
Mislim, da nekje piše, da naj nebi 24 ur prej, zato da je sluznica nedotaknjena in ti vzamejo bris. Ne vem, če je ravno 24 ur, sem že pozabila. Jaz vsekakor prej ne seksam, če grem na bris.
RE: sex pred ginekološkim pregledom 14.7.2008 15:25:35
srki
Ja jaz bi se malo nelagodno počutila, da mi še kakšen delček sperme ven poteče, ko me pregleduje. Razen če mu že prej razložiš, da pač delata na otroku, pa da si v plodnih dneh, da ne bo debelo gledal. A do zvečer bi plodnost minila .
RE: sex pred ginekološkim pregledom 14.7.2008 17:52:51
ronja
Navadno ne, verjetno pa lani kdaj sva, ampak v nosečnosti te ne pregledujejo skoz vaginalno. Prej sem pa mela prelgede na vsake 3 leta, tak da to res ni bil problem... Če ti jemlje bris, mogoče res boljše ne, ampak po drugi strani, če se trudita zanosit, pa navalita, če vama paše...
PS: ja, do zvečer lahko izgine, ženska je plodna par ur. Magari naredi ovluacijski test prej .
RE: sex pred ginekološkim pregledom 16.7.2008 10:27:43
Zofy
Jaz pa bi, razen, če bi imela bris. Sem šla že parkrat po sexu, ker sva oač delala na in nama ni ratalo takoj. Pa ni nič ven priteklo Bi pa razložila situacijo, če G še tega ne ve.