|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sevanje
6.7.2005 10:54:15   
tempelj
imam morda katera kakšen podatek o tem, da bi lahko negativno na zanositev vplivalo tudi sevanje računalnika. Namreč jaz ga imam pod mizo, kar je kar blizu rodil in morda vpliva na to, da ne gre in ne gre. Od znanke sem dobila informacijo, da je neka njena prijateljica šla do zdravnika, bila na bolniški kakih 6 mesecev, med tem časom pa so ji naredili preiskave glede sevanja. In glej ga zlomka...:zmeden: Zgleda, da je res bilo krivo sevanje in je potem, ko ni bila več v bližini, zanosila :bravo:
Me zanima, če katera kaj ve na to temo?!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   sevanje
6.7.2005 11:07:06   
Pia73
Če mene vprašaš je to en velik LARI FARI!!!!

Pri tvoji prijateljici je šlo le za splet naključij.

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sevanje
6.7.2005 11:08:05   
tinkamiška
Pozdravljena!

Jst ti lahko povem samo kar sem prebrala na MONu. Dr.Pušenjak je napisal, da zaradi sevanja rač. še ni bilo dokazano, da bi kakor koli vplival na zanositev ali nosečnost.
Drugega pa ne vem:zmeden:

LP,
Tinka

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sevanje
6.7.2005 11:08:48   
Udb
Jaz delam v pisarni - 8 ur na dan sem obkrožena s 5 rač., 5 monitorji, 4 printerji...

Ne vem, no! Po moje ne vpliva...

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sevanje
6.7.2005 11:09:55   
Azaleja
Jaz sem slišala od enih ljudi, da vpliva..., spet drugi pa pravijo, da to nima nobene veze....tako,da...:zmeden2:

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sevanje
6.7.2005 12:05:00   
Gea1
Ne toliko sami računalniki kot monitorji imajo dokazano sevanje. Vendar se tehnologija vsak dan izboljšuje, tako da imajo novejši monitorji z ravnim ekranom dokazano manj sevanja, kot starejše kible.
Tudi GSM ima človeku nevarno sevanje, pa vsi oddajniki, ki jih je povsod polno, pa TV, radio, mikrovalna in štek doze... in še bi lahko naštevala. Sodobni človek je pač podvržen sevanju na vseh krajih in koncih, kako pa to vpliva na zanositev, pa ne vem. Mislim pa, da če bi to imelo velik vpliv, sploh nobena ne bi zanosila. Pa je vse polno nosečnic okoli nas.

Sevanju se nikakor ne moremo izogniti, razen če gremo nekam, kjer sploh ni elektrike, GSM-a in drugih sodobnih električnih pripomočkov, tako da nima smisla študirati na to.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sevanje
6.7.2005 13:00:53   
Magi*
to je res bolj tko tko. nekje sem prebrala, da npr med "geđeti", ki jih vsak dan uporabljamo, najbolj sevata fen in brivnik:zmeden: tko kot je ena napisala, vse električne naprave okoli nas sevajo. kaj dosti itak ne moremo narest, razen, da omejimo uporabo le teh in gremo rajši ven na zrak, v naravo. pa smo spet tam, a ne?

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?