|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sevanje
16.11.2009 16:08:10   
luka jan
Imam prijateljico, ki je v četrtem mesecu nosečnosti in v tem času je postala strašno čudna.

Namreč, odkar ve da je noseča mobitela sploh ne uporablja več, ker da to baje škodi otročku. OK, vem da ni to ravno zdravo, ampak tako pretiravat mi je pa tut čisto mimo.
Poleg tega pa si je sevanje dala izmeriti tudi doma in nabavila za ne vem koliko eurov zasčite, ker naj bi se baje zaradi tega otroci rodili deformirani.user posted image

Koliko je resnice v tem ne vem, samo meni je tole čisto mimo. Prej je bilo vse vredu, sedaj pa nima ne mobitela, doma je en kup naprav odklopila, pa še vsem okrog teži, kako je to in to nezdravo.

Me zanima, če je še katera tu gor tako komplicirala, jaz namreč nisem, pa je z mojim malim vse v najlepšem redu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sevanje
16.11.2009 16:14:41   
Tea 1
Ma po mojem bolj kot kompliciraš slabše je.
Sej je vse škodljivo, nikoli ne veš kaj poješ s hrano, pa naj je bio ali eko...pa zrak je onesnažen itd.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sevanje
16.11.2009 16:16:33   
miapia
Kaj bi bilo, če bi.... vse so domneve, predpostavke, predvidevanja. Seva od mobitela, televizije in v bistvu vseh aparatov, ki so na elektriko. Sevanje je v zraku od vseh daljnovodov in anten in še marsičesa, o katerem nestrokovnjaki sploh nimamo pojma.

Če razmišljaš tako, potem je najbolje, da sploh nimaš otrok. Jaz nisem komplicirala z ničemer. Uporabljala sem mobitel (čeprav ni moja stalnica v vsakdanu), gledala sem TV, poslušala radio, visela na netu, delala v službi z računalnikom, vozila avto, jedla pršut in tatarca, barvala si lase in še in še. Rezultat: lep, nasmejan otrok, v 11 mesecih le 1x nahoden, nobenih alergij (čeprav imam jaz AD).

Ampak: nikoli pa res ne veš, kako vse stvari vplivajo na nas. Lahko pa da z leti človeštvo na določene zadeve postane tudi malo imun, tako kot virusi na zdravila. To je pa zgolj predpostavka.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sevanje
16.11.2009 17:55:51   
kalbo
Svetloba je tud elektromagnetno sevanje, tko da....

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sevanje
16.11.2009 18:20:38   
mika
Ma važno je, da se ona počuti varnouser posted image .

Sama pa se s tem nisem kaj preveč obremenjevala...sem pa imela strah, da ko se vozim po makadamu se user posted image  navija okrog popokovineuser posted image ....mi je ena punca tud rekla, da bi njej hodilo to po glavi. Naša pupa se je sicer rodila z 2x ovito popkovino okrog vratu, pa ne morem reč, da je to od makadamauser posted image .

Ne vem...user posted image , sploh tistim, ki so prvič noseče, svašta pade na pamet v skrbi, da bo le z otročičkom vse v redu. Tega pa res nobeni ne zamerim oz. jo gledam čudno. Lahko jo samo potolažim in to je to.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sevanje
16.11.2009 19:14:59   
witch
Ene res pretiravajo. Ena moja znanka se je na svežem zraku na kilometer izogibala cigaretnemu dimu ker to škodi.
Je rodila in je soseda prišla v bližino vozička (seveda zunaj) in imela prižgan cigaret pa je čisto popizdila da s tem škodi otroku in ga odpeljala.
A to, pa da hodi po pločniku zraven ful prometne ceste, kjer je voziček na višini izpušnih plinov pa je ok. user posted image mislim user posted image ene so res uh..

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sevanje
16.11.2009 22:14:20   
Colt
Prepričan sem da smo na ogromno različnih sevanj že postali imuni. Pretiravanje pa seveda nikoli ne da nič dobrega, tako kot noben ekstrem ne. Fajn je mal pazit, ampak fanatično obnašanje je pa le prehudo.

G


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




spanje
tailor

ob kateri uri hodijo vaši otroci spat?

ob 19h (15%)

ob 20h (42%)

ob 21h (29%)

0b 22h (8%)

ob 23h (3%)

drugo (2%)


Število vseh glasov: 453

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!